Κι όμως! Ξαναβγαίνει το ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ - Δείτε με ποιο κανάλι συμφώνησε ο Αλέξανδρος Ρήγας...

11

όλο το ρεπορτάζ

Στο στρατόπεδο του ΣΚΑΪ συνεχίζονται τα μαγειρέματα για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στις ελληνικές σειρές.Πέρα από την ελληνική μεταφορά του Ezel ,το Λόγω Τιμής, και την Πολυκατοικία, ακόμη μια σειρά από τα παλιά πρόκειται να επανέλθει με νέα επεισόδια.

Οι πληροφορίες του δημοσιογράφου, Παναγιώτη Μουλόπουλου, στο Mytv, θέλουν τον Αλέξανδρο Ρήγα να ήρθε σε συμφωνία με τον σταθμό προκειμένου να ανοίξει ξανά το ''Κόκκινο Δωμάτιο'', που προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία την περίοδο 2005-2008 στο Mega, παρουσιάζοντας καθημερινές και ασυνήθιστες καταστάσεις, με απροσδόκητες ανατροπές, σασπένς, και γέλιο. Πέρα από τον Αλέξανδρο Ρήγα, σίγουρη θεωρείται και η παρουσία της Βασιλικής Ανδρίτσου ως αρχικαμαριέρα Μάρω.

Την παραγωγή των νέων επεισοδίων έχει αναλάβει η Άννα Λεμπέση.


Update: Να αναφέρω πως, σύμφωνα με νεότερο ρεπορτάζ που φτάνει αυτή την ώρα σε μας, το σίριαλ βγαίνει μέσα από τον ΣΚΑΪ στο β' μισό της νέας σεζόν, δηλαδή από Ιανουάριο του 2020, κι όχι τον Οκτώβριο.

Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Mηπως είναι λίγο μουφα ? Η γυναίκα δεν έχει γεννήσει ακόμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε λίγο θα μας πουν ότι θα επιστρέψει και το Ντόλτσε Βίτα με τη Χριστίνα Μαρκάτου σε νέες ερωτικές περιπέτειες! Κρίμα που δεν ζει η Μαρία Φωκά. Εκεί στο Σκαι σκέφτονται να επαναφέρουν όλες τις πετυχημένες σειρές του Mega;; Δε με χαλά αλλά δεν ξέρω αν μπορούν όλες αυτές να πετύχουν ξανά. Κόκκινο Δωμάτιο χωρίς τη Μάρω και τον Ρήγα στην υποδοχή δεν μπορεί να γίνει. Όπως δεν μπορεί να γίνει Καφέ της Χαράς χωρίς τη Χαρά και τον δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Steve,
    μέχρι το 2020 ,ε, υποθέτω θα το ΄χει κάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν πετύχουν τα μαγειρέματα του Σκάι με τις σειρές έχει καλώς αλλιώς τζάμπα θα τις βάλει και θα κλαίει....
    Καλή κίνηση για το Κόκκινο δωμάτιο αλλά βρε παιδιά έπρεπε να περάσουν τόσα χρόνια για να εμφανιστούν με νέα επεισόδια στις οθόνες μας?
    Το Παραπέντε θα έχει σειρά μετά υποψιάζομαι.... όπως έχουν κάνει με πολυκατοικία και θα κάνουν με κόκκινο δωμάτιο.
    Ποτέ μη λες ποτέ λοιπόν.

    Η Πολυκατοικία θα βγει οσονούπω και το Καφέ της Χαράς που είναι που θα γινόταν? ακόμη στο περίμενε το έχουν.....?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Steve ως τότε ακόμη ένα μπέμπη προλαβαίνει να κάνει..........χεχεχε
    Από την γέννα μέχρι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα ε δεν θα έχει 6-7 μήνες...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αντικειμενικα η γεννα της δεν ειναι θεμα,γιατι ειναι γνωστο οτι ειναι και φιλη του Ρηγα οπότε στο θεμα αυτο θα τα βρουν.Το θεμα 1ον ειναι το Σκαι που μια σειρα εβαλε φετος και κοπηκε(λογικο),δεν ειχε και δεν θα εχει προγραμμα σειρών ποτέ.Και 2ον οτι όλες οι παλιες σειρες επιστρεφουν(λογικο)τις προτιμα ο κόσμος απο τις τωρινες χαζομαρες,αλλά μηπως ειναι υπερβολη;τόσα χρόνια μετα,με άλλες συνθηκες,αλλό κοινο,τι θα εχουν να πουν;Μάλλον δεν ισχυει η ειδηση,εξαλλου η συγκεκριμενη σειρά ειχε πάει ηδη 3 χρόνια,με αυτοτελη επεισοδια,ποιος ο λόγος να συνεχισει;Απο την άλλη βεβαια ειναι και η μόνη σειρα του Ρηγα(απο τις παλιες)που θα μπορουσε να συνεχιστει,γιατι ηταν αυτοτελη και δεν ειχε μόνιμο καστ.Οπότε δεν θα λειπουν βασικα προσωπα,όπως σε άλλες του σειρες....Αλλά και πάλι δεν ξερω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έκανα το σχόλιο πριν γίνει το update με την ημερομηνία. Φαντάστηκα θα βγει το 19 που θα χει φρέσκια τη γέννα . Μη λιθοβολειτε ΧΑ ΧΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ενταξει δεν υπαρχει προβλημα,σιγα μην τσακωθουμε για το "Κοκκινο δωματιο".Εγω μιλαω πως σαν ειδηση δεν μοιάζει να στεκει....αλλά τελοσπαντων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και γω το ιδιο θεωρω. Ασε που δε θα εχει την ιδια αιγλη με τοτε το εργο. Χωρις να φταιει κανεις απο τους ηθοποιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα βγούνε νέα επεισόδια πολυκατοικία όντως;; γιατί έψαξα αλλά δεν βρήκα πουθενά να λέει κάτι τέτοιο αν ξέρει κάποιος κάτι ας απαντήσει παρακαλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 2:11,κατά μία έννοια ναι. Στην ουσία εξετάζεται η ενσωμάτωση στο πρόγραμμα του καναλιού της σειράς που αποτελεί την συνέχεια της πολυκατοικίας,διασκευασμενης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !