X-FACΤΟR: Όλο το ρεπορτάζ! Τα νούμερα που θέλει το κανάλι και η εμπλοκή-έκπληξη του Μουτσινά

1

Το τρέιλερ έχει γυριστεί και μένουν κάποιες πινελιές στο μοντάζ για να βγει. Ίσως και Δευτέρα να
το δούμε. Όχι, δε θα "μαρτυρήσει" το τρέιλερ τους τρεις κριτές του X-Factor στο Open. Μόνη της θα είναι η παρουσιάστρια, Δέσποινα Βανδή, κούκλα και δυναμική, όπως μαθαίνω.

Το δημοφιλές σε Ελλάδα και εξωτερικό μουσικό σόου θα επιστρέψει στους δέκτες μας όχι νωρίτερα από τις αρχές Μαρτίου. Ο προγραμματισμός πήγε λίγο πίσω, γιατί σύμφωνα με τη βίβλο του σόου, οι οντισιόνς θέλουν πολλή δουλειά, πρέπει να γίνουν σε διαφορετικές πόλεις ,και ακόμα δεν έχουν βρεθεί ούτε οι κριτές. Στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια κυκλοφόρησε μετά το όνομα της Πάολα και αυτό του Νίκου Μουτσινά που αποτελεί την "όαση" των πρώτων ημερών του νέου καναλιού. Ο Μουτσινάς, όπως μαθαίνω, δε θα είναι σε ρόλο κριτή στο X-Factor. Όχι, τόσο γιατί δε θα ήταν αποδεκτός από την αυστηρή βίβλο του σόου, αφού είναι "καλλιτέχνης" με την ευρύτερη έννοια, όσο επειδή έχει καθημερινή ζωντανή εκπομπή και πώς θα μπορούσε να λείψει εκτός Αθηνών για τις οντισιονς; Δεν αποκλείεται να τον δούμε βέβαια σε ρόλο guest και αυτό κρατήστε το.

Το project είναι μεγάλο, με αυστηρούς όρους ,και τόσο ο Τζώνη Καλημέρης, όσο και η Άλκηστις Μαραγκουδάκη έχουν τρέξει στην καριέρα τους πολλά τέτοια σόου και ξέρουν καλά πώς να μην τα κάψουν. Σε δύο εβδομάδες θα έχουν κλείσει οι κριτές και τέλη Ιανουαρίου ξεκινούν τα γυρίσματα για τις οντισιονς.

Ο  πήχης στα νούμερα τηλεθέασης είναι ρεαλιστικός από τους "γνωρίζοντες". Οι ιθύνοντες έχουν εξηγήσει στον μεγαλομέτοχο ότι κάθε νέα προσπάθεια θέλει το χρόνο της από το κοινό και όπως μαθαίνω με ένα 15 για αρχή θα είναι όλοι ευχαριστημένοι. Μέρες και ώρες προβολής θα αποφασιστούν στο μέλλον, αφού δουν τα "δυνατά χαρτιά", αλλά και τις "τρύπες" του ανταγωνισμού. Έχουν άλλωστε χρόνο, αφού θα βγει χρονικά τελευταίο από τα μεγάλα projects της prime time ζώνης των υπολοίπων σταθμών.

Πηγή: gossip-tv / Στέφανος Κωνσταντινίδης

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μετά από το VOICE είναι το X-FACTOR κακά τα ψέματα και μακάρι να τα πάει πάρα πολύ καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !