Το απόλυτο "Power Of Love" Quiz: Ποιος παίκτης είναι ήδη πατέρας και ποιος έχει παίξει σε ερωτική ταινία;

1

Έχουν …πικάντικο παρελθόν οι παίκτες του Power of love 2; Υπάρχουν καυτά μυστικά μεταξύ των 14 που λαμβάνουν μέρος στο κυνήγι του ιδανικού συντρόφου; Υπάρχουν κάποιοι που κρύβουν καλά το παρελθόν τους και αγχώνονται για το ενδεχόμενο να αποκαλυφθούν;

Σύμφωνα με όσα γράφει η εφημερίδα Espresso, στο "Power of Love" υπάρχει παίκτης, ο οποίος θέλει να γνωρίσει την πραγματική αγάπη, αλλά λίγα χρόνια πριν είχε γίνει μπαμπάς! Με παιδί λοιπόν, την ύπαρξη του οποίου αποκρύπτει, μπήκε στο σπίτι αφού χώρισε προηγουμένως. Το προφίλ του μέσα στο παιχνίδι, ως τώρα τουλάχιστον, είναι ιδιαίτερα σοβαρό. Για τα παλιά «δεν λέει κουβέντα».

Αλλά δεν είναι μόνο αυτός που «κρατάει κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα»… Κάποιος άλλος από τους συμμετέχοντες, εντυπωσιακός, γυμνασμένος, νέος και ωραίος, είχε αξιοποιήσει τα φανερά, αλλά κυρίως τα κρυφά προσόντα του στον κινηματογράφο κατά το παρελθόν. Και όχι, δεν πήρε μέρος σε ντοκιμαντέρ για τη ζωή στα γυμναστήρια ούτε σε ταινία μικρού μήκους για τη μυϊκή ενδυνάμωση. Έπαιξε σε ερωτική ταινία! Τώρα που έχει μπει στο Power of love και γίνεται σιγά σιγά γνωστός στο ευρύ κοινό, φοβάται μη τυχόν και κάποιος τον αναγνωρίσει και οι… υποκριτικές του ικανότητές δουν το φως της δημοσιότητας.

Πηγή: Εφημερίδα "Espresso"

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Για το πρώτο δε θα πω κάτι. Για το δεύτερο έχω να πω συγχαρητήρια στο τμήμα καστινγκ για τη στελέχωση των παιχνιδιών του. Από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ δευτεραντζες. Οχι ότι περίμενα κάποιον νοήμονα άνθρωπο να πάει σε αυτά αλλά νομίζω και το τμήμα καστινγκ έβαλε την αφρόκρεμα. Μπράβο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !