Γη και ύδωρ τάζουν στον Ντάνο...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3

Nα σώσουν οτιδήποτε αν σώζεται ψάχνουν στον ΣΚΑΪ αναφορικά με το “Survivor” που εξελίσσεται σε εφιάλτη τόσο για το κανάλι του Ν. Φαλήρου όσο και για ττον ίδιο τον Ατζούν Ιλίτζαλι που βλέπει όσα έκτιζε τόσο καιρό στην Ελλάδα να καταρρέουν.

Το κλίμα στον ΣΚΑΪ είναι πολύ βαρύ τις τελευταίες μέρες και τα χτυπήματα της μοίρας είναι απανωτά. Το ριάλιτι περιπέτειας διανύει την τρίτη και χειρότερη σεζόν του τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Τουρκία. Ηδη στην εταιρεία παραγωγής συζητούν να μπει σε εφαρμογή το plan B, ώστε να μην καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος και το υπόλοιπο πρόγραμμα του σταθμού που είχει επενδυσει τα πάντα στο “Survivor”.

Ποιο είναι όμως το περίφημο plan B; Μα φυσικά οι επώνυμοι παίκτες. Σύμφωνα μεπληροφορίες του tinasmess.gr, η τουρκική εταιρεία παραγωγής ήρθε σε επαφή με τον νικητή του πρώτου κύκλου, τον Γιώργο Αγγελόπουλο σε μια προσπάθεια να τον πείσει να μπει στο παιχνίδι. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που ο Ντάνος δέχεται μια ανάλογη πρόταση από το κανάλι. Κάθε χρόνο με την πρώτη δυσκολία ο Τούρκος παραγωγός τον θυμάται. Σε αντίθεση όμως με τις προηγούμενες χρονιές φέτος τα χρήματα που δόθηκαν στον πρώτο νικητή και πιο δημοφιλή παίκτη ήταν πολλά., πάρα πολλά για την ακρίβεια προκειμένου να πει το πολυπόθητο ναι και να ταξιδέψει στον Αγιο Δομίνικο. Μόνο στα πόδια του που δεν έπεσαν για να τον μεταπείσουν αλλά εκείνος είναι και πάλι ανένδοτος. Αλλωστε, έχει ένα συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο με το “Τατουάζ” του ALPHA που δεν δύναται να μην τιμήσει. Ετσι, χωρίς δεύτερη κουβέντα η απάντηση του Γιώργου Αγγελόπουλου, που στις 28 Φεβρουαρίου κυκλοφορεί και βιβλίο με τη ζωή του, ήταν αρνητική προς απογοήτευση των ανθρώπων του σταθμού.

Παράλληλα, ένα άλλο σενάριο που εξετάζεται σοβαρά από το κανάλι μετά και τις πιέσεις του ΕΣΡ είναι η μείωση της διάρκειας μετάδοσης του παιχνιδιού, ενώ άγνωστο περαμένει τι θα γίνει με το “Survivor Πανόραμα” που κάθε απόγευμα βουλιάζει στα 4άρια και συμπαρασύρει σε χαμηλά ποσοστά και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, τη ναυαρχίδα του καναλιού. Το επόμενο διάστημα οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές στο κανάλι του Φαλήρου και άκρως τολμηρές θα έλεγα.

Ισως το μόνο που δεν πρόκειται να αλλάξει είναι η προβολή του “Στην υγειά μας ρε παιδιά” παρά τη δυσαρέσκεια του Σπύρου Παπαδόπουλου. Κι αυτό γιατί η προβολή του ελληνικού “Survivor” πρέπει να συμβαδίζει με αυτή του τουρκικού. 

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μπαχαλο. Αποτελεσμα υπερβολικης έπαρσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμένα περισσότερο από όλα με τρομάζει οτι ο Αγγελόπουλος βγάζει βιβλίο για τη ζωή του (και ακόμα περισσότερο ότι κάποιοι θα το αγορασουν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !