Με 5 σειρές ο ΑΝΤ1 τη νέα σεζόν...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2

Ανοδική πορεία σημειώνει ο ΑΝΤ1 αφού με τις επιλογές του το τελευταίο διάστημα έχει μπει ξανά στο τηλεκοντρόλ.

Αν και στο ξεκίνημα της σεζόν στο κανάλι του Αμαρουσίου ακολούθησαν τη… ριαλιτομανία εντάσσοντας στο πρόγραμμά τους ξανά το «Nomads τελικά αποφάσισαν να αλλάξουν τακτική ποντάροντας περισσότερο στη μυθοπλασία αφού με σειρές όπως «Η γυναίκα χωρίς όνομα», «Επιστροφή» και «Πέτα τη φριτέζα» είχε εμφανίσει θετικά αποτελέσματα.

Έτσι ξεκίνησε μία ακόμα σειρά, η «Μην ψαρώνεις», με την πορεία της στους πίνακες τηλεθέασης να δικαιώνει τα στελέχη του σταθμού για την επιλογή τους. Λογικό λοιπόν που άτυπα μεν ακόμα αλλά θεωρείται σίγουρο πως οι σειρές θα συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν να βρίσκονται στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr και του Γρηγόρη Μελά,  στελέχη του σταθμού έχουν έρθει σε επαφή με τις εταιρείες παραγωγής και τους συντελεστές και όπως όλα δείχνουν οι σειρές «Η γυναίκα χωρίς όνομα», «Πέτα τη φριτέζα» και «Μην ψαρώνεις» θα είναι στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και next year. Άλλωστε από την ερχόμενη βδομάδα η σειρά «Μην ψαρώνεις» θα προβάλλεται δύο φορές τη βδομάδα, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη.

Βέβαια εκτός από τις συγκεκριμένες σειρές που θα συνεχίσουν την επόμενη σεζόν στο κανάλι του Αμαρουσίου ετοιμάζουν δύο ακόμα, μία εβδομαδιαία αλλά και μία καθημερινή με προσωρινό τίτλο «Μέλισσες» που το πρωτότυπο σενάριό της υπογράφει η Μελίνα Τσαμπάνη και η ιστορία εξελίσσεται τη δεκαετία του 60.

Ευχάριστα τα νέα λοιπόν για τους ανθρώπους της μυθοπλασίας αλλά και τους τηλεθεατές που σαφώς είναι καλύτερα να παρακολουθούν σειρές με καλούς ηθοποιούς από ριάλιτι που οι εμπλεκόμενοι παίζουν… κάκιστα!


Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δε θα είναι πολύ δύσκολο μια σειρά εποχής να είναι καθημερινη; Μου φαίνεται κάπως παράξενο...Εκτός αυτού οι σειρές εποχής θέλουν τεράστια προσοχή στο στήσιμο,ενώ σε μια καθημερινή σειρά οι ρυθμοί είναι φρενήρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Καφέ της Χαράς το ξεχνάμε;; για τον ΑΝΤ1 τουλάχιστον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !