Νίκος Πουρσανίδης: ''Στα προσεχή επεισόδια θα δούμε τον ήρωά μου να...''


Τη φετινή σεζόν, ο Νίκος Πουρσανίδης βρίσκεται στο σίριαλ ,''Για πάντα παιδιά'', του Open .
Ο ηθοποιός μιλά στο MYtv για τον ήρωά του και τις προσεχείς εξελίξεις...

Υποδύεσαι τον Σταμάτη. Είστε κοντά σαν χαρακτήρες;  
«Το πιο βασικό στοιχείο που με συνδέει με τον ήρωα είναι η αγάπη για την οικογένεια. Ο Σταμάτης έχει αφήσει πίσω τα όνειρά του και την επαγγελματική του επιτυχία, για να στηρίξει την οικογένειά του. Γι’ αυτό τον λόγο έχει πολλά απωθημένα. Εν αντιθέσει με εμένα που στήριξα την οικογένειά μου, χωρίς να παραβλέψω τα όνειρά μου».

Υπάρχει περίπτωση να κάνει την μεγάλη ανατροπή;  
«Στα προσεχή επεισόδια θα δούμε τον Σταμάτη να διεκδικεί αυτά που άφησε παραπίσω. Ο ήρωας λειτουργεί αλλιώς όταν είναι με τους φίλους του και αλλιώς με την γυναίκα του, την Πέρσα. Αυτό που θα γίνει, όμως, είναι ότι υπερισχύει η πρώτη εκδοχή του και η Πέρσα θα πρέπει να το αποδεχτεί. Μάλιστα, κάποιες στιγμές που ο Σταμάτης παίρνει το πάνω χέρι, αρέσει στην Πέρσα».

Το ζευγάρι θα περάσει ξανά κάποια έντονη κρίση;  
«Θα συνεχίσει να περνάει από σαράντα κύματα αλλά δεν νομίζω ότι θα φτάσουν στον οριστικό χωρισμό. Ίσως να παίρνουν αποστάσεις ή να χωρίζουν για λίγο, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα προσπαθούν να είναι μαζί ξανά!»

Η κόρη τους παίζει καθοριστικά ρόλο στις αποφάσεις τους;   
«Η κόρη τους πολλές φορές, σε δύσκολες υπαρξιακές στιγμές του Σταμάτη, τον βοηθάει και του δείχνει τον σωστό δρόμο. Είναι σαν... σύμμαχος γιατί και εκείνη θέλει να δει τον πατέρα της, όπως και οι φίλοι του,να ''ανθίζει'' σαν άνθρωπος. Μάλιστα, σ' ένα επεισόδιο τον είδαμε να παίζει μουσική και... προσεχώς θα έχει περισσότερο χώρο στη ζωή του».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια