Απίστευτο! - Παγκόσμιος σάλος στο Twitter με τα σχόλια στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου...

3

Σάλος έχει προκληθεί στο Twitter μετά τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου σχετικά με την εμφάνιση Κορεατών τραγουδιστών.

Στην εκπομπή "Ευτυχείτε", σχολίαζαν τους ωραιότερους άνδρες για το 2018 ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονταν Κορεάτες τραγουδιστές, όπως ο τραγουδιστής Kang Daniel, ο τραγουδιστής V και ο Jungkook από το διάσημο γκρουπ BTS, που αποτελείται από εφτά αγόρια (Rap Monster, J-Hope,Jin, Suga, Jimin,V και Jungkook).

Το look των τραγουδιστών σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως και μεταξύ άλλων ακούστηκαν σχόλια όπως  «Αυτός είναι άντρας; Γυναίκα είναι παιδιά», «άντρας άντρας;».

Τα σχόλια προκάλεσαν σάλο στο Twitter, με τους χρήστες να εξαπολύουν τα «πυρά» τους προς την εκπομπή και την Κατερίνα Καινούργιου, κατηγορώντας την για ρατσιστικά σχόλια.

Έξαλλοι οι φαν των τραγουδιστών ξέσπασαν μέσω tweets με αποτέλεσμα το hashtag #eutixeite να είναι πρώτο trend.

Μάλιστα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός ότι το συγκεκριμένο περιστατικό έχει αποκτήσει τεράστιες διαστάσεις, με τους fans του συγκροτήματος να έχουν κυριολεκτικά "ορμήξει" στα social media τόσο της Κατερίνας Καινούργιου όσο και του OPEN TV, ενώ αποτελεί τη νο.1 είδηση στα μεγαλύτερα κορεατικά τηλεοπτικά Μέσα.

---Η παρουσιάστρια μετά τον σάλο που προκλήθηκε, έδωσε την απάντησή της υπογραμμίζοντας ότι απλά εκείνης δεν της αρέσουν εμφανισιακά, καλώντας το ζήτημα να λήξει.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ένα απο τα χειρότερα πρόσωπα που είναι στην τηλεόραση αποτελεί η συγκεκριμένη ''κυρία''. Την βρίσκει με το να προσβάλλει τους ανθρώπους, να μειώνει την προσωπικότητά τους και να τους γελοιποιεί με κάθε τρόπο. Αρέσκεται στο να κρίνει άσχημα όσους δεν της αρέσουν εμφανισιακά χρησιμοποιώντας προσβλητικό και ρατσιστικό ύφος και περιεχόμενο. Λες και η ίδια είναι κάποια καλλονή. Ενα ανασφαλή άτομο είναι η Κατερίνα Καινούριου και τίποτα άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανασφαλές σωστά το είδα τώρα.
    Το χειρότερο απο όλα είναι ότι αυτό που κάνει στο βίντεο , το θεωρεί χιούμορ. Είναι απλώς εμετική και απορώ με τι μέσα έχει γίνει κεντρική παρουσιάστρια και βασικά για ποιόν λόγο βρίσκεται στην τηλεόραση. Μην μου πει κανείς για την ομορφιά της γιατί πλαστή είναι αυτή η ομορφιά, μην μου πει κανείς για την καλοσύνη της και την ευγένειά της, γιατί όποιος δεν της δίνει συνέντευξη , τον ρεζιλεύει εδώ και χρόνια. Άρα για ποιό λόγο;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !