Για δεύτερη σεζόν, η Ναταλία Δραγούμη ,μας προτρέπει να πούμε ''ναι'' στα τραγούδια μέσα από τη μουσική εκπομπή που παρουσιάζει, μαζί με τον Μιχάλη Μαρίνο, στην  ΕΡΤ.
Η ηθοποιός μιλά στη Real Life για τη δύναμη που έχουν οι μουσικές ψυχαγωγικές εκπομπές...

«Στα τραγούδια λέμε ναι» για μία ακόμη χρονιά. Το περίμενες ότι αυτή η εκπομπή θα κέρδιζε την αποδοχή του κόσμου;  
«Ομολογώ πως δεν το περίμενα. Ξεκίνησα τελείως ανυποψίαστη και αυτό που έχει συμβεί είναι αδιανόητο. Με τις σειρές δεν μου έχει συμβεί να με σταματά ο κόσμος στον δρόμο και να μου μιλά, όπως συμβαίνει τώρα με την εκπομπή. Οι εκπομπές αυτού του είδους είναι πιο ψυχαγωγικές από τις σειρές. Έρχεσαι και δένεσαι με τις προσωπικές στιγμές του άλλου, τη μοναξιά του, τις αναμνήσεις του. Σαφέστατα το θέατρο και η υποκριτική κάνουν το ίδιο πράγμα, αλλά η μουσική έχει μεγαλύτερη δύναμη από τα άλλα είδη τέχνης. Είναι πιο ολοκληρωμένη. Έχει ένα κεντρί που πάει πολύ πιο γρήγορα μέσα στην ψυχή σου και καταλαβαίνω πώς αυτή η εκπομπή γίνεται μια συνήθεια στον κόσμο. Κατανόησα τη δύναμη που έχει το καλό μπουζούκι στον Έλληνα. Μιλά στην ψυχή του. Νιώθω πως αυτές οι εκπομπές επιτελούν ένα έργο. Σε σχέση με τις σειρές που έχω κάνει με μεγάλη επιτυχία, η εκπομπή διαρκεί τρεις ώρες που σημαίνει πως σε παίρνει μαζί της στην καθημερινότητα του κοινού. Η σχέση μου με το κοινό έγινε πιο προσωπική. Στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που περνούν πολύ χρόνο στο σπίτι, νιώθω πως κρατώ συντροφιά στις αϋπνίες τους σαν να απαλλάσσονται από τα προβλήματά τους όσο παρακολουθούν την εκπομπή».

Θα σε ενδιέφερε η πορεία της εκπομπής αυτής σε βάθος χρόνου;  
«Βέβαια, θα με ενδιέφερε πολύ. Γενικά πιστεύω πως οι εκπομπές χρειάζονται διάρκεια στον χρόνο για να καταφέρει ο παρουσιαστής να μπει στο σπίτι του τηλεθεατή και να χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

loading...