Τριαντάφυλλος Σιδερίδης για «Power of love»: «Κατάλαβες τώρα γιατί δεν είναι διασκέδαση;»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Εδώ και λίγες μέρες ο δεύτερος κύκλος του "Power of love" έχει κάνει την εμφάνιση του μέσα από τη συχνότητα του SKAI. Κάθε βράδυ, το χειρότερο ριάλιτι στην ελληνική τηλεόραση συνεχίζει να αυξάνει τους τηλεθεατές του, ωστόσο μέσα από τα social media υπάρχουν κάποιες φωνές που προσπαθούν να καταστήσουν σαφείς τους κινδύνους που "κρύβει" μία τέτοια εκπομπή.

Ο ηθοποιός και συγγραφέας Τριαντάφυλλος Σιδερίδης ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ένα post, το οποίο παρουσιάζει πολύ εύστοχα τις συνέπειες που μπορεί να ακολουθήσουν με την προβολή ενός τέτοιου προγράμματος. Συγκεκριμένα γράφει:


Στις διακοπές των Χριστουγέννων υπέστην και εγώ, όπως και πολλοί άλλοι, το μαρτύριο της ανοιχτής τηλεόρασης. Το τι κυκλοφορεί εκεί μέσα, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, το γνωρίζουμε όλοι. Υπάρχει, από την άλλη, το επιχείρημα της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας, της ανάγκης για εκτόνωση μετά από μια κουραστική μέρα. Ε δε θα είμαστε όλοι κουλτουριάρηδες ρ’ αδερφέ, θέλω να δω κάτι να χαλαρώσω!

Στο περιβόητο Power of Love 2 ετέθη σε «παίκτη» η εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ερώτηση: «Και σε εμφάνιση, τι σε ξενερώνει;» για να δοθεί η απάντηση: «Αν είναι χοντρή, ας πούμε, δε θα μ’ αρέσει». (Παύση γράφοντα)

Κατάλαβες τώρα γιατί δεν είναι διασκέδαση; Γιατί εγώ που είμαι «χοντρή, ας πούμε» στην ευαίσθητη προεφηβική ή εφηβική ηλικία και ακούω ότι λόγω της εμφάνισής μου δε θα γίνω ποτέ αποδεκτή από αυτούς που στο (παιδικό) μυαλό μου ταυτίζω με την ομορφιά, άρα και την επιτυχία στριμώχνομαι μέσα στο στρώμα μου και αρχίζω μια εσωτερική πάλη ετών σε διαρκή κατάσταση ηττημένου. Και καθώς βομβαρδίζομαι με τόνους ανάλογης ομορφιάς από τα διάφορα άλλα μέσα, αφήνω το χέρι του εαυτού μου, χάνομαι μέσα στη σύγχυση της ταύτισης της εικόνας με την πραγματικότητα. Και μένουμε πάντα να χάσκουμε «ήταν ένα ήσυχο παιδί, πέσαμε από τα σύννεφα».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !