Έρχονται στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV!

3

πρεμιέρα Κυριακή 27/1

Δύο νέες, πολυσυζητημένες, και βραβευμένες ξένες τηλεοπτικές σειρές, που μετρούν εκατομμύρια πιστούς θαυμαστές παγκοσμίως, έρχονται στο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV».

Η δραματική σειρά, «Scandal», και η αστυνομική σειρά δράσης, «Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D» ,κάνουν πρεμιέρα, αυτή την Κυριακή, 27 Ιανουαρίου στο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV» και πρόκειται να μας κρατούν συντροφιά καθημερινά.

Η βραβευμένη δραματική σειρά ,«Scandal», στην οποία πρωταγωνιστεί η μοναδική Kerry Washington, θα προβάλλεται από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 20:00 ,ενώ η επιτυχημένη αστυνομική σειρά δράσης της Marvel, «Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D», θα προβάλλεται επίσης από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 22:00.

Tα δύο πρώτα επεισόδια από τις δύο αυτές σειρές θα προβληθούν αυτή την Κυριακή, 27 Ιανουαρίου. Το πρώτο επεισόδιο της σειράς ,«Scandal», θα προβληθεί στις 19:00 ενώ το πρώτο επεισόδιο της σειράς ,«Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D» ,θα προβληθεί αμέσως μετά στις 20:00.

Το «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV» συνεχίζει δυναμικά να προβάλλει προγράμματα που έχουν κερδίσει την ψήφο του κοινού ανά τον κόσμο και να δίνει την ευκαιρία να τα παρακολουθούμε για πρώτη φορά εντελώς δωρεάν στην ελεύθερη τηλεόραση.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Θα συνεχίσει να λέγεται Μακεδονία tv?😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 7.50, με την κυβέρνηση που έχουμε, μπορεί να ζητήσουν να το πούνε Noτια Μακεδονια, γιατι ειναι ''αλυτρωτικο''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τους ενδιαφερόμενους. Το Μακεδονία tv θα αλλάξει όνομα. Είναι προβλεπόμενο εδώ και δυο χρόνια. Η αλλαγή θα γίνει όταν το κανάλι πάρει άδεια στο διαγωνισμό θεματικών αδειών όταν γίνει. Ο Κυριακού θα προσπαθήσει να πάρει το λόγκο του Mega, αν δεν τα καταφέρει θα πάρει άλλο όνομα. To Marvel's Agents of SHIELD είναι πολύ καλή σειρά. Έχω δει τις πρώτες 3 seasons και είναι πολύ καλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !