Γεράσιμος Σκιαδαρέσης για «Καφέ της Χαράς»: «Να υπάρχει διπλό «χτύπημα» είναι λίγο δύσκολο»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης αποκαλύπτει την ενδεχόμενη ένταξή του στο Καφές της χαράς και πώς θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο.
Σχολιάζει, επίσης, το γεγονός ότι αναλαμβάνει αρνητικούς ρόλους και τον τρόπο που κατορθώνει να τους μετατρέπει σε αγαπητούς για τον κόσμο.
Εάν τελικά γίνει το «Καφέ της Χαράς», θα είστε σε διπλό ταμπλό;
«Να υπάρχει διπλό «χτύπημα» είναι λίγο δύσκολο λόγω χρόνων και η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πώς θα το αντιμετωπίσουμε όταν έρθει η ώρα. Στη δική μου περίπτωση, θα το συζητήσουμε σίγουρα με τον ΑΝΤΙ επειδή και οι δύο σειρές είναι του ίδιου καναλιού. Αυτή τη στιγμή είμαι σε μια σειρά που πάει πάρα πολύ καλά, ενώ στο «Καφέ της Χαράς» χρωστάω πολλά και, πιθανόν, να πρέπει να συμμετέχω με κάποιο τρόπο. Ίσως να έχω περιορισμένη συμμετοχή».
Γιατί σας αναθέτουν συνήθως αρνητικούς χαρακτήρες;
«Μπορώ να σας πω ότι έχω κάνει και θετικού ς χαρακτήρες. Ωστόσο, δεν με χαλάει καθόλου. Αντιθέτως, μου αρέσει γιατί θεωρώ ότι έχουν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον».
Και καταφέρνετε να τους κάνετε ιδιαίτερα αγαπητούς, παρά το γεγονός ότι είναι αρνητικοί...
«Με κάποιο τρόπο αγαπάω τους ρόλους μου κι αυτό μεταφέρεται στον κόσμο. Δεν μπορώ να λειτουργήσω αλλιώς. Δεν μπορώ να παίξω έναν ήρωα εάν δεν τον αγαπήσω πρώτα εγώ. Ακόμα κι αν είναι ο πιο καλός ή ο πιο κακός. Για παράδειγμα, τον Φατσέα και τον Αλέκο, τώρα τους αγάπησα πολύ. Δεν θα μπορούσα να τους ερμηνεύσω διαφορετικά».
Υπάρχουν ρόλοι που να έχουν μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά σας;
«Υπάρχουν αρκετοί ρόλοι που πέρασα υπέροχα μαζί τους. Σίγουρα, χρωστάω πολλά στο «Καφέ τηςΧαράς» και τον Φατσέα, αλλά έχω αγαπήσει και μικρούς ή μεγαλύτερους ρό¬λους σε διάφορα σίριαλ, όπως από το «Χαρά αγνοείται», τα «Μαύρα μεσάνυχτα» ή και πιο παλιά, τον «Κίτρινο φάκελο», λέει στο MY TV.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !