Η Έλλη Στάη επέστρεψε και πάλι στα τηλεοπτικά δρώμενα αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open TV.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο περιοδικό "People" μίλησε, μεταξύ άλλων, για το αν και κατά πόσο επηρεάζεται η ίδια από τα νούμερα τηλεθέασης.

«Δεν παρουσιάζουμε απλώς τις ειδήσεις, είμαστε δημοσιογράφοι που υπογράφουμε την είδηση με τον τρόπο που την παρουσιάζουμε και τη σχολιάζουμε. Εννοείται πως όταν υπάρχουν μετρήσεις, τις παρακολουθείς. Αυτό που δεν κάνεις ποτέ είναι να αλλοιώνεις τους στόχους σου με γνώμονα τα νούμερα τηλεθέασης. Η ενημέρωση είναι το πιο ευαίσθητο κομμάτι ενός καναλιού με πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα και εκεί θα πρέπει να έχει κανείς τη μεγαλύτερη επιμονή για να δώσεις αυτό που έχεις σχεδιάσει ως αντίληψη και ως άποψη. Αυτό κάνουμε εμείς. Αν με ρωτάς για τα νούμερα τηλεθέασης του δελτίου, θα σου πω πως το περιεχόμενο ενός δελτίου δεν θα πρέπει να άγεται και να φέρεται από την τηλεθέαση. Θα πρέπει να την υπολογίζει, να κάνει διορθωτικές κινήσεις, αλλά δεν πρέπει να χάνει το στόχο του. Δεν μπορώ δηλαδή από τη μια μέρα στην άλλη, ενώ θέλω να κάνω πολιτική ενημέρωση, να γίνω trash ή πολύ light. Αυτή είναι εύκολη συνταγή. Η δύσκολη είναι αυτή που πρέπει να ακολουθήσεις με το σωστό τρόπο. Αν έχεις περιγράψει τι είναι αυτό που θες να κάνεις, θα πρέπει να παλέψεις με όλα όσα έχεις. Κι αυτό απαιτεί δουλειά και χρόνo», δήλωσε η γνωστή δημοσιογράφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

loading...