Εμπάργκο στον ΑΝΤ1 από τον Τούρκο...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
6

Πολύς λόγος γίνεται τελευταία για τους επώνυμους παίκτες που πρόκειται να μπουν στο “Survivor” βάζοντας σε εφαρμογή ουσιαστικά το Plan B της παραγωγής. Ωστόσο, ορισμένους από αυτούς στον ΣΚΑΪ και πιο συγκεκριμένα στην τουρκική παραγωγή του ριάλιτι περιπέτειας δεν τους θέλουν να περνάνε ούτε απ’ έξω. 

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τη συμμετοχή τους στο “Nomads” του ΑΝΤ1 καθώς με το κανάλι του Αμαρουσίου έχει ξεσπάσει ένα άτυπος πόλεμος το τελευταίο διάστημα και η αιτία δεν είναι άλλη από την αντιγραφή που επιχείρησε ο ΑΝΤ1 και στην οποία ο Ατζούν Ιλίτζαλι απάντησε με εξώδικο. Και ενώ όλα έμοιαζαν να έχουν κοπάσει ξαφνικά, η διαμάχη αυτή ξαναφούντωσε. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του tinasmess.gr και της Τίνας Μεσσαροπούλου, λίγο μετά την ολοκλήρωση του “My style rocks” ο Ατζούν έδωσε εκ νέου εντολή στον ΣΚΑΪ να μην δώσουν κανέναν καλεσμένο στον ΑΝΤ1 από τα παιχνίδια τόσο το ριάλιτι μόδας, όσο και το “Power of love”, πόσω μάλλον το “Survivor”. Η αιτία δεν είναι άλλη από την επιθετική συμπεριφορά με την οποία ο ΑΝΤ1 αντιμετωπίζει τα προγράμματα της τουρκικής εταιρείας παραγωγής.

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Σιγα τουρκε. Χλαρωσε, δεν εκανε κανενα προγραμμα επειτυχια για να κάνεις και εμπαργκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτι τρέχει στα γύφτικα. Μεγάλη στεναχώρια θα έχουν στον ΑΝΤ1 γι αυτή την απαγόρευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λέει ότι τον αντέγραψαν την στιγμή που δεν υπάρχει πλέον παρθενογένεση στην τηλεόραση...κι εδώ που τα λέμε τους αντιγράφει κι εκείνος στο καπάκι με την έλευση νέων παικτών πάνω στην αποτυχία του! Ψυχραιμία και πιες το γαλατάκι σου να ηρεμήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και κάτι τρέχει στα γύφτικα αν ο ατζουν δεν δώσει τη νικήτρια του my style rocks στον Αντ1. Η του Ελλάδα έχεις ταλέντο. Εγώ δεν τους θυμάμαι καν. Όσον αφορά την αντιγραφή και στο survivor έχουμε δει πολλά παιχνίδια που ήταν στο πρώτο νοματζ. Δεν του έχει εξηγήσει κανείς ότι δεν υπάρχει παρθενογεννηση ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1ον δεν πιστεύω οτιδήποτε γράφει η Μεσσαροπούλου, 2ον ο Ant1 δεν έχει ανάγκη κανέναν από τα ριάλιτι του Ατσούν, 3ον ο Ατσούν το ξέρει, δεν τον θεωρώ χαζό να νομίζει ακόμη ότι είναι ο σουλτάνος της ελληνικής τηλεόρασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν έκαναν τα σκουπιδαριά 40% τότε μάλιστα.
    Δεν έχει νόημα το εμπάργκο.
    Σιγά να μην κάτσει να σκάσει ο Αντ1 και ο κάθε Αντ1 αν θα πάνε η δεν θα πάνε.
    Αν πάνε θα χάσουν και δεν είναι χαζά τα κανάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !