Πασχάλης Τσαρούχας: «Δεν έβλεπα φανατικά το “Your face sounds familiar”»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Τα μεγαλύτερα αστέρια της παγκόσμιας και της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας έρχονται την Κυριακή στο stage του «Your face sounds familiar» του ΑΝΤ1 που θα παρουσιάζει ακόμη μία φορά η Μαρία Μπεκατώρου.

Ανάμεσα σ’ αυτούς, λοιπόν, που καλούνται να δώσουν σάρκα και οστά στους παγκοσμίου φήμης σταρ είναι και ο Πασχάλης Τσαρούχας, ο οποίος στο πέρασμα του χρόνου έχει αποδείξει το πολύπλευρο ταλέντο του, καθώς παίζει, τραγουδά και συγγράφει με την ίδια επιτυχία.

Λίγες ημέρες προτού ανέβει στη σκηνή του σόου μεταμορφώσεων ο πολυπράγμων Πασχάλης μιλά στην «Espresso» για το νέο εγχείρημά του: «Δεν έβλεπα φανατικά το σόου. Το είχα δει μια δυο φορές σε άλλη τηλεόραση, όχι αυτή του σπιτιού μου, αλλά δεν είχα σταθεί να δω όλο το επεισόδιο. Οταν αποφασίσαμε ότι θα πάρω μέρος, τότε μπήκα στο YouTube να το δω» αναφέρει.

Ο ηθοποιός εξηγεί πώς πήρε την απόφαση να συμμετάσχει: «Το είδα από τη διασκεδαστική πλευρά του. Σκέφτηκα ότι είναι μια πολύ ωραία ευκαιρία να μπορέσει κανείς να δοκιμάσει πράγματα και να διασκεδάσει παράλληλα. Και νομίζω ότι αυτή είναι η ουσία του παιχνιδιού».

Ο ηθοποιός φυσικά και δεν τρομάζει στη σκέψη ότι θα κληθεί να μεταμορφωθεί σε γυναίκα καλλιτέχνιδα: «Κανένα άγχος δεν έχω. Ηδη έχουμε πάρει τους ρόλους μας για το πρώτο επεισόδιο κι έπονται άλλα 13, οπότε μπορεί να μου τύχει και γυναίκα» τονίζει και παρά τις επίμονες προσπάθειές μας να μάθουμε περισσότερα για την πρώτη διασημότητα που του «κλήρωσε» το buzzer, στάθηκε αδύνατον, καθώς η παραγωγή θέλει να κρατήσει κρυφούς άσους στο μανίκι για την πρεμιέρα.

Ωστόσο, μας έδωσε μια γεύση από τα παρασκήνια. «Κάνουμε ωριαίες πρόβες ανά δυο τρεις μέρες, αλλά δουλεύουμε και στο σπίτι. Ολοι οι δάσκαλοι βοηθούν ώστε να... ξεκλειδώνεις όλα τα μυστικά. Τη Δευτέρα που κάναμε τη γενική πρόβα ήταν όλη μέρα. Προβάραμε και το μακιγιάζ και τα ρούχα» μας αποκαλύπτει. «Μιλάμε για μια εξαιρετική παραγωγή. Δεν υπάρχει ούτε μια μικρή ανασφάλεια για εμάς. Οι άνθρωποι της παραγωγής λένε ότι είναι το καλύτερο “Your face” μέχρι σήμερα!»

Αλήθεια, πώς αντέδρασε ο γιος του ο Αχιλλέας όταν έμαθε ότι ο μπαμπάς του θα πάρει μέρος στο δημοφιλές πρόγραμμα του ΑΝΤ1; «“Ωραίο” μου απάντησε και ότι περιμένει να το δει» μας λέει. Ο Πασχάλης Τσαρούχας αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί σε τρεις παραστάσεις! Στο «Πιο τρελό τριήμερο» στο θέατρο Ηβη, στο έργο «Γκιλοτίνα» που ανεβαίνει στο θέατρο Τέσσερις Εποχές, αλλά και στο «Η σιωπή δεν είναι χρυσός» που παίζεται Δευτερότριτα στον Ακάδημο. Επίσης θα αρχίσει γυρίσματα με τον Μανούσο Μανουσάκη για τη νέα τηλεοπτική παραγωγή «Το κόκκινο ποτάμι».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !