#VideoOfTheDay: Κέρδισε το μεγάλο δώρο του OPEN TV, δεν το ήθελε και άρχισε να βρίζει on-air! - "Κόκκαλο" ο Νίκος Μουτσινάς...

1

Η live κλήρωση για το αυτοκίνητο στην εκπομπή "Για την παρέα" είχε την πιο απρόσμενη εξέλιξη! Ο Νίκος Μουτσινάς δεν μπορούσε να πιστέψει αυτά που του συνέβαιναν στον αέρα και σίγουρα δεν μπορούσαν να το πιστέψουν ούτε και οι τηλεθεατές.

Η κλήρωση έγινε on air και η τυχερή, Χριστίνα Ράπτη από τα Φιλιατρά, βγήκε στο τηλέφωνο. Σε αυτό το σημείο  ήταν που τα πράγματα άρχισαν να βγαίνουν εκτός ελέγχου...

«Άι στο δια…ο! Άι στο δια…ο ρε! Βρίζω βρίζω! Ρε, σοβαρολογείτε; Δεν οδηγώ! Άκου να σου πω, εγώ έστειλα μήνυμα για να πάρα κανά κινητό και τελικά βρέθηκε αυτό. Δεν οδηγώ ούτε εγώ ούτε ο άντρας μου. Αν γουστάρετε -δεν κάνω πλάκα- μπορείτε να κάνετε κλήρωση να το δώσετε κάπου αλλού. Είμαι στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, στο Παρίσι ρε! Χέσ.. το κινητό, δεν με ενδιαφέρει!», αναφώνησε η Χριστίνα και στο πλατό τα εγκεφαλικά έπεφταν απανωτά!


Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ΧΑΧΑΧΑΧΑ Άκου εκεί έστειλε ΜΝΜ μόνο για κινητό...Μα αφού όλοι μπήκαν στην κλήρωση του αυτοκινήτου που επόμενο ήταν κάποιος θα το κέρδιζε στο τέλος και έτυχε να είναι αυτή η Κυρία που μας έκανε και γελάσαμε με την ψυχή μας.
    Ο Νίκος απόλαυση ήταν και του βγάζω το καπέλο.
    Στο κάτω κάτω ας το έπαιρνε και ας το έδινε στα παιδιά της (αν έχει) η σε πολύ δικό της κοντινό πρόσωπο η ακόμη να το πουλούσε θα έπαιρνε χιλιαρικάκια δώρο και θα έπαιρνε το ποιο ακριβό αν λαχταρούσε!
    Εγώ έτσι θα έκανα μιας που δεν οδηγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !