Ατζούν: Πόζαρε μαζί με τους παίκτες της τουρκικής ομάδας του «Survivor»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του «Survivor 3» έχει ξεκινήσει. Το reality επιβίωσης επιστρέφει στον ΣΚΑΪ το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στις 21:00 και ήδη 12 παίκτες (6 άνδρες και 6 γυναίκες) ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για τον Άγιο Δομίνικο. Φέτος, το παιχνίδι θα γίνει ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία, ενώ θα προβάλλεται από Σάββατο έως Τετάρτη και για πρώτη φορά θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάδοση στις δύο χώρες. Παρουσιαστές από την τουρκική τηλεόραση θα είναι ο ίδιος ο Ατζούν Ιλιτζαλί και από την ελληνική ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Λιανός.

Λίγες ώρες πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο, η τουρκική ομάδα, συναντήθηκε με τον παρουσιαστή Ατζούν Ιλιτζαλί, συζήτησαν και έβγαλαν φωτογραφίες όλοι μαζί. Μία από αυτές τις φωτογραφίες, κοινοποίησε στο λογαριασμό του στο instagram, ο Τούρκος παρουσιαστής, ο οποίος χαμογελαστός πόζαρε στον φακό.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εμενα προσωπικα δε με ψηνει καθολου αυτο το ελλαδα τουρκια. Συν το οτι ειναι ολοι αγνωστα προσωπα (εμενα μαρεσε που ειχε αναγνωρισιμους) συν οτι δεν το λεω εθνικιστικα αλλα δε μαρεσει αυτο το κονσεπτ ειχε γινει και παλιοτερα νομιζω και δε μαρεσε στο μεγκα. Καλη επιτυχια παντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !