Μύθοι και πραγματικότητες για το «2night show»...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
4


Εδώ και κάποιες ώρες κυκλοφορεί μία είδηση που θέλει τον ΑΝΤ1 να έχει αποφασίσει να μη δώσει το πράσινο φως στο "2night show" για την επόμενη σεζόν και πως σκοπός τους είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου να παρουσιάσει κάποιο άλλο φορμάτ.

Το δικό μας ρεπορτάζ αναφέρει πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Το κανάλι είναι πολύ ευχαριστημένο με το talk show του Γρηγόρη, αφού καταφέρνει να ανεβάζει 5-7 μονάδες το lead in που λαμβάνει και να έρχεται στα ίσα με τις νυχτερινές εκπομπές του ALPHA που παίρνουν πάσα ποσοστά κοντά στο 25%.

Αυτό είναι μία μεγάλη κατάκτηση που οφείλεται στην αγάπη του κόσμου για τον παρουσιαστή και στα ιδιαίτερα πρόσωπα που επιλέγονται για καλεσμένοι. Η εκπομπή, μάλιστα, από αυτή την Τετάρτη αλλάζει και lead in, με σκοπό να ανέβει και άλλο και να ξεπεράσει το φράγμα του 15%-17%.

Ακόμα δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για του χρόνου, αν και το κλίμα για τη συνέχιση της εκπομπής είναι θετικό. 

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εγώ τον Γρηγόρη θα τον ήθελα να κάνει το voice αν τελικά το πάρουν η Αν βγει ένα μεγάλο σόου που γράψατε . Καλό το 2night αλλά πόσο ακόμα ? Έχουμε να τον δούμε χρόνια σε σόου . Νομίζω εκεί και σε ριάλιτι ο Γρηγόρης είναι μανούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι ευχαριστηνένο το κανάλι με μια εκπομπή που κάνει μέχρι 14% στη μία το βράδυ που απέναντι ο ανταγωνισμός είναι κρανίου τόπος; Μάλλον όποιος έδωσε το ρεπορτάζ φοβάται μη χάσει τη δουλειά του στην εκπομπή ή δεν θέλει να πάρει θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματικά με αυτά τα νούμερα, κάνει «δώρο» στα άλλα κανάλια !!!
    Είναι απαξιωμένη η εκπομπή και ο παρουσιαστής ότι και να κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «...τα ιδιαίτερα πρόσωπα που επιλέγονται για καλεσμένοι» Όπως ; Η Στέλλα Μπεζαντάκου, ή οι «πρωταγωνιστές» τιποτένιων reality ? Ο Αρναούτογλου λυσσάει να βγάλει είδηση για να τον παίξουν τα site και οι άλλες εκπομπές και το κάνει με πολύ αγοραίο και άκομψο τρόπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !