Η αλήθεια για το Σ᾿ ΑΓΑΠΩ-Μ᾿ ΑΓΑΠΑΣ ! Δεν επιστρέφει σαν σειρά...

2

Η κωμική σειρά ,«Σ’ αγαπώ – Μ’ αγαπάς», με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου και τον Θοδωρή Αθερίδη επιστρέφει, 17 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της στην ελληνική τηλεόραση, κάνοντας πρεμιέρα
στο κανάλι της COSMOTE στο YouTube, την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου. Έτσι, τουλάχιστον μας υπόσχεται μέσα από Δελτίο Τύπου η COSMOTE. Ωστόσο, η αλήθεια φαίνεται ότι είναι λίγο διαφορετική.

Το θρυλικό τηλεοπτικό ζευγάρι, που έγινε δημοφιλές ταξιδεύοντας το κοινό στη δική του περιπετειώδη καθημερινότητα, επιστρέφει στην ψηφιακή εποχή, με νέες ιστορίες και περιπέτειες, χάρη στις εξελίξεις που έχει φέρει η τεχνολογία. Το «Σ ‘αγαπώ-Μ’ αγαπάς» κάνει πρεμιέρα στις 21 Φεβρουαρίου με διπλό επεισόδιο («Ζήλεια» & «Ευτυχώς που δεν έγινα μάνα») και κάθε Πέμπτη, θα διατίθεται ένα νέο επεισόδιο της σειράς. Προσαρμοσμένη στα νέα digital δεδομένα, η σειρά επιστρέφει με νέο κύκλο 10 -μικρότερης διάρκειας- διαδικτυακών επεισοδίων. Παράλληλα, η σειρά είναι ειδικά σχεδιασμένη για προβολή σε μικρότερες οθόνες, όπως είναι αυτές των φορητών συσκευών. Το «Σ ‘αγαπώ-Μ’ αγαπάς», που είναι βασισμένο στην καναδική τηλεοπτική σειρά «Un gars, une fille», προβλήθηκε για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση τη σεζόν 2000-2001 στο MEGA, κερδίζοντας την προτίμηση του κοινού.

Ωστόσο, για να μην απογοητευτούν οι φανατικοί οπαδοί της εν λόγω σειράς που φαίνεται ότι είναι πολλοί, δεν πρόκειται για πραγματικό “comeback”, ούτε καν για πραγματική ελληνική σειρά γιατί αν ήταν έτσι θα προβαλλόταν μέσα από την τηλεόραση της COSMOTE αλλά για τρεϊλεράκια με τους δυο πρωταγωνιστές που βασίζονται στη εν λόγω σειρά, κάτι ανάλογο είχε γίνει και με τη διαφήμιση του Λουμίδη με τις τρείς Χάριτες. Την παραγωγή έχει η εταιρεία του Πέτρου Μπούτου.


Τίνα Μεσσαροπούλου-tinasmess

Υ.Γ.: Έτσι μπορεί να εξηγηθεί και η δήλωση του Θοδωρή Αθερίδη ότι δεν επιστρέφει επ' ουδενί λόγω η σειρά αλλά απλά ετοιμάζουν κάποια βιντεάκια με την εταιρεία του Μπούτου.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Διαφημιστικα ειναι σε μορφη σειρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεκαθαρα διαφημιστικο για την cosmote.Μα όσο λίγο και να κραταει ενα επεισοδιο και η πιο ολιγοωρη σειρα 30 λεπτα τα εχει σιγουρα.....Όχι 6 λεπτα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !