Aρβύλα-Open: Η αλήθεια στο tvnea! Οι ευθύνες του καναλιού και το ''σκοτάδι'' της Στάη...

3

Το ζήτημα OPEN -ΑΡΒΥΛΑ-ΣΤΑΗ ,όσο κι αν τελικά κάποιοι αποσιωπούν , δεν είναι ζήτημα που μπορεί να περάσει στα ψιλά. Κι επειδή είναι πολύ πιο σημαντικό από όσο μπορεί να φαντάζει, νομίζω πρέπει να μπουν τα δεδομένα σε μια τάξη.

Τη Δευτέρα το βράδυ ,η σατιρική εκπομπή του ΣΚΑΪ, ''Ράδιο Αρβύλα'', πρόβαλε και σατίρισε τα παραλειπόμενα από τη συνέντευξη Τσίπρα στο Open. Ή, μάλλον, για να είμαι ακριβής, όχι τα παραλειπόμενα της συνέντευξης καθ' αυτήν αλλά τα όσα έγιναν όταν στο πλατό του καναλιού έφτασε ο Πρωθυπουργός.Το τι ειπώθηκε δεν χρειάζεται να το επαναλάβουμε. Άλλωστε, δεν ήταν και τίποτα το μεμπτό παρά ένας χιουμοριστικός διάλογος μεταξύ Στάη και Τσίπρα-τζάμπα ξεσηκώθηκαν.

Την επόμενη μέρα η ανκοργούμαν θέλησε να τοποθετηθεί, κατηγορώντας ευθέως τον Κανάκη και την ομάδα του για ''υποκλαπέν προϊόν'', όπως χαρακτηριστικά σημείωσε στο κείμενό της .Κανείς μέχρι εκείνη την ώρα δεν έδινε άδικο στη δημοσιογράφο για την τοποθέτησή της, αλλά η επόμενη μέρα επεφύλασσε μια έκπληξη, όχι μόνο για εμάς αλλά κυρίως για την ίδια. Γιατί;

Μα, για τον απλούστατο λόγο ότι οι ΑΡΒΥΛΑ έστειλαν επίσημη ανακοίνωση. Επίσημη ανακοίνωση με την οποία έκαναν σαφές ,αποστομώνοντας κάθε φωνή που μίλαγε για υποκλοπή, ότι το υλικό αλιεύθηκε από το...web του ίδιου του καναλιού! Μέχρι εδώ καλά;

Θα μπορούσε να είναι όλα καλά, εάν δεν είχε συμβεί μια σειρά από ατοπήματα.Πρώτον ,η τοποθέτηση της Στάη που μίλησε για υποκλοπή-η γυναίκα βέβαια δεν έφταιγε όπως αποδεικνύεται έως αυτή την ώρα ,και θα σας πω γιατί παρακάτω. Δεύτερον, το ατόπημα του ίδιου του σταθμού που γνώριζε πώς έγινε ό,τι έγινε κι απλά πουλούσε ''μούρη''.

Μετά το εν λόγω περιστατικό μάθαμε (και έμαθα παρά τους...σκοπέλους) ότι έχει συμβεί μια απόλυση μες στο κανάλι, κάτι που ο σταθμός δεν επιβεβαιώνει (λογικό) και που δεν συνέβη τώρα. Τι εννοώ; Ότι η απόλυση του ανθρώπου συνέβη ΤΟΤΕ ,όταν το Open διαπίστωσε (από τον Ιανουάριο δηλαδή) πως όντως βγήκε αέρα υλικό που δεν έπρεπε κι επομένως απέλυσε -απόλυτα λογικό επίσης. Ενώ ,λοιπόν, γνωρίζει πως έχει συμβεί κάτι τέτοιο, ενώ γνωρίζει πολύ καλά πως κάποιος έχει ήδη απολυθεί για την εν λόγω αστοχία, ενώ ξέρει με απόλυτη βεβαιότητα ότι το υλικό των ΑΡΒΥΛΑ μόνο υποκλαπέν δεν είναι, αφήνει εντυπώσεις, και κυρίως αφήνει τη Στάη απροστάτευτη.

Πάει το μυαλό σας γιατί η Έλλη απάντησε μέσα από το site της, έτσι; Δεν είχε ποτέ ενημερωθεί για το εν λόγω ζήτημα, δεν γνώριζε πως το υλικό βγήκε αέρα και πως εξ αυτού υπήρξε απόλυση. ''Πώς γίνεται;'' ,θα μου πείτε.Κι όμως...γίνεται, θα σας πω. Η Στάη δυστυχώς εκτέθηκε διότι μίλησε για υποκλοπή, ενώ κατ' ουσίαν ήταν στο σκοτάδι άθελά της. Ήταν στο σκοτάδι γιατί το κανάλι δεν μπήκε στον κόπο να κάνει το προφανές.

Το θέμα είναι τι θα γίνει από δω και πέρα. Καλώς ή κακώς κάποιοι κατηγορήθηκαν ότι υπέκλεψαν υλικό, κάτι που ,αν θέλουν ,φτάνει στις δικαστικές αίθουσες για πλάκα! Θα αποκαταστήσει την αλήθεια; Θα τοποθετηθεί ξανά; Αμήχανο αλλά οφείλει. Αυτό που μαθαίνω και σας μεταφέρω είναι πως το θέμα θα το αφήσουν(και οι δύο πλευρές) εκεί ,και δεν θα δοθεί καμια περαιτέρω έκταση. Όλα καλά και συνεχίζουμε...

Υ.Γ.: Όταν κάποιος προσπαθεί να κάνει ρεπορτάζ , μάλλον θα βρει την άκρη. Μην αποπροσανατολίζουμε ,λοιπόν, δεν έχει όφελος...

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Οφείλει δημόσια συγγνώμη, όπως δημόσια ήταν και η κατηγορία της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1) Για όλη αυτήν την ιστορία φταίει αυτός που έβαλε το μηχάνημα να γράφει πριν καλά καλά βγουν στον αέρα.
    2)Φταίει το μοντάζ που δεν φρόντισε να το κόψει.
    3)Φταίει και αυτός που δεν το είδε πριν το ανεβάσει στο web.
    Λίγο πολύ φταίνε τρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι τυχερή που οι Αρβύλα δε θέλουν να το συνεχίσουν. Κρίμα που δε θέλουν να δώσουν συνέχεια γιατί τέτοιες κατηγορίες είναι σοβαρές και η κυρία οφείλει να βγει δημόσια και να ζητήσει συγγνώμη. Και βασικά καλό είναι πριν κατηγορούμε κάποιον να κοιτάμε να δούμε αν οι κατηγορίες μας ευσταθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !