Γιώργος Βάλαρης για Ευθύμη Ζησάκη: «Για ποιον λόγο να τον επιλέξω ξανά;»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός Γιώργος Βάλαρης μιλά για την πορεία του μέχρι τις μεγάλες επιτυχίες στο θέατρο στην εφημερίδα Espresso και στον Νίκο Νικόλιζα. Εκεί ανάμεσα σε άλλα, αναφέρεται και στην απομάκρυνση του Ευθύμη Ζησάκη από το «Μαριχουάνα Στοπ», πρόσωπο που συζητήθηκε και στην συνέχεια…

Χύθηκε πολύ μελάνι για τον Ευθύμη Ζησάκη… Μετά το τέλος της συνεργασίας σας διακόπηκε και η συνεργασία του με τον Κώστα Σπυρόπουλο. Τώρα, που έχει περάσει ο θυμός, θα τον επέλεγες ξανά σε παράσταση σου; «Προς το παρόν, όχι, γιατί θέλει καιρό για να αποδείξει πάλι ο Ευθύμης ότι είναι συνεργάσιμος και πως μπορεί να ανταποκριθεί… Είναι πολύ δύσκολο το επάγγελμα του ηθοποιού. Θέλει φοβερή συνέπεια. Οπότε σου λέω «όχι». Για ποιον λόγο να τον επιλέξω; Υπάρχουν πάρα πολλοί σπουδαίοι ηθοποιοί. Αργότερα ναι, γιατί ομολογώ ότι είναι καλός καλλιτέχνης.»

Τι θα έλεγες στους νεότερους ηθοποιούς, όπως και στον Ευθύμη Ζησάκη προκειμένου να αποφεύγονται οι… παρεξηγήσεις; «Πρέπει να αγαπάς αυτό που κάνεις. Χρειάζεται πολλή δουλειά, γιατί το θέατρο είναι μια δεύτερη ζωή. Πρέπει να υπάρχει πραγματική αλήθεια και να λες την αλήθεια για όσα κάνεις, αλλιώς δεν μπορείς να αντέξεις το επάγγελμα του ηθοποιού. Πρέπει να είσαι στρατιώτης και ταγμένος σε αυτό το παθιασμένο μεράκι.»

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ο ευθυμης τουλάχιστον είναι ταλαντούχος
    εσυ εισαι κατω του μετριου σκηνοθέτης και απαράδεκτος ηθοποιος
    απλως εχεις πλατες στο συστημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν καταλαβαινω γιατι αναμασαται αυτη η ιστορια. Ο ανθρωπος παραδεχτηκε οτι ειχε προβλημα και ζητησε συγγνωμη. Φτανει. Τουλαχιστον ο ευθυμης εχει ταλεντο εσυ ρε βαλαρη εισαι ενας μετριος που εχει καλες δημοσιες σχεσεις με τις εκπομπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αληθεια ειναι πως ο Βαλαρης δεν εχει σπουδαια υποκτιτικη καριερα,σε δυο σειρες "alma libre" και "Εισαι το ταιρι μου"-ως guest τον θυμαμαι.Όμως σαν σκηνοθετη δεν τον ξερουμε οπότε ας μην ειμαστε απολυτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !