Το "Your Face Sounds Familiar", επιστρέφει αυτή την Κυριακή 27/1 στον ANT1, με τη Μαρία Μπεκατώρου, να δηλώνει πανέτοιμη για τη γνωριμία της με τους νέους συμμετέχοντες, αλλά και τις μεταμφιέσεις που θα συζητηθούν.

Η ξανθιά παρουσιάστρια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "Tv Έθνος" μίλησε για την επιστροφή του YFSF.

Όταν της προτάθηκε, είπε αμέσως το «ναι»» χωρίς δεύτερη σκέψη;

«Κοίτα, έτσι κι αλλιώς το «YFSF» είναι ένα σόου που έχει χαρακτηρίσει την πορεία μου στην τηλεόραση, αλλά και την αρχή της πολύχρονης συνεργασίας μου με τον ΑΝΤ1. Οπότε η παρουσίαση του από τη μεριά μου είναι μονόδρομος και χαίρομαι πολύ γι' αυτό. Όταν με πήρε ο κ.Ποφάντης για να μου το ανακοινώσει, ήμουν ήδη προετοιμασμένη ψυχολογικά γιατί γενικά είχε αρχίσει να συζητιέται. Χάρηκα πολύ γιατί κατάλαβα ότι το κανάλι έχει τη διάθεση να το στηρίξει πολύ  και αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό για την πορεία του σόου»

Το σόου μιμήσεων του ΑΝΤ1 επιστρέφει με πολλές αλλαγές.

«Δέκα νέοι καλλιτέχνες δίνουν νέο χαρακτήρα στο σόου, έτσι κι αλλιώς. Σημαντική αλλαγή θα είναι το γεγονός ότι θα είναι πια μαγνητοσκοπημένη η εκπομπή. Και φυσικά η επιτροπή που δεν θα έχει την ίδια σύνθεση. Επίσης, το σόου θα γυρίζεται στο πιο σύγχρονο τηλεοπτικό πλατό, το οποίο εγκαινιάζουμε εμείς», αποκαλύπτει η Μαρία Μπεκατώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

loading...