Τον Ανδρέα Γεωργίου συνάντησε η κάμερα της πρωινής εκπομπής του Star, Στη Φωλιά των Κου Κου. O δημιουργός του Τατουάζ μίλησε στον Γρηγόρη Μπάκα για το μέλλον της σειράς, επιβεβαιώνοντας έμμεσα πως θα συνεχιστεί και για τρίτη σεζόν.

«Δεν μπορώ να ανακοινώσω αν θα πάει για τρίτη σεζόν το Τατουάζ. Δεν έχει τελειώσει. Είμαστε σε συζητήσεις. Θα δείξει. Η αλήθεια είναι ότι ψάχνουμε αρκετά πρόσωπα για τη νέα σεζόν του Τατουάζ. Ψάχνουμε κόσμο. Σεναριακά πάντα κάποιες ιστορίες τελειώνουν. Μοιραία κάποιοι δεν θα είναι του χρόνου. Τώρα είναι πάρα πολύ νωρίς για να συζητάμε ποιος θα είναι και ποιος όχι. Είναι γεγονός όμως πως κάποιοι δεν θα είναι του χρόνου. Οι συμφωνίες με τους ηθοποιούς γίνονται από τις αρχές του χρόνου. Δεν είναι ότι δεν τους αφήνουμε να κάνουν θέατρο αλλά πρέπει να είναι πάντα διαθέσιμοι γιατί γίνονται πολλά ταξίδια», είπε, μεταξύ άλλων, ο Ανδρέας Γεωργίου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαίνω την απάντηση. Από τη μια λέει ''δεν μπορώ να πω αν θα συνεχίσει, είμαστε σε συζητήσεις, θα δείξει'' και από την άλλη ''ψάχνουμε κόσμο για τη νέα σεζόν του Τατουάζ, είναι γεγονός πως κάποιοι δεν θα είναι του χρόνου, κλείνουμε τις συμφωνίες νωρίς για να είναι ενήμεροι και να μην κλείσουν άλλες δουλειές που δεν τους επιτρέπουν να ταξιδεύουν''. Πώς κλείνεις ηθοποιούς όταν δεν έχει δοθεί το Ok; Δεν πρέπει να είναι κάποιος σίγουρος πριν προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση; κι αν δεν δοθεί το Ok τί θα γίνει με ηθοποιούς που έχουν κλείσει και θεωρούν ότι έχουν δουλειά για του χρόνου; Βασικά ποιος ηθοποιός θα έλεγε ναι σε μια πρόταση για μια σειρά που ακόμα δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα συνεχίσει;

loading...