Η ανακοίνωση καταπέλτης του Ράδιο Αρβύλα. Αδειάζουν το Open.

8
Επειδή διατυπώθηκαν δημόσια (από έλλειψη ενημέρωσης για τα πραγματικά γεγονότα θέλουμε να πιστεύουμε), αναληθείς ισχυρισμοί για θέματα στα οποία έχουμε ιδιαίτερη ευαισθησία, όπως η υποκλοπή ή η κλοπή υλικού, είμαστε υποχρεωμένοι - με πολύ καλή διάθεση προς όλους τους εμπλεκόμενους - να αποκαταστήσουμε την αλήθεια σχετικά με την προέλευση του αποσπάσματος από τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού “Open”, που προβλήθηκε στην εκπομπή μας τη Δευτέρα 11/2/19.

Όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και τώρα, δεν έχει γίνει ποτέ χρήση κανενός προϊόντος υποκλοπής από την εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα”.

Η εκπομπή χρησιμοποιεί αποκλειστικά και μόνο, υλικό που έχει ήδη δημοσιοποιηθεί, είτε στον τύπο, είτε στην τηλεόραση, είτε στο διαδίκτυο.

Ενημερώνουμε λοιπόν, πως και το εν λόγω απόσπασμα ήταν απολύτως “δημόσια εκτιθέμενο προϊόν” και πως καμία υποκλοπή δεν υπήρξε από κανέναν.

Συγκεκριμένα, στις 10 Ιανουαρίου, η συνέντευξη του πρωθυπουργού μαζί με το απόσπασμα αυτό, δημοσιοποιήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό “Open” στο web tv του.

Από εκεί, από το web tv του “Open” δηλαδή, οι συνεργάτες μας αλίευσαν το ήδη δημοσιοποιημένο αυτό απόσπασμα, στις 11 η ώρα το πρωί της 10ης Ιανουαρίου.

Ευχαριστούμε πολύ,

“Ράδιο Αρβύλα”

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τι λε ρε μάγκα Κανάκη. Κύριε Πασχαλίδη, μαζί με την ανακοίνωση έχουν έρθει τα στοιχειά τα οποία λέει ο συγκεκριμένος κύριος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την επομενη μερα το πρωι, που χαζεψα την συνεντευξη του πρωθυπουργου τιποτα τετοιο δεν υπηρχε. Το βιντεο σταματουσε με την Σταη να προλογει τη συνεντευξη και στο καπακι ξεκινουσε το βιντεο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν ισχύει, τότε μιλάμε για άνευ προηγουμένου προχειρότητα και ερασιτεχνισμό από το Open.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το πράγμα το είδα σε σελίδες που το έχουν βγάλει και δεν είναι το απόσπασμα από την εκπομπή του Σκάι.
    Ήταν απείραχτο χωρίς σήματα του Σκάι,χωρίς να καλύπτουν τις φάσεις,τα σήματα με μωσαικά,χωρίς τίποτα.
    Τώρα τι έγινε ποιος το έδωσε και το ανέβασαν ας κάνουν έρευνα.
    Οι Κανάκηδες απλά έψαχναν και το βρήκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. KAΛA ΣOBAPA MIΛATE. TO open AΠO THN HMEPA ΠOY ΞEKINHΣE OΛO ΛAΘH KAI ΓKAΦEΣ KANEI. EM ΔHMOΣIOΠOIHΣAN AYTOI TO AΠOΣΠAΣMA (ΦYΣIKA TO EXOYN KATEBAΣEI ΠΛEON AΠO TO web tv), EM KATHΓOPOYN AΛΛOYΣ ANΘPΩΠOYΣ ΓIA YΠOKΛOΠH! BEBAIA KAI TH ΣTAH AMΦIBAΛΩ AN THΣ EIΠE KANENAΣ AΠO TO ΣTAΘMO THN AΛHΘEIA KAI ΓI AYTO EΓPAΨE OTI EΓPAΨE KAI AYTH. KANONIKA OMΩΣ ΠPEΠEI NA TO ΔIOPΘΩΣEI AYTO ΠOY EΓPAΨE KAI NA TA BAΛEI ME TO KANAΛI THΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η υποκλοπή υλικού είναι σοβαρό αδίκημα.Οι Αρβύλα κατά καιρούς έχουν κατηγορηθεί που παίρνουν υλικό από τα άλλα κανάλια και δείχνουν συγκεκριμένα αποσπάσματα κάνοντας πλάκα αλλά άλλο πράγμα αυτό και άλλο η υποκλοπή. Δεν πιστεύω ότι θα έβαζαν τους εαυτούς τους και τον Σκαι σε τέτοιο μπελά ούτε και θα έλεγαν ψέματα από που το πήραν. Νομίζω η Στάη βιάστηκε να απαντήσει κατηγορώντας τους μάλιστα και για κάτι τόσο σοβαρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η κυρία ΣΤΑΗ μάλλον δεν ενημερώθηκε από κανέναν. Το video αυτό μπορεί να βγήκε καταλαθος στο site του OPEN και εν συνεχεία να αφαιρέθηκε όταν κατάλαβαν τι ανέβασαν.
    Προσωπικά εγώ έτυχε την ημέρα που λένε οι Ράδιο Αρβύλα να δω την συνέντευξη από το WEB TV , αλλά δεν πρόλαβα το συγκεκριμένο Video μάλλον για λίγα λεπτά.
    Ο κύριος Κανακης αλλά και η παρέα του ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ουδέποτε θα έπαιζαν ένα προϊόν υποκλοπής. Δεν το έχουν άλλωστε ανάγκη να το κάνουν. Καλό θα ήταν η κυρια ΣΤΑΗ να είχε συζητήσει με το OPEN πριν γράψει οτιδήποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιωργο ολα τα βιντεο που "ανεβαινουν" στο site του OPEN εχουν επανω αριστερα το σημα του σταθμου, το οποιο προφανως προστιθεται με ειδικη επεξεργασια του βιντεο αφου ολοκληρωθει η live μεταδοση. Εαν λοιπον το βιντεο "ανεβηκε" απο λαθος, ολοκληρο, χωρις να κοπουν οσα εγραφαν οι καμερες στο διαλειμμα, πως γινεται στο βιντεο των ΑΡΒΥΛΑ που πηραν απο το web tv του OPEN, να μην υπαρχει το σημα OPEN BEYOND επανω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !