Με τον Κούλλη Νικολάου που εκτός από πρωταγωνιστής είναι και ένας εκ των παραγωγών της σειράς "Τατουάζ" επικοινώνησε το altsantir.gr

Όπως o ίδιος εξήγησε έγινε μία συνάντηση με τους ιθύνοντες του Alpha και μετά από αυτή με τους συνεργάτες του αποφάσισαν να ολοκληρωθεί «Το Τατουάζ».

«Είναι πολλοί οι λόγοι. Δεν έχω συγκεκριμένη απάντηση να δώσω. Σαν καλλιτεχνική ομάδα θεωρήσαμε ότι αυτό έπρεπε να γίνει. Τα γυρίσματα είναι διπλά και πολλά τα επεισόδια. Δεν θέλαμε να δούμε τη δουλειά αυτή να φθείρεται απλά και μόνο για να λέμε ότι κάνουμε μία σεζόν ακόμα. Δεν ήταν εύκολη απόφαση να δώσουμε τέλος, το αγαπάμε το Τατουάζ», ανέφερε.

Όσο αναφορά τη λήξη συμβολαίου του Ανδρέα Γεωργίου με τον Alpha και για το αν υπήρξε από το κανάλι η πρόθεση να συνεχίσουν τη συνεργασία τους ο ηθοποιός απάντησε: «Το συμβόλαιο του Ανδρέα από την αρχή ήταν για δύο χρόνια και λήγει όπως είχε συμφωνηθεί το καλοκαίρι. Έχουμε άριστες σχέσεις με τον σταθμό και προς τιμήν μας, μας ρώτησαν αν έχουμε κάτι άλλο να προτείνουμε αλλά σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει κάτι. Ασχολούμαστε με ένα σενάριο που προορίζεται για κυπριακό σταθμό», εξήγησε.

Μετά το «Μπρούσκο» και το «Τατουάζ» οι τηλεθεατές σίγουρα περιμένουν από την ομάδα των Ανδρέα Γεωργίου – Βάνας Δημητρίου και Κούλλη Νικολάου κάτι καινούργιο και τον ρωτήσαμε αν θα υπάρξει στο άμεσο μέλλον μια νέα σειρά.

«Ποτέ μη λες ποτέ. Μπορεί κάτι να δείτε από το δεύτερο μισόν της νέας σεζόν, δεν αποκλείεται», δήλωσε.

Όσο για το πού θα φιλοξενηθεί η σειρά εξήγησε ότι θα κάνουν συζητήσεις με τα κανάλια καθώς δεν θα τους δεσμεύει κάποιο συμβόλαιο με κάποιο τηλεοπτικό σταθμό.

6 σχόλια:

natasa είπε...

ΚΑΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Άρα δεν ετοιμάζει καινούργια σειρά όπως λέγανε για την Ελληνική τηλεόραση

Ανώνυμος είπε...

Ο Alpha τους ρώτησε για νέα σειρά και σφυρίζουν αδιάφορα.... Φυσικά και ετοιμάζουν νέα σειρά και θα παίζεται και εδώ και στη Κύπρο. Σιγά μη κάνουν σειρά μόνο για τη Κύπρο. Έχουν κλείσει αλλού και δεν θέλουν να πουν που ακόμη.

Ανώνυμος είπε...

San na pswnistikan logo h einai idea mou... htan se ena kanali pou tous storizere..... Kai ap thn alla kakos an o alpha tou2s afisei na fugei tha pesei parapolu to prime time tou... Panta aitew

Ανώνυμος είπε...

9:46 ως εταιρεία παραγωγής κάνουν ήδη μία σειρά που παίζετε μόνο στον Alpha Κύπρου και δεν προβάλετε στην Ελλάδα άρα δεν θα είναι η πρώτη φορά οπότε για να το λέει έτσι θα είναι προς το παρών!!

Ανώνυμος είπε...

11:47 μ.μ. αν χρωστάνε κάπου ευγνωμοσύνη είναι στον αντέννα, ο αντέννα τους ανέδειξε και τους έδωσε ευκαιρίες, ο αλφα τους έταξε πολλά, μέχρι και παραγωγή ταινίας για να τους πάρει από τον αντέννα και αθέτησαν την υπόσχεσή τους. Καλά θα κάνουν να πάνε κάπου που δεν θα τους κοροϊδέψουν ξανά.

loading...