Επεξεργάζονται στον ΑΝΤ1 εναλλακτικές...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
4

Επικρατεί ένας αναβρασμός στον ΑΝΤ1 αυτές τις μέρες για τη βραδινή ζώνη και συγκεκριμένα για μετά τις 11 το βράδυ. Το τούρκικο σήριαλ "Μία Ζωή" ρίχνει πολύ το μέσο όρο του σταθμού και δίνει ένα πολύ χαμηλό lead in στο "2night show" του Γρηγόρη Αρναούτογλου. 

Στο κανάλι του Αμαρουσίου εξετάζουν διάφορες εναλλακτικές, ώστε να βρεθεί ένα πρόγραμμα ωριαίας διάρκειας που θα καλύπτει αυτό το κενό τις Τετάρτες και τις Πέμπτες.

Μία σκέψη που έπεσε στο τραπέζι είναι να επιστρέψει ο Γρηγόρης στις 10.45, παίρνοντας lead in από το "Μην ψαρώνεις" που τα πηγαίνει εξαιρετικά.

Για να δούμε...

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το θέμα δεν είναι τι πάσα θα παίρνει αλλά τι θα χει απέναντι. Και όταν έπαιζε δευτεροτριτο έπαιρνε είκοσι απ' τη φριτεζα και έκανε μονοψήφια γιατί είχε το νεξτ τοπ μοντελ καιτο βοις απέναντι συν ότι οι "Μύγες" δε βλέπονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η σειρά "μια ζωή" είναι εξαιρετική και αξίζει να την έχει ένα κανάλι κι ας μην κάνει νούμερα. Ο αντ1 όμως δυστυχώς δεν την στήριξε καθόλου, την διαφήμισε ελάχιστα, ούτε τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου δεν βγάζει. Πα'όλα αυτά η σειρά έχει ένα πιστό φανατικό κοινό που την παρακολουθεί ακόμα και στο τούρκικο κανάλι fox που προβάλλεται. Θα είναι ο αντ1 κρίμα να μην σεβαστεί το κοινό του και να την κόψει. Τουλάχιστον ας την αλλάξει ώρα ή ας την πάει ΣΚ (σε ώρες που να βλέπεται, όχι ξημερώματα). Αλλά αν κρίνω από το παρελθόν του αντ1.... ακόμα περιμένουμε τον 3ο κύκλο του Καρανταγι που έκανε και νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το "μην ψαρωνεις" ξεφουσκωσε αρκετα και θα ξεφουσκωσει κι αλλο.Μονο η Φριτεζα θα μπορουσε να δωσει ενα ισχυρο lead-in.Θα μπορουσαν πολυ απλα να βαλουν τον γρηγορη Δευτερα-Τριτη οπως πριν τις γιορτες και Τεταρτη-Πεμπτη καποια ξενη σειρα Α' προβολης ή να βρουν καποια καινουρια late-night εκπομπη.Εναλλακτικα θα μπορουσαν να μεταφερουν την "γυναικα χωρις ονομα" στις 21:00 και την επιστροφη στις 22:45.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1 και 19 αυτό που λες θα ναι καταστροφικό για το απόγευμα γιατί θα δώσει νούμερα στον άλφα και θα χάσει νούμερα και το δελτίο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !