Αυτά είναι τα νούμερα(18/54) στην πρωινή ζώνη 10-1 για χθες,15/2/2019

17
%252C.%252C.%252C.%252C.%252C.%252C.%252C1021021051054545
Στη μάχη με την τηλεθέαση βρέθηκαν όλα τα κανάλια στην πρωινή ζώνη μετά τις 10 π.μ .
Πάμε να δούμε τα καθαρά ποσοστά τηλεθέασης.
Αναλυτικά:


Πρόγραμμα- 18/54 

ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 16,8
ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥ ΚΟΥ 18,6
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 15,3
ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ 10,7

ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 13,3
ΜΑΖΙ ΣΟΥ 12,8
ALPHA ΡΕΠΟΡΤΑΖ 11,9


 *ΜΗ Καθαρά ποσοστά τηλεθέασης.


ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

17Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Σοβαρα τώρα. Τοσες μερες δεν σχολιαζε κανεις αυτη την αναρτηση γιατι ηταν 1η η Σκορδά και σημερα σχολιαζει ο αλλος πρώτοι οι κουκου; Είστε άρρωστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρρωστος εισαι και γελαω με το σχολιο σου.επαθες breakdown και συ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και δεν πρωτη φορα που οι κούκου είναι πρώτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχει ξαναπέσει η Φαίη φέτος κάτω από το 17 στο νεανικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @10.48 ενώ όσοι σχολιάζουν καθημερινά υπέρ της Σκορδά, είναι απολύτως υγιείς. Μάλιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειτε συγκρίνουμε τη Φαίη με τον ανταγωνισμό, ειτε με την περσινή της σεζον, ειναι χαμένη κ στις δυο περιπτώσεις. Πρώτον, γιατι παιρνει πολυ καλη πάσα για Παπαδάκη, δεύτερον επειδη φετος δεν είναι κακή σεζόν για Αντ1,ο οποιος ανακαμπτει κ τρίτον επειδη φαινεται η ανεπάρκεια της να διαχειριστεί εύρος θεμάτων. Σε περιπτωσεις μαμαδιστικων θεμάτων η θεματων ομορφιάς ειναι καλη, σε θεματα σχολιασμού κι επικαιρότητας ειναι ανεπαρκης κ λιγη. Τοσο στο Αλτερ οσο κ στη συνύπαρξη με Λιάγκα, το έπαιρναν οι υπολοιποι πανω τους κ εκεινη έπαιζε την καλη, τη γλυκια κ την ωραια. Τώρα που πρέπει να βγει μπροστα, το Πρωινό εχει πεσει τουλαχιστον 6-7 μονάδες απο περσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νομιζω οτι την Σκορδα δεν θα την πειραξε χθες που εκανε 16 αλλα αυτο που ειπε ο Κοκλας στον Μουτσινα οτι το πρωινο το εχει στο μυαλο του παντα με την Μενεγακη.Επισης εχει πεσει και πιο κατω στο νεανικο η Σκορδα οπως και στο γενικο εχει κανει και 11 οπως και οι λουκου αντιστοιψα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φέτος νομίζω είναι η χειρότερη χρονιά της Σκορδά σε νούμερα, αλλά και πάλι είναι πρώτη στην σεζόν. Οπότε όλοι ευχαριστημένοι. Αν και συμφωνώ ότι στα θέματα σχολιασμού είναι πολύ κακή. Είναι αδιάβαστη και αντιδρά σαν να μην την ενδιαφέρουν αυτά τα θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Σκορδα πολλες φορες ειναι αδιαβαστη ακομα και στα προϊόντα που έχει να διαφημίσει. Ακόμα κι εκει δυσκολευεται να αρθρωσει ολοκληρωμενη προταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έγραψε ένας την πραγματικότητα, οτι οι Κούκου ήταν πρώτοι, και ήρθε ο άλλος να του τα ψάλλει γιατί το έκανε. Είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι η αλήθεια είναι μία. Φέτος μεταξύ Σκορδά-Κούκου οι νίκες είναι 50-50, άντε 60-40. Η κατρακύλα για την Σκορδά έχει ξεκινήσει. Αν συνεχίσει και του χρόνου, που δεν το βλέπω, όχι μόνο θα παγιωθεί στην 2η θέση αλλά θα κάνει και μονοψήφια. Αν θέλει ο αντ1 να σώσει το πρωινό του πρέπει του χρόνου να βάλει την Μπεκατώρου που ότι κάνει σκίζει ίσως μαζί με τον Αρναούτογλου ή κάποιο άλλο νέο, φρέσκο, χαριτωμένο κι όμορφο πρόσωπο που να τα λέει, να είναι διαβασμένο και να μη βαριέται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σας πονάει η Φαίη. Ο άλλος λέει οι νίκες κου κου Σκορδά είναι 50 50 και από το Σεπτέμβρη μέχρι σήμερα δεν έχει χάσει την πρωτιά του μήνα. Γελάω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @12.30 τώρα εσύ ας πούμε είσαι στα καλά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ωραίοι οι Κούκου. Εχουν χιούμορ και γρήγορη ροή. Δεν βαριέσαι με την υπέρ ανάλυση βαρετών θεμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν έχει και πολύ σπουδαία πράγματα η Φαιούλα και τις περισσότερες φορές είναι πρώτη,οι Κρατερός και Κατερίνα ενώ έχουν πράγματα να δείξουν περισσότερες φορές είναι δεύτεροι.
    Όλα είναι μία χαρά παίδες και σκοπός είναι να περνάμε καλά εκείνες τις ώρες.
    Όλους τους αγαπάω και τους χαίρομε.
    Το καλύτερο είναι να είσαι ουδέτερος και να τους υποστηρίζεις όλους και φυσικά να τους βλέπεις.
    Μην σχολιάζεις πράγμα που δεν το έχεις δει ποτέ τζάμπα θα πάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εγω δεν καταλαβαινω για ποιο λογο λογομαχειτε για το ποια εκπομπη βγαινει πρωτη η δευτερη εσεις εισπραττετε τα εσοδα? Ας βλεπετε την αγαπημενη σας εκπομπη. Οσο εχει τυχει να βλεπω σπιτι αν ειμαι η εχω δει στο ιντερνετ η γνωμη μου ειναι οτι οι κουκου εχουυν παρα πολυ ωραιο χιουμορ και ειναι μια νεανικη παρεα. Η εκπομπη ομως δεν αξιζει μετα τα gossip. (εξαιρω την αση για οσους και ειδικα οσες σας απασχολουν τα ζωδια. ) Το σιριαλ που γυριζουν το εχουμε ξαναδει απ το μουτσινα στο δεστε τους και στις συνεντευξεις δε νοειται να μιλανε μονο οι παρουσιαστες. Η σκορδα παλι νομιζω οτι δεν τη νοιαζει η εκπομπη ουτε ασχολειται με τα θεματα για αυτο βγαινει χαζη. Επισης ρε παιδια δε σας φαινονται παλιακοι αυτοι οι καυγαδες στο πανελ? Οκ θα φερει νουμερα μια μερα για να γελασεις αλλα μετα γινονται γελοιοι. Πχ ουγγρεζος καβατζικης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !