Ευθύμης Ζησάκης: Εκτός "Toc Toc" - Οι πρώτες πληροφορίες για την αποχώρηση του!

1

Δεν ξεκίνησε και πολύ γούρικα το 2019 για τον Ευθύμη Ζησάκη.

Συγκεκριμένα, το κακό φαίνεται πως τρίτωσε μιας και μετά την αποχώρηση από το «Σόι σου» του Alpha πριν την έναρξη της 6ης σεζόν αλλά και το ναυάγιο της συνεργασίας του με τον Γιώργο Βάλαρη για τη θεατρική παράσταση «Μαριχουάνα Stop» ο ηθοποιός βρέθηκε εκτός και του "Toc- Toc", της θεατρικής παράστασης στην οποία θα πρωταγωνιστούσε στο πλευρό του Κώστα Σπυρόπουλου, ενώ μάλιστα είχαν ξεκινήσει και τις πρόβες.

Όπως ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος το πρωί της Παρασκευής μέσα από τη «Φωλιά των Κου-Κου», το Toc Toc είχε ξεκινήσει ήδη τις ημέρες των Χριστουγέννων στη Θεσσαλονίκη όμως στη θέση του Ευθύμη Ζησάκη βρέθηκε ο Νίκος Πολυδερόπουλος!

«Μάλιστα, ακόμα και στις 7 Ιανουαρίου που θα κάνει πρεμιέρα στο θέατρο Ήβη η συγκεκριμένη παράσταση, ο Ευθύμης Ζησάκης δεν θα είναι. Η επίσημη εκδοχή που μαθαίνω από το θέατρο είναι ότι επειδή θα είναι στο καινούργιο show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1, θέλει να αφοσιωθεί εκεί» είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ανέτρεψε τα δεδομένα καθώς όπως αποκάλυψε «το Your Face Sounds Familiar φέτος θα είναι μαγνητοσκοπημένο, προκειμένου να μπορούν να λάβουν μέρος οι ηθοποιοί και οι τραγουδιστές που έχουν κι άλλες υποχρεώσεις».


Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εφυγε απο το "Σοι",εφυγε απο το θεατρο που ηταν να βρισκεται,σταματησε η σειρά στον ant1 που επαιζε,τωρα ξαναφευγει απο το θεατρο,τι γινεται με τον Ζησακη τελοσπαντων;;;.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !