Έλλη Στάη: Μιλά ανοιχτά για όλα όσα ακούγονται για τη σχέση της με το OPEN TV!

1

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open TV, Έλλη Στάη, βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος με πολλές φήμες και δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για ρήξη στις σχέσεις της με το κανάλι. Η ίδια, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "People" και τον Γιώργο Πράτανο, έδωσε ξεκάθαρες απαντήσεις.

Τρεις μήνες μετά τη συμφωνία σας με το Open, νιώθετε δικαιωμένη με την απόφασή σας;

Εννοείται πως ναι.

Βαδίζει η συνεργασία σας όπως προσδοκούσατε;

Πιστεύω ότι, όταν κάτι ξεκινάει από την αρχή, απαιτείται τεράστια επιμονή και προσήλωση για να πετύχεις τους αρχικούς στόχους. Είμαι από τους ανθρώπους που κρατούν μικρά καλάθια, τα γεμίζουν και στη συνέχεια παίρνουν τα μεγαλύτερα. Δεν κρατάω τεράστια καλάθια για να τα βλέπω άδεια. Αυτή είναι η οπτική μου σε όλα τα πράγματα στη ζωή: Η επιμονή και η στοχοπροσήλωση είναι τα στοιχεία που πρέπει να δουλεύονται. Βεβαίως και αισθάνομαι πως η επιλογή μου είναι σωστή, αφού υπάρχουν τα υλικά των καλών συνεργασιών, των υγιών προβληματισμών, της εργατικότητας. Κι εκεί πάνω πρέπει να δουλέψουμε για τους επόμενους μήνες. Οι τρεις μήνες είναι μικρό διάστημα, οπότε χρειάζεται λίγο χρόνος ακόμη μέχρι να κάνουμε τον πρώτο απολογισμό, οπότε θα δούμε τι θα πρέπει να διορθώσουμε και πού θα στοχεύσουμε.

Οι σχέσεις σας με τους ανθρώπους του καναλιού ποιες είναι;

Άριστες!

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Θα μου πέσουν και τα τελευταία μου μαλλιά.Απέναντι σε ένα νέο,φρέσκο πρόσωπο,που έχει πέραση στο γυναικείο κοινό,σε ένα δελτίο μοντέρνο και σύγχρονο...δεν έχεις ακόμα χρόνο Κά Στάη.Είσαι πολλά χρόνια στην τηλεόραση,έχεις κύρος,όλα καλά,αλλά δεν.Απέναντι στο 20% κάνεις 4%-5%.Πόσος καιρός ακόμα να σου δωθεί?Για εμένα,ιδανική επιλογή θα ήταν Κουσουλός ή Δρούγκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !