Το σοκ της Φαίης Σκορδά με τα όσα είπε στην τηλεφωνική της παρέμβαση η Εύη Βατίδου...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
7

Την ώρα που στο Πρωινό πρόβαλαν τα σχόλια που έκανε ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή του για την Εύη Βατίδου και την απάντηση του γνωστού μοντέλου στον παρουσιαστή, η Εύη Βατίδου παρενέβη τηλεφωνικά για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα κάνοντας ένα πρωτοφανές ξέσπασμα στον αέρα.



«Παιδιά μη λέτε βλακείες! Μη λέτε χαζομάρες! Τα μηνύματα που είναι στο instagram δεν αναφέρονται στον κύριο Μουτσινά. Το είπα στον κύριο Καβατζίκη που με πήρε πριν από λίγο. Το μόνο μήνυμα που αναφέρεται στον κύριο Μουτσινά είναι αυτό που έχω δημοσιεύσει εδώ και μέρες, όταν εκείνος ξεκίνησε όλη την ιστορία. Δεν ξεκίνησα εγώ. Τα υπόλοιπα, μην το χοντρύνουμε. Επειδή μπήκαν πάρα πολλοί μέσα στο instagram και άρχισαν να λένε πάρα πολλά και στο inbox, δεν μπορούσα να απαντάω σε 200-300 οπαδούς που δεν ξέρω από που ήρθαν, ούτε κατηγορώ τον άνθρωπο σε αυτό. Δεν πάνε στον συγκεκριμένο κύριο. Όταν δεν γράφω και δεν ταγκάρω το όνομα του συγκεκριμένου ανθρώπου, μη βγαίνετε να λέτε πράγματα τα οποία δεν ισχύουν. Μην πηγαίνουμε αλλού το θέμα. Το θέμα είναι ένα, είναι το εξής ότι ο κύριος Μουτσινάς από το πουθενά, που δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο, βγήκε να πει αυτά που είπε, που για εμένα δεν με πειράζει, γιατί κι εσείς στο παρελθόν έχετε πει πολύ άσχημα πράγματα για εμένα και σας έχω απαντήσει πάλι μέσα στο instagram, αυτό είναι μια συνήθεια που κάνετε γενικώς. Απαντάω στον Μουτσινά και τον έχω ταγκάρει, δεν χρειάζεται να το συνεχίζουμε αυτό το πράγμα και να δημιουργείτε εντυπώσεις. Ποιος το ξεκίνησε; Εγώ το ξεκίνησα; Άσε τα μηνύματα, εδώ έχει μιλήσει για την ανήλικη κόρη μου!», είπε η Εύη Βατίδου και στη συνέχεια τα έβαλε και με το Πρωινό…

 «Εφόσον το δέχεσαι, πάρε το θέμα και παρουσίασε το σωστά. Αναφέρομαι σε μια εκπομπή η οποία έχει συμπεριφερθεί σε εμένα στο παρελθόν το καλοκαίρι, όταν η Φαίη ήταν στο νοσοκομείο και ήταν άρρωστη εκτελεστικά απέναντι μου. Έχω πάρει τη νομική υπηρεσία του ΑΝΤ1, δεν μου έχετε δώσει καμία σημασία. Κάνετε εκπομπές στις οποίες στέκεστε πάνω στη δική μου προσωπική ζωή και αυτή τη στιγμή θέλετε να πείτε τι; Δεν θα απαντήσω όταν μιλάνε για το παιδί μου; Θα αφήσω το παιδί μου να του κάνουν bullying; Δεν μπορείτε σαν δημοσιογράφοι, όταν έρχεται μια κάμερα και με ρωτά κάτι ή με παίρνετε τηλέφωνο και μου ζητάτε την άποψη μου, γιατί εσείς τη ζητάτε την άποψη μου και την επόμενη μέρα το πρωί παίρνετε μεμονωμένα και κόβετε το λόγο μου, δεν το έχει κάνει μόνο ο Μουτσινάς, το έχεις κάνει και εσύ! Μην μου πεις ότι δεν το έχεις κάνει γιατί θα ανεβάσουμε και θα βγάλουμε τα περσινά του καλοκαιριού. Η Φαίη ξέρει, παιδιά μην κάνετε τις πάπιες!», είπε η Εύη Βατίδου με τη Φαίη Σκορδά και την ομάδα της να απορούν σε τι αναφέρεται.

 «Δεν απάντησα στον Μουτσινά στα stories. Προσπαθώ να σου εξηγήσω και δε θες να καταλάβεις. Έχεις εμένα στην τηλεφωνική σου γραμμή και επιμένεις να λες αυτά που θέλεις να πεις! Ε πες τα τότε, να δούμε τι θα καταλάβεις! Αυτά τα stories είναι απαντήσεις ανθρώπων που μπήκαν στο inbox και με απείλησαν», ξεκαθάρισε η Εύη Βατίδου ως προς τα stories. Όταν η παρουσιάστρια τη ρώτησε και για την ανάρτηση με το «κραγιόν» η Εύη Βατίδου απάντησε: «Συγγνώμη ρε συ Φαίη, δεν βλέπεις το instagram; Δεν έχεις instagram; Το παίζεις χαζούλα;» «Δεν θα το συνεχίσω, ευχαριστούμε πάρα πολύ για το χρόνο», αρκέστηκε να πει η Φαίη Σκορδά που προσπαθούσε να παραμείνει ευγενική σε όλο το on air ξέσπασμα της Εύης Βατίδου.


Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Γιατι επαθε σοκ η Σκορδα?Η Σκορδα και η παρεα της εχει πει χειροτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για πες μας λοιπόν εσύ που ξέρεις τι χειρότερεα έχει πει; Απέδειξέ το αν ξέρεις και μην πετάς λάσπη. Αν πάλι δεν ξέρεις ...σιώπησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω πει πολλές φορές άσχημες κριτικές για την downtown αλλά η βατιδου γενικά είναι απαράδεκτη. Έστησε μια ιστορία μόνη της και μετά κράζει όσους ασχολούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να θυμίσουμε τι είχε πει η ίδια για τον Παντελίδη λίγο πριν πεθάνει; Να θυμίσουμε το πρόσφατο "σύνδρομο downtown"; Να θυμίσουμε τι έλεγε ο τότε σύζυγός της και το πάνελ τους για Πάολα, Σεργουλόπουλο, Δάρρα, Μανωλίδου και εκείνη δεν αντιδρούσε; Έχει δίκιο η Βατίδου πάντως. Η Σκορδά δεν είναι χάζη, κάνει τη χαζή. Αντιγράφει όπως σε όλα σχεδόν την Μενεγάκη. Ο κόσμος την έχει πάρει είδηση και πλέον της το λένε και κατάμουτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. έλεος ρε Σκορδά.....Ούτε την εκπομπή σου ούτε την ομάδα σου και τον εαυτό σου δεν μπορείς να υπερασπιστείς...είχατε το "βουρλο" την βατιδου με ύφος χιλίων καρδιναλίων να σας την λέει και εσύ στο τέλος απλά της έκλεισες το τηλέφωνο...κρίμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο αντενα ακουει;Κριμα για το καναλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νομιζω οτι η Σκορδα αντιγραφει την Μενεγακη και θελει να γινει Μενεγακη αλλα με αυτα που κανει κατανταει Καινουργιου και ειναι αδικο για τον αντενα και την ιδια.Η εκπομπη σημερα θυμισε παλιο μεσημεριανο.Καλα και η Βατιδου ακομα χειροτερα.Παντως αν κανει το πρωινο νουμερα εν μερει θα δικαιωθει η Βατιδου που λεει οτι την παιζουν οι εκπομπες γιατι φερνει τηλεθεαση.Ε ρε γλεντια!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !