Καμία θέση για ΣΚΑΪ...

1

καθίζηση στα νούμερα


Ούτε μία θέση δεν κατάφερε να πιάσει ο ΣΚΑΪ στον πίνακα με τα 20 καλύτερα, από πλευράς τηλεθέασης, προγράμματα της εβδομάδας που μας πέρασε (4-10/2/2019). Το «Survivor: Ελλάδα – Τουρκία» πέρασε και δεν ακούμπησε, τουλάχιστον για την ώρα, έχοντας όμως δημιουργήσει γενικότερα προβλήματα όπως φαίνεται στο σύνολο του προγράμματος του καναλιού...

«Παιχνίδι» κάνουν ουσιαστικά δύο κανάλια, ALPHA και ΑΝΤ-1 και μάλιστα σχεδόν αποκλειστικά με τις ελληνικές σειρές μυθοπλασίας που διαθέτουν. Το κανάλι της Κάντζας καπαρώνει 12 από τις 20 θέσεις του πίνακα της Nielsen, το κανάλι του Αμαρουσίου 6, ενώ δύο καταφέρνει να αποσπάσει και το STAR με το «Master Chef» (καλύτερη εμφάνιση στη 15η θέση με 981.000 τηλεθεατές). Στην κορυφή βρίσκεται το «Τατουάζ» (ALPHA, 1.360.000 τηλεθεατές) με το κανάλι της Κάντζας να καπαρώνει τις πρώτες επτά θέσεις με αυτό, τη «Μουρμούρα» (καλύτερη εμφάνιση 1.324.000) και «Το σόι σου» (καλύτερη εμφάνιση 1.114.000). Παραγωγή του ΑΝΤ-1 εμφανίζεται στην έβδομη θέση και πρόκειται για το «Your Face Sounds Familiar» (1.048.000 τηλεθεατές κατά μέσον όρο) ενώ το κανάλι του Αμαρουσίου καπαρώνει άλλες πέντε θέσεις με την «Επιστροφή» (καλύτερη εμφάνιση στην 11η θέση με 1.032.000 τηλεθεατές).

Σημαντικό πάντως είναι και ότι στον πίνακα της Nielsen εμφανίζονται 14 (από τις 20) παραγωγές να είναι «εκατομμυριούχες», να καταφέρνουν δηλαδή να προσελκύσουν περισσότερο από ένα εκατομμύριο τηλεθεατές.

Πηγή:e-tetradio

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. εξαιρετικα νεα, ειδικα αν σκεφτουμε οτι προκειται για ελληνικες παραγωγες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !