Ζήνα Κουτσελίνη: «Ευχαριστώ την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που ήταν η αιτία να φύγω από τον Alpha και έκανα την δική μου εκπομπή στο Star»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Η Ζήνα Κουτσελίνη δίνει μία αποκαλυπτική συνέντευξη! Και λέει τα εξής:

Αυτόν που πρέπει να ευχαριστήσω πραγματικά είναι ένας άνθρωπος που γνώριζε όλη τη ζωή μου, και που στη συγκεκριμένη στιγμή, ήταν στο κύριο πόστο που εγώ χρειαζόμουν για να διαβώ την πόρτα της τηλεόρασης. Είναι ο Δημήτρης ο Νόλλας, Διευθυντής στο Mega. «Θα έρθεις και θα με βρεις», μου είπε. Είναι κομμάτι των παιδικών μου χρόνων και μου ανοίγει την πόρτα. Στην αρχή όλα είναι δύσκολα, είναι μία καινούργια εποχή για την ιδιωτική τηλεόραση και μέχρι να ορθοποδήσω, έχω καθαρίσει τουαλέτες, έχω δουλέψει σε εστιατόριο, έχω κάνει τα πάντα και παράλληλα δούλευα και στο Mega. Τα πρώτα μου βήματα στο ρεπορτάζ τα κάνω με τον Γιάννη Δημαρά, ο οποίος αναλαμβάνει και το δύσκολο καθήκον να μου πει στις 04/06/1994 ότι πέθανε ο πατέρας μου. Ο αδερφός μου πέθανε το 2014, στις 13 Σεπτεμβρίου.

Μένεις στο Mega λίγο, όταν ξεκινάς. Τι έκανες;

Με τον Γιώργο Σαραντάκο, ξεκινάω το ρεπορτάζ και εκεί βρίσκω τον Λεβεντογιάννη και τον Μαλέλη. Κάνω θέματα γενικού περιεχομένου, ώσπου ο Γιάννης Δημαράς με παίρνει από τις ειδήσεις, πάω στο πρωινό παράθυρο με τον Γιάννη και τη Ρίκα Βαγιάννη, με εμπιστεύονται, μου δίνουν εκατοντάδες πράγματα να κάνω και σιγά σιγά μπαίνω στο καλλιτεχνικό, μου δίνει συνέντευξη η Αλίκη Βουγιουκλάκη και πολλά άλλα. Το Mega είναι το πρώτο μου σχολείο. Εκεί μαθαίνω τα πάντα, από μοντάζ, από  το να συνδέω μουσικές, τη μια πάνω στην άλλη, από το να κάνω μία δεκαπεντάωρη εκπομπή, σαράντα πέντε λεπτά κ.λπ. Στη συνέχεια πηγαίνω στον ΑΝΤ1 με την Ελένη Μενεγάκη και μετά γίνομαι αρχισυντάκτρια σχεδόν όλων των ψυχαγωγικών εκπομπών και διευθύντρια στα περισσότερα κανάλια της τηλεόρασης.

Η Ζήνα Κουτσελίνη, σε αντίθεση με άλλους, τους αγαπά τους τηλεκριτικούς και τους εμπιστεύεται. Η Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου της είχε γράψει μία φορά, ότι παρά την εμπειρία της πίσω από τις κάμερες, θα έβγαινε μπροστά και θα είχε πολύ άγχος, γιατί ένιωσε ότι έκανε κάτι διαφορετικό. «Περίμενα «μία Ζήνα» στο αυτί μου να μου μιλήσει, μου πήρε ένα μήνα προσαρμογής για να μπω στον καινούργιο μου ρόλο», αναφέρει στο znews.gr.

 Μιλάει για το Star και την εκπομπή της «Aλήθειες με τη Ζήνα». Και εδώ είναι που θέλει να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που ήταν η αιτία να φύγει από τον Alpha και επιτέλους να κάνει δική της εκπομπή στο Star.


«Στον χώρο με σεβάστηκαν άπαντες, από καναλάρχες μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο. Δεν αντιμετώπισα, ποτέ κανένα πρόβλημα. Μπορεί να διαφωνήσαμε πολλές φορές με τον Γιάννη Λάτσιο, με τον Τζώνη Καλημέρη, με την Άλκηστη Μαραγκουδάκη, αλλά πάντα ήταν πάνω στη δουλειά».

Επαγγελματικά ή προσωπικά είσαι ευχαριστημένη;


Τώρα είμαι και στα δύο. Αρκεί να θες να προχωρήσεις μπροστά. Έχω κάνει ένα παιχνίδι με το μυαλό μου για να επιβιώσω με όλα αυτά. Να φτάνω στον πάτο και εκεί να ξανασηκώνομαι. Άρα δε με φοβίζει ο πάτος, ξέρω ότι θα ξανασηκωθώ. Το ότι ένας άνθρωπος είναι επιτυχημένος επαγγελματικά, δε σημαίνει ότι είναι και επαγγελματικά καλά σε κάποιες δεδομένες στιγμές της ζωή του. Υπήρξαν περίοδοι που ήταν δύσκολες, αλλά συνάμα και πολύ καλές. Όπως η περίοδος του Alter. Το ίδιο είναι και στις σχέσεις. Τώρα είμαι πολύ καλά, έχω μία κόρη 8 χρονών, που με έχει κάνει να νιώσω παιδί, γιατί εγώ παιδί δεν ένιωσα ποτέ.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !