Ξανά στις εγκαταστάσεις του Φαλήρου! Ένα βήμα πριν την υπογραφή ο Ανδρέας Γεωργίου...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
9

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση αναφορικά με την ολοκλήρωση του “Τατουάζ” φέτος τον Ιούνιο με το τέλος δηλαδή του συμβολαίου του Ανδρέα Γεωργίου με τον ALPHA και το ερώτημα που πλανάται πλέον στην ατμόσφαιρα είναι ποιος είναι ο επόμενος προορισμός του τρίδυμου Γεωργίου, Κούλλη και Δημητρίου.

Ολα δείχνουν ότι το σεναριακό τρίδυμο βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ΣΚΑΪ, καθώς την επόμενη σεζόν τα πλάνα του καναλιού του Νέου Φαλήρου αλλάζουν άρδην.

Ωστόσο, αν πιστεύετε ότι στη συμφωνία αυτή έπαιξε καταλυτικό ρόλο η μεταγραφή Παπαδρόσου, απλά έτυχε… Να θυμίσουμε ωστόσο, ότι ο Βασίλης Παπαδρόσος, νυη Διευθυντής Ειδήσεων του ΣΚΑΪ και τότε Διευθύνων Σύμβουλος του ALPHA ήταν αυτός που τότε είχε κάνει το μεγάλο deal. Αυτό ωστόσο που ενδεχομένως να μην θυμούνται κάποιοι είναι ότι αυτή που είχε συναντήσει πρώτα τον Ανδρέα Γεωργίου και την παρέα του όταν τα είχαν σπάσει με τον ΑΝΤ1 ήταν η Αλκηστις Μαραγκουδάκη. Η τότε Διευθύντρια Προγράμματος του ΣΚΑΪ είχε συναντηθεί με τον Κύπριο δημιουργό, είχε δει τα δυο πρώτα επεισόδια του “Τατουάζ” συζητώντας θερμά το ενδεχόμενο συνεργασίας και συνεπώς μεταγραφής τους.

Το μεγάλο “όχι”, τότε, το είχε πει η Εύη Κουτσαφτάκη, η οποία βρήκε υπερβολικές της απολαβές των δημιουργών καθώς πέρα από τα πολλά μηδενικά ήθελαν να κάνουν απαραιτήτως δυο σειρές (Τατουάζ και Κόκκινο νυφικό) και τότε εκείνη προτίμησε να κάνει “κολεγιά” με τον Ατζούν Ιλίτζαλι.

Πριν από λίγο καιρό, όμως, ο Ανδρέας Γεωργίου ξαναέκανε την εμφάνισή του στις εγκαταστάσεις του Νέου Φαλήρου και συζήτησε με τους ιθύνοντες και κυρίως με τον Λοϊζο Ξενόπουλο, τον νέο Διευθυντή προγράμματος του σταθμού. Και αυτή τη φορά, όλα δείχνουν ότι η Εύη Κουτσαφτάκη θα κάνει αυτό που δεν έκανε τότε… Μόνο που οι μετοχές των δημιουργών του “Τατουάζ” θα είναι σαφώς ανεβασμένες.

tinasmess.gr-Τίνα Μεσσαροπούλου

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Θα το φάει το κεφάλι του ο Γεωργίου και θα το χάρω όταν η τηλεθέαση των σειρών του θα πέσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα δεν υπαρχει κανενας δικος του να του πει να κατσει στον αλφα; Ο αλφα εχει μονο επιτυχια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρόλο θα έπαιξε (παίξει) και το γεγονός ότι το κανάλι με το οποίο συνεργάζεται ο Σκαι στη Κύπρο είναι το Sigma. Το Sigma είναι το κανάλι όπου ξεκίνησε ο Ανδρεας ως ηθοποιός και έχει εξαιρετικές σχέσεις με την διοίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά δεν εχει επιτυχια ο alpha μόνο,αλλά σιγουρα δεν θα εχει επιτυχια ο Σκαι ή το Open.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενα σίριαλ δυστυχώς ή ευτυχώς έχει επιτυχία μόνο αν προβληθεί από alpha ή antenna... οπως συνεβαινε μεχρι πριν μια δεκαετία με το mega...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν χρειάζεται να προδικαζουμε. Αν μια σειρά αξιζει,θα την δει το κοινό,σε όποιο κανάλι και να βρίσκεται. Εξάλλου,ο ΣΚΑΪ ετοιμάζεται να φέρει δυνατά χαρτιά και να διώξει τον Ατζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγγνώμη, δηλαδή θεωρείτε σοβαρά ότι αν η σειρά είναι καλή ο κόσμος δεν θα την δει επειδή θα είναι στον ΣΚΑΙ; Δηλαδή όταν ο ΣΚΑΙ έκανε το πρώτο Xfactor και μετά το Voice, που μέχρι τότε μόνο ο ΑΝΤ1 έκανε talent show, δεν πήγαν καλά; Οι ράδιοαρβύλα δεν πάνε καλά; Ή μήπως ο Alpha είχε καμια φοβερή παράδοση στα σήριαλ; Ή το Star στα ριάλιτυ; Γκρινιάζετε που ο ΣΚΑΙ έχει τα ριάλιτυ, τώρα πάει να εντάξει σειρές τύπου Γεωργίου, Καπουτζίδη και Λόγω τιμής και πάλι σας ενοχλεί; Δεν καταλαβαίνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εμένα οι σειρές Γεωργίου-Νικολάου και Δημητρίου δεν μου αρέσουν σε όποιο κανάλι κι αν παίζουν. Ούτε το Μπρούσκο μου άρεσε ούτε και το Τατουάζ. Αν στο Σκαι σκοπεύουν να κάνουν μια σειρά με τα χαρακτηριστικά που έχουν αυτές οι δύο την ίδια γνώμη νομίζω θα έχω. Θα το δω αλλά μς βάση τα όσα μέχρι τώρα έχουν κάνει τηλεοπτικά δε νομίζω ότι θα κολλήσω με τη νέα τους πρόταση. Ο Σκάι για πολλούς νομίζω τηλεθεατές είναι το κανάλι του τούρκου που έχει το ριάλιτι. Την επόμενη χρονιά θα προσπαθήσει να αλλάξει την εικόνα αυτή βάζωντας σειρές και αναβιώνοντας παλιές επιτυχημένες και αγαπημένες σειρές του Mega. Η ιδέα είναι έξυπνη αλλά πρέπει οι υπεύθυνοι να έχουν υπομονή γιατί το κοινό μπορεί να μην ακολουθήσει από την αρχή. Χρειάζεται δουλειά, προσπάθεια και μη πανικός για να αλλάξει η εικόνα του κόσμου όσον αφορά την ψυχαγωγία που του προσφέρει το κανάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο ΣΚΑΙ ειναι ενα καναλι ευμετάβολο αν όχι άστατο. Δεν είναι ότι ο Α ή ο ΑΝΤ1 έχουν κάποιο μαγικό ραβδί με τις σειρές κλπ.
    Είναι ότι έχουν ένα πιο κατασταλλαγμένο προφίλ και σίγουρα πιο ακομπλεξάριστο.
    Ο ΣΚΑΙ ξεκινησε ως "το καναλι γι αυτους που δεν βλεπουν τηλεοραση" και αυτο εν πολλοίς ακόμη τον στοιχειώνει.
    Τη μια κάνει ότι σνομπάρει την "φθηνη" ψυχαγωγία, την άλλη το τερματίζει (Power of Love, Oh LALA etc).
    Για να μην πούμε πως τελειώνουν ΟΛΕΣ οι συνεργασίες του μετά από 1-2 σεζόν το πολύ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !