Τηλεοπτικό Quiz: Σε ποιου παρουσιαστή την εκπομπή θέλουν όλοι να βρεθούν καλεσμένοι και σε ποια λένε "όχι";

2

Με αποκαλυπτική διάθεση επέστρεψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο «Πρωινό» την Παρασκευή!

Όπως είπε ο γνωστός παρουσιαστής, υπάρχει ένα κανάλι που αντιμετωπίζει ένα ιδιαίτερο πρόβλημα, αφού οι καλεσμένοι που προσπαθεί να «κλείσει» για τις ψυχαγωγικές εκπομπές του δείχνουν μία έντονη προτίμηση σε μία από αυτές!

Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι του καναλιού μπορεί να προτείνουν σε υποψήφιους καλεσμένους να πάνε, λόγου χάρη, στο ψυχαγωγικό πρωινό του Σαββατοκύριακου, ενώ εκείνοι απαντούν πως επιθυμούν να πάνε στην καθημερινή εκπομπή του καναλιού που παρουσιάζει άντρας παρουσιαστής φέτος!

Μπορεί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος να μην αποκάλυψε ονόματα, αλλά αν σκεφτεί κανείς, λοιπόν, ότι η μόνη καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή με άντρα παρουσιαστή φέτος είναι το «Για την παρέα» με τον Νίκο Μουτσινά, τότε η απάντηση βρίσκεται μπροστά στα μάτια μας...

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μουτσινας και χρηστιδου. Ε προφανως η μια δεν ξερει να παρουσιαζει αν και ειναι γλυκυτατη και ο σταματοπουλος εκτος απο κρυος μιλαει ολη την ωρα . Ο μουτσινας γινεται viral στη στιγμη και ειναι χειμαρος αν και αδυναμος στις συνεντευξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε τα ποσοστά του Μουτσινά στο κομμάτι των συνεντεύξεων. Θα συμφωνήσω ότι είναι το αδύναμο σημείο του. Εγώ προσωπικά που βλέπω την εκπομπή στο you tube με τις συνεντεύξεις δεν ασχολούμαι. Έχω δει μόνο Μπεκατώρου και Αραβανή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !