Έλενα Ακρίτα: Ξεσπά κατά του ΣΚΑΪ για τις απολύσεις-«Καλή συνέχεια στο power of love και σε όλες τις…»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1
Με αφορμή τις 12 απολύσεις που έγιναν στον ΣΚΑΪ, η Έλενα Ακρίτα ξεσπά μέσω του Facebook. Η γνωστή δημοσιογράφος, δίνει συμβουλές προς τους νέους δημοσιογράφους λέγοντάς τους πως θα πρέπει να μάθουν να διεκδικούν ενώ αφήνει αιχμές για χλιαρή αντίδραση της ΕΣΗΕΑ.

Διαβάστε την ανάρτηση της κυρίας Ακρίτα παρακάτω.

«Ο ΣΚΑΙ απέλυσε δώδεκα άξιους δημοσιογράφους – ανάμεσα τους τέσσερις φίλες που αγαπώ κι εκτιμώ. Η αποψινή τρίωρη στάση εργασίας που αποφάσισε η ΕΣΗΕΑ είναι χάδι σε σύγκριση με την ακραία κι αυθαίρετη συμπεριφορά του σταθμού. Με αφορμή αυτό μια συμβουλή προς τους νέους συνάδελφους, παιδιά μη λέτε ‘το κανάλι είναι το σπίτι μου’, ‘η εφημερίδα είναι η οικογένειά μου’, ανοησίες καθοδηγούμενες είναι αυτές. Τα ΜΜΕ είναι επιχειρήσεις. Δεν είναι ο μπαμπάς μας, ο έρωτας μας, ή το χτυπητό αβγό της μάνας μας. Αφήστε στην άκρη τους συναισθηματισμούς, κάντε την δουλειά σας και διεκδικήστε τα χρήματα σας στους δύσκολους καιρούς που ζούμε. Δύναμη και κουράγιο συνάδελφοι, είμαστε δίπλα σας!

Την αγάπη μου Ioulia Velissaratou Klio Nikolaou Katerina Bakogianni Σοφία Τσίπα. Καλή συνέχεια στο power of love και σε όλες τις συναφείς εκπομπές του ενημερωτικού καναλιού. ΣΚΑΙ your style rocks.

Υ.Γ. Σχόλια υβριστικά ή απλώς προσβλητικά προς οποιαδήποτε κατεύθυνση θα διαγράφονται με συνοπτικές.»

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Είναι ζήτημα χρόνου να γίνει ο Σκάι καθαρά ψυχαγωγικό κανάλι του Τούρκου παραγωγού. Θα φέρει σε απόγνωση τον Αλαφούζο και θα του το πουλήσει. Το ενημερωτικό προφίλ του σταθμού σταδιακά περιορίζεται και απαξιώνεται. Αν δεν ανοίξει το Skainews24 o Αλαφούζος σύντομα θα μείνει χωρίς κανάλι. Μόνο ίδιος δε το βλέπει και νομίζει κάνει τηλεόραση ενώ ουσιαστικά εξυπηρετεί τον Τούρκο που τον ροκανίζει κανονικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !