Τέλος το ΜΙΑ ΖΩΗ από την prime time του Ant1- Η ανακοίνωση για τo νέο lead in του Αρναούτογλου

12

Ο ΑΝΤ1 έχει κάνει τεράστιο άλμα ως προς τα νούμερα τηλεθέασης, και πια είναι ανάμεσα στην πρώτη και τη δεύτερη θέση. Ωστόσο, η ζώνη 23.00-00.00 είναι το σημείο που το κανάλι υστερεί και
μάλιστα πάρα πολύ, καθώς τα νούμερα ξεφνικά βυθίζονται στο 4 και στο 5!

Έτσι , ο σταθμός έκανε ένα πρώτο βήμα και έκοψε τη ΜΙΑ ΖΩΗ από τις μέρες Δευτέρα-Τρίτη, ρίχνοντας εκεί ξένες ταινίες,που του φέρνουν μέχρι και 15% . Ωστόσο, το ΜΙΑ ΖΩΗ  εξακολουθούσε να ''βαραίνει'' τον ΑΝΤ1 κάθε Τετάρτη-Πέμπτη, δίνοντας μάλιστα τραγικό lead in στο 2NIGHT SHOW. Aπό ό,τι φαίνεται ,όμως, δεν θα συνεχιστεί για πολύ, καθώς ο ΑΝΤ1 μετακομιζει το ΜΙΑ ΖΩΗ στις 9:45 το Σαββατοκύριακο, και από την επόμενη εβδομάδα κάθε Τετάρτη και Πέμπτη φέρνει νέα ,αμερικανική σειρά, που θα δίνει πάσα στον Γρηγόρη, που ομολογουμένως κάνει άθλο αφού παίρνει 5 και το κάνει 13!

Η ανακοίνωση:
Ο ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ, «SHOOTER», ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΜΑΣ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:45 ΣΤΟΝ ΑΝΤ1!  

Επιστροφή στην περιπέτεια κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 22:45 αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 με τη δημοφιλή αμερικανική σειρά δράσης, «Shooter».


Ένας σκοπευτής που έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση πείθεται να επιστρέψει και να επαναδραστηριοποιηθεί ώστε να αποτρέψει τη δολοφονία του προέδρου των ΗΠΑ. Όμως, όλα θα ανατραπούν όταν ο ίδιος βρίσκεται παγιδευμένος και κατηγορείται για τη δολοφονία που προσπαθούσε να αποτρέψει… Κυνηγημένος, προσπαθεί να βρει τον πραγματικό δολοφόνο αλλά και εκείνον που τον πρόδωσε.

Η σειρά, «Shooter», είναι βασισμένη στο βιβλίο του Stephen Hunter, «Point of Impact», ενώ έχει γίνει και ταινία με πρωταγωνιστή τον Mark Wahlberg. Είναι αμερικανικής παραγωγής και πρωταγωνιστούν οι Ryan Phillippe, Omar Epps και Cynthia Addai-Robinson.

Από αυτή την Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου, και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 22:45 στον ΑΝΤ1! Μείνετε συντονισμένοι!

Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ουφ ποσο χαρηκα για τον αντ1.τωρα με το shooter πιστευω ο γρηγορης θα εκτοξευθει...ενα 25-30 lead in θα το παιρνει σιγουρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί τόση χαρά βρε παιδιά. Σας πληρώνει ο ΑΝΤ1;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι λες βρε 4.16?? Έχεις κάποιο πρόσφατο παράδειγμα ξένης ΣΕΙΡΑΣ σε prime time (όχι μεσάνυχτα) να έχει κάνει ποτέ 25αρια?? Ποιά και δεν το θυμάμαι εγώ που βλέπω τα νούμερα 10 χρόνια τώρα? Άσχετο αν είναι καλή σειρά (δεν ξέρω), αλλά τέτοια ώρα νούμερα δεν κάνει. Το κοινό είναι μοιρασμένο αλλού. Που και να μην ήταν, τέτοια τηλεθέαση δεν κάνει ξένη σειρά στη ζώνη 912. Ποτέ. Μόνο τούρκικα θυμάμαι στην καλή τους εποχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Perastike νομιζω ο φιλος στο 4:16 ειρωνικα το λεει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαχαχα το ζήτησα χθες σε άλλο θέμα να κόψει το τούρκικο και να βάλει ξένη σειρά. Μπράβο Ant1, to Shooter είναι καλή σειρά, θα πάει καλά θα το δεις. Το Open επένδυσε στο Criminal Minds στη prime time και δεν έχασε, και εσύ κερδισμένος θα βγεις με το Shotter.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @περαστικός, Grey's Anatomy και Prison Βreak, έσκιζαν στη prime time toy Ant1, έπαιζαν στις 11, οι καλές εποχές του Ant1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γενικά οι ξένες σειρές τότε στον Αντ1 έκαναν νούμερα (βλ prison break, lost, Grey's anatomy) όπως και στον Σκάι (τα csi κτλ μια χαρά τα πήγαιναν). Ωστόσο, πλέον, επειδή όλοι έχουμε πρόσβαση σε αυτές με το που βγουν δεν έχει νόημα για τα ελληνικά κανάλια. Γιατί θα φέρουν απτην πρώτη σεζόν αναγκαστικά για να είναι πιο φθηνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Nτροπή! Μόνο σοβαρό κανάλι δεν το λες. Η σειρά έχει φανατικούς υποστηρικτές και ας μην κάνει νούμερα και θα έπρεπε το κανάλι να τους σεβαστεί. Το ίδιο είχε κάνει και με ένα άλλο τούρκικο με κάτι γυναίκες στο επίκεντρο και είχε φάει κράξιμο στα σόσιαλ. όσο για τα σχόλια μόνο απλοί τηλεθεατές δεν είναι αυτοί που τα κάνουν. Δεν είναι καθόλου τυχαία. Από το πρωί πιάνουν δουλειά κατά άλλων καναλιών και προγραμμάτων. Ο καημός όπως είπε και κάποιος πάνω μόνο τυχαίος δεν είναι. Φανατισμός που λέει πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάει ο/η Ανώνυμος/η 10:46, παραληρεί. Οι φανατικοί αυτής της τουρκικής μπούρδας δεν γεμίζουν ούτε ταξί. Σιγά μη κλάψουμε που θα αλλάξει ώρα αυτή η μπούρδα. Εδώ έχουν κοπεί αξιόλογα προγράμματα λόγω χαμηλής τηλεθέασης, δείτε τη μπούρδα σας το ΣΚ. Κανονικά πρέπει να το κόψουν εντελώς με το 6 τις εκατό που κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μια χαρά τα λέει ο 10:46, συμφωνώ και επαυξάνω. Μόνο μπούρδα δεν είναι η συγκεκριμένη σειρά. Μπούρδες είναι κάτι άλλες σειρές που θέλουν κάποιοι να μας πείσουν οτι είναι αριστουργήματα μόνο και μόνο επειδή κάνουν 20%. Να θυμίσω οτι και κάτι Μένιοι, Τατιάνες και Φαιούλες κάνουν 20% που είναι χειρότερα και από μπούρδες ενώ η αξιόλογη "Ζωή εν τάφω" κάνει 5%! Και ναι ο αντ1 φημίζεται για την ασέβεια προς τους τηλεθεατές του γι'αυτό και τα τελευταία χρόνια ο κόσμος του γύρισε την πλάτη. Δυστυχώς πάνω που λέγαμε οτι πήρε το μάθημά του και άρχισε να σέβεται το κοινό του και να του προσφέρει καλά προγράμματα ξανάρχισε τα ίδια. Και ναι η συγκεκριμένη σειρά έχει φανς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καταρχην τα ιδιωτικα καναλια δεν ειναι ουτε ιδρυματα ουτε ΕΡΤ για να κραταει προγραμματα με χαμηλες τηλεθεασεις!

    επίσης όσοι βλεπατε το τουρκικο και σας αρεσε πολυ, σηκωθειτε σαββατο πρωι και δειτε το στις 9:45! δεν σας το εκοψε ο αντ1 , απλα σας το μετεφερε. σταματηστε να μυξοκλαιτε!

    οσο για την ξενη σειρα, ειναι εξυπνη κινηση. προφανως και δεν θα κανει 30% (τοσο εκανε το prison break παλια!), αλλά ενα 15% ίσως το χτυπησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μου κάνει όμως εντύπωση ότι επιλέγει το Shooter, που το πρόβαλε το "αδερφάκι" TV Μακεδονία πριν 1-2 χρόνια, και όχι κάποια από τις πιο δημοφιλείς σειρές που απέκτησε ο όμιλος, όπως Scandal, Suits, Chicago Fire, Black List. Αυτές θεωρώ ότι αδικούνται στο TV Μακεδονία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !