Ετοιμάζεται νέα γυναικεία εκπομπή στο OPEN TV! - Ονόματα-έκπληξη στην παρουσίαση...

15

8 χρόνια μετά το πρώτο... «ναυάγιο», η ιδέα του «The View» έρχεται ξανά στην ελληνική τηλεόραση.

Όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο «Πρωινό», οι υπεύθυνοι του Open σκέφτονται να δημιουργήσουν ένα νέο γυναικείο μαγκαζίνο με τέσσερις σταρ παρουσιάστριες που θα δώσουν νέα πνοή στο πρόγραμμα του σταθμού.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πάντα, με τους ανθρώπους του καναλιού έχουν συζητήσει μέχρι στιγμής η Σάσα Σταμάτη, η Νικολέττα Ράλλη αλλά και η Αθηναΐς Νέγκα, χωρίς βέβαια να έχει έρθει κάποια σε οριστική συμφωνία. «Ανοιχτή» ακόμα μένει η τέταρτη θέση για το τραπέζι του «The View».

Δημοσίευση σχολίου

15Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. H tetarth kai h kaluterh .. tha evaza .. Roula Koromhla !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια Ρουλα Κορομηλα να ειναι κεντρικη και θα σκισει αυτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδιά όντως! Εκει στο OPEN BEYOND ακούτε ; Το the view είναι μία διάσημη εκπομπή και θέλει γνωστούς και αγαπητούς ανθρώπους ο κόσμος. Πια ραλλη και ποια φρεσκοχωρισμένη τηλεοπτικά, Σάσα. Δώστε τον θρόνο στην Ρουλα Κορομηλά και δεν θα χασετε! Μακάρι να ήθελε και ίδια. Και απο τη νέα χρόνια δωστε της την πρωινή ζώνη 10-1. Θα φανε την σκόνη της!!! Θα είναι η καλύτερη επιλογή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όπως είναι αυτή η τετράδα κολλάει η Συνατσάκη,από την άλλη μία πολύ Δυνατή παρουσιάστρια σε αυτές τις ηλικίες ίσως και ποιο πάνω λίγο να πω την αλήθεια δεν μου έρχεται γιατί πάνω κάτω όσες είναι ελεύθερες δεν έχουν και μεγάλη διαφορά από την τριάδα.
    Μία Ρούλα καλά θα ήταν αλλά πάλι μπορεί να πάρει ψηλά νούμερα αυτό το consept;
    Στην χώρα μας δυστυχώς συμβαίνει το αντίθετο όπως το ριάλιτι ραπτικής (να το πω έτσι) με την Αραβανή χτυπούσε κόκκινα στο εξωτερικό (και χτυπάει ακόμη) κι εδώ μέσα είχε τα μαύρα του τα χάλια από τηλεθέαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή ιδέα η Κορομηλά αλλά δε νομίζω πως θα δεχτεί ποτέ. Επίσης ο Ουγγαρέζος είπε ότι το project το πρότεινε η Αθηναϊς και χτίζεται πάνω της, δηλαδή με αυτή ελαφρώς πιο μπροστά στην παρέα.

    Πάντως η αποψή μου ειναι πως για να πετύχει αυτό πρέπει να έχεις πολύ σωστά πρόσωπα, όχι απαραίτητα τεράστια ονόματα, που όμως δένουν, έχουν ωραίο σχόλιο και δημιουργούν μια κάποια ίντριγκα. Με σωστό συνδυασμό μπορεί να σκίσει με λάθος μπορεί να πάει άπατο. Δύσκολο και τολμηρό project.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λένε οτι επιστρέφει η Ρουλα. Τώρα αν ισχύει δεν ξέρω... δείτε αυτό https://www.athensmagazine.gr/article/tv/384191-epistrefei-sthn-thleorash-h-royla-koromhla

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μόνο η Ράλλη μαρεσει. Η Σάσα και η άλλη είναι χάλια . Πιο κρύες πεθαίνεις. Η Σάσα αρχικά δεν το χει ως παρουσιάστρια και πάει να το παίξει το παιδί του λαού αλλά δεν πείθει και η άλλη απλά είναι σα βαριεστημενη. Η Ρούλα δε νομίζω να θέλει να επιστρέψει και αν γυρίσει εγώ θα την ήθελα σε κάτι διαφορετικό όχι ξαναζεσταμενο φαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποιο κανάλι είχε επιχειρήσει πριν 8 χρόνια να κάνει το "The View" ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το Star με το μίλα και πιο πρόσφατα το Epsilon με τις Γυναικες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΟΥΛΑ ΚΟΡΟΜΗΛΑ ....ΡΕΚΟΡ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ !!! ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ COMEBACK ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ !!! ΟΛΟΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αν βαλουν 4-5 γυναικες που θα ειναι επιτυχημένες και δεν θα αναλωθούν σε καυγαδες, με Leader την κορομηλα θα σκισει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο κόσμος θέλει πίσω τη Ρουλα Κορομηλά. Λείπει απο τηλεόραση και ειναι αισθητή η απουσία της.
    Μακάρι να βλέπει κάποιος άνθρωπος του καναλιού τα σχόλια μας και ποσό πολύ την θέλουμε σε εκπομπή που θα έχει τον πρώτο λόγο εκείνη. Σε πρόσφατη της δήλωση είπε πως θα το σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην TV αλλά έχει προβλήματα η γυναίκα που εμείς δεν τα ξέρουμε οπότε ας περιμένουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ειλικρινά τι σας κάνει να πιστεύετε ότι λείπει η Κορομηλά από τον κόσμο?
    Δεν λείπει, δυστυχώς για αυτήν, κι επίσης δεν έχει γκελ στα νεανικά κοινά πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 10:30 μμ κανείς μεγάλο λάθος. Όλοι το λένε ότι λείπει. Αυτή είναι η Βασίλισσα. Βασίλισσες που κάθονται 25 χρόνια στην τηλεόραση χωρίς περιεχόμενο, ρεπορταζ και ανθρωπια και μόνο τηλεπωλησεις για προσωπικό κέρδος είναι "ψευτικες βασίλισσες". Έχει κάνει τεράστιες επιτυχίες και δεν είναι ωραίο αυτό που λες επειδή πριν τρία χρόνια την έφαγε ο φουρθιωτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φίλε UFO αυτή είναι η δική μου εκτίμηση, ότι δηλαδή η Κορομηλά δεν έχει πλέον γκελ και ο κόσμος δεν την αναζητά. ίσως δει 1-2 από τις πρώτες της εκπομπές αλλά το ταβάνι της Ρούλας είναι το 13% αυτή τη στιγμή.
    νομίζω πως με τίποτα δεν μπορεί να κάνει πρωινό αυτή τη στιγμή διότι καμία γυναίκα δεν ταυτίζεται μαζί της πλέον, η μόη ελπίδα είναι αν κάνει κάποιο βραδινο τοκ σόου όπως της Μελέτη φέτος.

    Αλλά ποιος άλλος θα κάνει late night show? όλοι έχουν αυτοπροταθει πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !