Παραβίασαν κανόνες στο Power of Love! «Κάνατε κάτι που δεν μου άρεσε καθόλου»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Η Μαρία Μπακοδήμου μπήκε στο σπίτι του Power of Love εμφανώς δυσαρεστημένη, κρατώντας μια κίτρινη κάρτα. Δύο παίκτριες, η Ρένια Τσακίρη και η Ζένια Σολδάτου, πήραν την πρωτοβουλία και πέρασαν στο σπίτι των αγοριών, χωρίς να πάρουν την έγκριση της παραγωγής. Αυτό σημαίνει παραβίαση κανονισμού και κίτρινη κάρτα για τις δυο τους.

Η γνωστή παρουσιάστρια, αφού μίλησε στις δύο συγκεκριμένες παίκτριες, τους προειδοποίησε όλους να είναι προσεκτικοί από εδώ και πέρα και να ακολουθούν τους κανόνες του παιχνιδιού.

«Είμαι καλά, αλλά κάνατε κάτι που δεν μου άρεσε καθόλου. Ξέρετε ότι υπάρχουν κανόνες που πρέπει να τηρούνται. Θέλω να δω τη Ζένια και τη Ρένια γιατί οι δυο τους πήραν πρωτοβουλία χωρίς να ρωτήσουν την παραγωγή και ήρθαν στο σπίτι των αγοριών. Γιατί κορίτσια; Δεν ξέρετε ότι δεν επιτρέπεται; Με κάνετε και νιώθω άσχημα γιατί πέρα από το ότι έχει κυρώσεις αυτή η κατάσταση, είναι σαν να μιλάω στα παιδιά μου. Αλλά πρέπει να θυμίσω σε όλους σας ότι οι κανόνες είναι συγκεκριμένοι και όταν παραβιάζονται υπάρχουν οι κάρτες.

Έχω σήμερα μια κίτρινη κάρτα για σας. Μέχρι να τελειώσει το επεισόδιο θα καταλήξω αν αξίζει να την πάρετε ή όχι. Ότι αξίζει, αξίζει να την πάρετε, αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να ξεκινήσουμε τόσο νωρίς με τις κάρτες. Αυτό θέλω να σκεφτώ. Αλλά θέλω όλοι σας να κρατήσετε στο μυαλό σας αυτό. Είναι άδικο να μαζέψετε κάρτες και να φύγετε για κάτι που απλώς θα μπορούσατε απλώς να το έχετε αποφύγει. Σκεφτείτε το», είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

Λίγο πριν το τέλος του επεισοδίου, η παρουσιάστρια τους ανακοίνωσε πως δεν θα δώσει, τελικά, κίτρινη κάρτα σε καμία από τις δύο!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !