Αυτά είναι τα ΚΑΘΑΡΑ νούμερα τηλεθέασης(18/54) στη χθεσινή μάχη της PRIME TIME.

20
Συνεχίζεται η μάχη στο PRIME TIME των καναλιών...
Αναλυτικά για χθες, 31/1/2019:

Πρόγραμμα 18-54

Η ΖΩΗ ΕΝ ΤΑΦΩ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΕΡΤ 8,3


ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ (Ε) 23,9
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 20,2

ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ STAR 14,6
POWER OF LOVE 14,8

ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ (Ε) 11,7
ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ 25,1

ΜΙΑ ΖΩΗ 5,5

THE SINNER 17,7

ΕΛΛ.ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ OPEN 7,6 
ΟΥ ΦΟΝΕΥΣΕΙΣ 9,2

CRIMINAL MINDS 12,3


ΤΗΕ 2NIGHT SHOW 
8,9
ΑΥΤΟΨΙΑ 16,3

*Καθαρά ποσοστά τηλεθέασης.

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

20Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ακόμα και το 8% που έκανε η νέα σειρά της ΕΡΤ το θεωρώ πολύ θετικό. Πρέπει η κρατική τηλεόραση να παράγει προγράμματα και μακάρι η νέα αυτή σειρά να είναι η αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαιρετική σειρά η ζωή εν τάφω! Μπράβο στην ΕΡΤ! Αυτά τα νούμερα είναι καλά για την κρατική αν και αξίζει πολύ καλύτερα νούμερα. Αλλά ας μην κρίνουμε από το πρώτο επεισόδιο, μετά μπορεί και μακάρι να ανέβει. Κρίμα να κάνει τα διπλάσια νούμερα το POL. Παρακμή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ερτ πολυ καλα,αλλα η μουρμουρα επαναληψη και εσκισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αμαν με τον alpha πολυ επαναληψη φετος στα σηριαλ του και απορω σε ενα στουντιο ειναι γυρισμενα τοσο πολυ ζοριζονται να βγαζουν 2 επεισοδια τη βδομαδα? ο Αντ1 πρεπει να αλλαξει το τουρκικο με κατι αλλο χαντακωνει και τον αρναουτογλου μετα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αριστούργημα η σειρά της ΕΡΤ μακάρι να ανεβάσει στροφές.. και να επαναφέρει ξανά πιο ενεργά η ΕΡΤ στην παραγωγή νέων σειρών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η μουρμουρα επαναληψη και σαρωσε.Η φριτεζα ηταν επαναληψη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εκατσα να δω τη ΖΩΗ ΕΝ ΤΑΦΩ αλλά νομιζω πως ως παραγωγη ειναι υποδεεστερη όλων των σειρων εποχης που εχουν προηγηθει στο παρελθον.
    θα δω και τα επομενα 1-2 επεισοδια διοτι μπορει να ειναι καλυτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το Ου φονεύσεις αδικείται σε αυτό το κανάλι. Δεν μπορεί να σηκώσει νούμερα όσο καλά επεισόδια και να έχει. Τουλάχιστον φαντάζομαι το κανάλι θα είναι ευχαριστημένο αφού από όλες τις σειρές κάνει τα μεγαλύτερα κι έχει φέρει και διψήφια. Μακάρι να συνεχιστεί και του χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στη Μουρμουρα φαινεται πως κανουν μαλλον οικονομια στα επεισοδια που προβαλλουν, αφου λογω εγκυμοσυνης της Κλελιας Ρενεσης λογικα θα μπορει να βρισκεται στα γυρισματα μονο για 2-3 μηνες ακομα (τουλαχιστον για τη σεζον αυτη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δε ξερω αν διαφωνείτε αλλα το 8,8 για την ΕΡΤ σε prime time και μάλιστα στα νεανικά κοινά το βρίσκω παρα πολυ καλό. Στο Twitter μαλιστα η σειρά ήταν Νο2 trending

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το ίδιο συνέβαινε πέρυσι με το Σόι τέτοια εποχή του χρόνου. Έδειχναν ένα νέο επεισόδιο και ένα σε επανάληψη. Και νομίζω και φέτος γίνεται αυτό. Μπορεί να μην έχουν γυριστεί τόσα νέα επεισόδια και το κανάλι ακολουθεί αυτή την τακτική. Ή όπως ήδη είπαν για τη Μουρμούρα κρατάνε επεισόδια για να καταφέρουν να φτάσουν μέχρι το τέλος της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς με τη Ρένεση να εμφανίζεται κανονικά. Το Σόι πέρυσι έφερνε και ως δικαιολογία το θέμα με τον Ζησάκη που δεν πήγαινε στα γυρίσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χθες βραδυ ειδαμε 2 ωρες παλιάς καλής ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ τηλεόρασης απο τις 22.00 μεχρι τα μεσάνυχτα σε ΕΡΤ και OPEN.

    Εκπληκτικό επεισόδιο στο ''Ου φονεύσεις'' - από τα πιο σκληρά, ιδιαίτερα αλλά και με τροφή για σκέψη που έχει κάνει ποτέ ο Κοκκινόπουλος!

    Απο την άλλη στην ΕΡΤ το ''Η Ζωη εν ταφω'' μια εκπληκτική παραγωγή με υπέροχη εικόνα, φωτογραφία, σκηνοθεσία κι ερμηνείες.

    Μπραβο και στην ΕΡΤ και στο OPEN που μας πρόσφεραν 2 ποιοτικές ώρες μέσα σε όλη τη σαβουρα που προσφέρουν απλόχερα Σκαι και Star τα τελευταία χρόνια. Και τα δυο σηριαλ θα επρεπε να κανουν τη διπλάσια τηλεθέαση απο αυτήν που έκαναν. Τουλάχιστον!

    Ευτυχώς σε επίπεδο εντυπώσεων στο twitter ήταν no1 το ''Ου φονεύσεις'' και no2 το ''Η Ζωη εν ταφω'' αντιστοιχα με πολύ καλά σχόλια. Υπάρχει ελπίδα! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλά εκεί στον ΑΝΤ1 πρέπει να τον μισούν πολύ το Γρηγόρη. Είναι δυνατόν να βάζουν πριν επανάληψη και το τούρκικο; Και αφήνουν και το Τατουάζ να αλωνίζει χωρίς αντίπαλο. Πολύ έξυπνη κίνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Άσχετο με τα νούμερα τηλεθέασης εχθές στο ου φονεύσεις δεν ξέρω πόσοι το είδατε . Προσωπικά έπαθα σοκ με το επεισόδιο. Κρίμα για τη σειρά που δε σημειώνει επιτυχία αλλά προσωπικά εχθές πάγωσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Απίστευτο για τον Alpha
    Σειρές σε επανάληψη σκίζουν ενώ άλλες με κανονικά επεισόδια περνάνε και δεν ακουμπάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πολύ θετικό και ενθαρρυντικό το γεγονός ότι η νέα ελληνική σειρά της ΕΡΤ σημείωσε 8,3% (στο σύνολο γύρω στο 10%) σε μια ζώνη έντονου ανταγωνισμού. Είναι μια εξαιρετική σειρά που οφείλουμε να "αγκαλιάσουμε". Σηματοδοτεί την επιστροφή της ΕΡΤ στη μυθοπλασία, έπειτα από μια δεκαετία(!) αποχής από την εγχώρια μυθοπλασία. Τουλάχιστον τώρα, τα λεφτά μας, "έπιασαν" τόπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η ΕΡΤ μία χαρούλα μετο 8ρι της όμως είναι πολύ μικρό για την σειρά που τις αξίζει περισσότερα νούμερα.
    Κοίτα εδώ ο Α που στένεψε από σενάρια και έβαλε την εγκυμοσύνη της κλέλιας μέσα στην Μουρμούρα...
    Άσχετο πολύ επανάληψη ρε παιδί μου χτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το ότι μπήκε η εγκυμοσυνη της ηθοποιού στο ρόλο της δε δείχνει έλλειψη σεναρίου.Ισα ίσα δειχνει ότι ο σεναριογράφος ελίσσεται!!!
    Αν δεν το ενσωματωναν στο ρόλο η Κλέλια θα έπαιζε με φουσκωμένη κοιλιά την Καίτη,η οποία δε θα ήταν έγκυος!! Μάλιστα....πολύ λογικό,δε νομίζετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το ότι μπήκε η εγκυμοσυνη της ηθοποιού στο ρόλο της δε δείχνει έλλειψη σεναρίου.Ισα ίσα δειχνει ότι ο σεναριογράφος ελίσσεται!!!
    Αν δεν το ενσωματωναν στο ρόλο η Κλέλια θα έπαιζε με φουσκωμένη κοιλιά την Καίτη,η οποία δε θα ήταν έγκυος!! Μάλιστα....πολύ λογικό,δε νομίζετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !