Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης που παρακολουθούμε καθημερινά στην πρωινή εκπομπή του Star "Στη φωλιά του Κου κου" , παραδέχεται σε συνέντευξή του πως έχει περάσει τη φάση του... ψώνιου! 
Είναι για εσένα στόχος ο ρόλος του κεντρικού παρουσιαστή;
Καθόλου μη σου πω. Στόχος ζωής είναι να ζω σε μια 10ετία στο κτήμα μου στην επαρχία. Να ζω τα παιδιά μου και την ενηλικίωσή τους και να έχω χόμπι που τόσο πολύ μου λείπουν και δεν προλαβαίνω να γευτώ. Αν έρθει μια πρόταση για παρουσίαση ενός format και οι απολαβές είναι καλές, φυσικά θα το κάνω και θα το κάνω καλά. Τη φάση του ψώνιου, που νομίζει ότι επειδή δουλεύει στην τηλεόραση κάτι κάνει, την έχω περάσει. Ξώφαλτσα μεν, αλλά την πέρασα. Τώρα κοιτάω την ουσία και η ουσία είναι να είσαι απαραίτητος στις συνεργασίες σου και τίμιος στις συνδιαλλαγές σου.
Τι σου έµαθαν τα παιδιά σου;
Τα παιδιά μου μού έμαθαν να με αγαπώ, να ευχαριστώ τον Θεό και να σκέφτομαι πριν μιλήσω. Ακόμα το δουλεύω βέβαια αυτό με τον αυθορμητισμό και την εξωστρέφειά μου, αλλά μικρός είμαι ακόμα αν και πατέρας. Με έμαθαν να αγαπώ το σπίτι μου και να σκέφτομαι το αύριο και όχι μόνο το τώρα.
Ποια είναι η µεγαλύτερη αγωνία σου;
Η υγεία των παιδιών μου και των αγαπημένων μου προσώπων.
Πηγή: Realnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

loading...