Η χαμένη ευκαιρία του OPEN...

4

Χθες όλα τα φώτα ήταν αναμφίβολα στραμμένα στο OPEN και το Κεντρικό του Δελτίο. Το κανάλι φιλοξένησε το βράδυ τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, στην πρώτη του συνέντευξη μετά από όλα όσα έχουν συμβεί κι όλα όσα ''ζυμώνονται'' υπόγεια.

Από μόνο του ,λοιπόν, έχει ένα ενδιαφέρον ,κι εννοείται για το νεοϊδρυθέν OPEN ήταν μια πολύ σημαντική στιγμή δημοσιογραφικά-και μπράβο τους. Και για τη Στάη φυσικά, αν και ...παλιά της τέχνη κόσκινο αφού του έχει ξαναπάρει συνέντευξη, όχι βέβαια με το αξίωμα του Πρωθυπουργού!

Το Δελτίο το τελευταίο διάστημα έχει μια ελαφρά άνοδο, και πια κυμαίνεται κοντά στο 6 και το 7, κ' εννοείται ένα Δελτίο θέλει πολύ, μα πολύ χρόνο, και ο τηλεθεατής δεν γυρίζει ξαφνικά κανάλι επειδή ήρθε ένας νέος σταθμός! Ωστόσο, χθες ήταν η μεγάλη ,η ''χρυσή'' ευκαιρία του σταθμού να τσιμπήσει ,όχι απλά 2-3 μονάδες, αλλά...προπαίδεια ολόκληρη! Αντ' αυτού, η συνέντευξη του Τσίπρα έφερε το απίστευτο...11! Το OPEN χθες είχε μια πολύ καλή ευκαιρία να βάλει τα γυαλιά σε πολλούς, και η συνέντευξη της ανκοργουμαν του στον Πρωθυπουργό να δώσει ανάσα μεγάλη.

Η ευκαιρία ήταν χαμένη.Την ανάσα δεν την έδωσε . Δεν άλλαξε κάτι. Το 11 επιτυχία δεν το λες...όταν καλείς έναν Πρωθυπουργό που δεν έχει μιλήσει καν ,και τον καλείς στην πιο κρίσιμη στιγμή της πολιτικής γενικότερα, και του μέλλοντος της θέσης του ειδικότερα.

Φταίει το OPEN BEYOND ή ο Τσίπρας, που στον Alpha τότε έφερε μέχρι 40% ; Πάντως, ζήτησε να δει το σημερινό πρωτοσέλιδο του ΕΘΝΟΥΣ, που μόλις και σχεδιαζόταν-στα κτήρια του καναλιού στεγάζεται και η εφημερίδα.Γιατί το ζήτησε, άραγε; Εγώ δεν είμαι καχύποπτος, αλλά, όπως είπε και η Γιουλάκη στο Κων/νου & Ελένης,  ένας πιο υποψιασμένος από εμένα...

Λίγο τακτ, βρε παιδιά ,εκεί στο κανάλι!

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Συνεχίστε να βγάζετε χολή! Δεν ειναι η πρώτη φορά...Ότι έχει να κάνει με το ΟPEN ενοχλεί, είναι γνωστό αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύμφωνο απόλυτα σε όλα όσα λες 1:34

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλεος πια. Μια χαρά νούμερα έκανε για νέο κανάλι. Διπλασίασε τα νούμερα του.
    Από 6 που κάνει το δελτίο τους τις καθημερινές έκανε 12.
    Καλά τα άλλα με το Έθνος, ασχολίαστα. Έπρεπε να πάρουν την εφημερίδα και να την εκδώσουν εκείνη τη μέρα από τα εκδοτήρια άλλης εφημερίδας.
    Όχι για να κανένα άλλο λόγο, για να μην υποψιαστεί τίποτα η Γιουλάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εντάξει ρε παιδιά, δεν νέο κανάλι είναι... σύμφωνω και εγώ ότι διπλασίασε τα ποσοστά κάποιες φορές δεν θεωρώ ότι είσαστε το ίδιο αντικείμενικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !