Συναγερμός για Σπύρο Παπαδόπουλο - ΣΚΑΙ! Όλο το ρεπορτάζ...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
7

Στο κόκκινο είναι οι σχέσεις του Σπύρου Παπαδόπουλου με τον ΣΚΑΙ!

 Ο παρουσιαστής είναι «στα κάγκελα» αφού έχει δυσαρεστηθεί πολύ με την αλλαγή μέρας του «Στην υγειά μας» λόγω Survivor! Ο Σπύρος αρχικά, πήγαινε καλά στα νούμερα του αφού η εκπομπή του είναι μια σταθερή αξία! Το «Στην υγειά μας» μπορεί να μην έκανε τα νούμερα που χτυπούσε πέρσι αλλά υπήρχε μια ισορροπία!

Όμως, από τότε που η εκπομπή άλλαξε μέρα τα πράγματα έχουν σκουρύνει κατά πολύ! Αξιοσημείωτο είναι ότι χτες, έκανε το χαμηλότερο νούμερό του για φέτος, μόλις 11,2 στο δυναμικό κοινό που τον λάτρευε!

«Πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί πόσο κοστίζει το «Στην υγειά μας ρε παιδιά», με τους τόσους καλεσμένους και τόσο φαγητό και ποτό κάθε φορά.

Την απάντηση έδωσε η παραγωγός Βίκυ Λάσκαρη, σε αφιέρωμα του περιοδικού «Down Town», η οποία μιλώντας με αριθμούς τόνισε πως η συγκεκριμένη εκπομπή έχει αρκετά έξοδα.

«Η εκπομπή καλύπτει 180 λεπτά, 4 ώρες για το κανάλι. Επίσης φέρνουμε τόσο κόσμο από την επαρχία. Φέρνουμε συλλόγους, χορευτικά groups. Υπάρχουν έξοδα. Δεν βγαίνει πάνω από 9.000 ευρώ η ώρα. Δηλαδή κάτω από 30.000 ευρώ το επεισόδιο», λέει.

Μέσα στο ποσό αυτό περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η αμοιβή του Σπύρου Παπαδόπουλου, του παραγωγού και του σκηνοθέτη, των ανθρώπων που περιποιούνται τους καλεσμένους, αλλά και τα έξοδα μεταφοράς των celebrities που δίνουν το «παρών» σε κάθε εκπομπή. Σα να λέμε, 120.000 ευρώ τον μήνα. Ε, δεν τα λες και λίγα!»

Η αλλαγή ώρας που έφερε τις πρώτες γκρίνιες και οι σχέσεις του Παπαδόπουλου με τον ΣΚΑΙ

Ο Σπύρος, έχει ζητήσει να αλλάξει ξανά μέρα η εκπομπή του και να επιστρέψει στο Σάββατο, αφού τα νούμερα δείχνουν ότι ο κόσμος τον είχε συνηθίσει εκείνη τη μέρα, αν και ο ΣΚΑΙ δεν φαίνεται διατεθειμένος να το κάνει αυτό. Όπως είναι αναμενόμενο, οι σχέσεις του παρουσιαστή με το κανάλι είναι πλέον σε πολύ οριακό σημείο και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αν δεν πάρουν σοβαρά το αίτημά του, δεν θα ανανεώσει την συνεργασία του για την επόμενη σεζόν!

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μας λέει «Στην υγειά μας» από άλλο κανάλι, αφού όπως και να έχει πρόκειται για πολύ πετυχημένο πρόγραμμα!

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ποτε τον λατρευε το νεανικο κοινο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 7:05 μ.μ.
    Μα πραγματικά. Η εκπομπή πάντοτε τα πήγαινε εξαιρετικά στο σύνολο αλλά στα νεανικά μέτρια. Ακόμη και Σάββατο όταν ήταν είχε τύχει να κάνει τέτοια νούμερα στα νεανικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος έχει γράψει το '' τον λατρεύε το νεανικό κοινό''? Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανακρίβεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το νεανικό κοινό άκυρο του ρίχνει χρόνια τώρα....
    Από 25 και κάτω σιγά να μην τον βλέπει.
    Μην λέμε ότι θέλουμε...

    Η εκπομπή τα Σάββατα πήγαινε καλά σε γενικές γραμμές παρόλο που είχε πτώση από τις προηγούμενες χρονιές,την Παρασκευή απλά χαντακώθηκε...
    Για όλο αυτό φταίει το κανάλι που άφησε τον Τούρκο να αλωνίζει και να κάνει ότι γουστάρει.
    Οι αλλαγές ημέρας τις περισσότερες φορές δεν βγαίνει και λογικό να ρίξει άκυρο ο κόσμος.

    ΚΑΚΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΩΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΧΑΛΑΝΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.


    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπορούσαν εκεί στο σκαι να τον σταματήσουν για μια μικρή περίοδο ωςπου ολοκληρωθεί το σαρβάϊβορ, κ στον Παπαδόπουλο καλή θα ήταν μια μικρή αποχή για ένα δύο μήνες, τόσο απλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και γιατί να αποδεχόταν ο Παπαδόπουλος αποχή 2 μηνών; Και ποιους 2 μήνες, το σαρβαιβορ διαρκεί 5 μήνες. Μια αποχή.. για όσο παίζει το σαρβαιβορ θα σήμαινε κόψιμο της εκπομπής. Εγώ τον βλέπω να φεύγει το καλοκαίρι, έφυγε από τον άλφα για λιγότερα. Στη τελική ας άλλαζαν οι μέρες του Σαρβαιβορ στη Τουρκία. Δικό του κανάλι έχει ο Αλιτζαλι, θα μπορούσε να το κάνει. Έκαναν όλα τα χατήρια του Αλιτζαλι, θα πληρώσουν τώρα τις συνέπειες των επιλογών τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλα να πάθουν, αφησαν τον τουρκο να κανει την προπαγάνδα του ανενοχλητος και ιδου τα αποτελέσματα. Περαστικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !