Τηλεοπτική εξέλιξη: Κόβεται το OOH LA LA - Όλο το ρεπορτάζ...

6

το Σάββατο η τελευταία εκπομπή της Σάσας


Το ημερολόγιο έγραφε 15 Σεπτεμβρίου 2018, όταν η Σάσα Σταμάτη έκανε πρεμιέρα για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΙ. Τέσσερις μήνες μετά η εκπομπή, “Ooh la la”, κατεβάζει αυλαία οριστικά, καθώς το προσεχές Σάββατο θα βγει για τελευταία φορά στον αέρα. Η γνωστή παρουσιάστρια ενημερώθηκε για το τέλος του Ooh la la! το μεσημέρι της Δευτέρας, κατά τη διάρκεια σύσκεψης που είχε με στελέχη του σταθμού.

Σύμφωνα με τις αλλαγές που θα γίνουν στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ τα Σαββατοκύριακα λόγω του Survivor, δυστυχώς δεν μπόρεσε να βρεθεί χρόνος για την εκπομπή. Με το Power of Love Gala να προβάλλεται κάθε απόγευμα Κυριακής, όλες οι εκπομπές εκείνης της ημέρας περνούν πλέον στη μεσημεριανο-απογευματινή ζώνη του Σαββάτου.

Θέμα αποχώρησης της Σάσας Σταμάτη δεν υφίσταται προς το παρόν, η ίδια παραμένει κανονικά στο δυναμικό του σταθμού. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη γίνει συζητήσεις για κάποια καλοκαιρινή εκπομπή, ακόμα και για την παρουσίαση του My Style Rocks 3!

Zappit - Γιώργος Σκρομπόλας

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δεν είναι ωραίο να κόβονται εκπομπές, όμως η συγκεκριμένη ήταν κατά την γνώμη μου μια πολύ κακή εκπομπή από άποψη θεματολογίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο τις χειρότερες παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση η συγκεκριμένη ''κυρία''. Μόνο ειρωνεία και μαγκιά και πουτανιά είναι η συγκεκριμένη. Δεν θα μας λείψει καθόλου. Ας πάει στο νέο ε να βρει τον φουρθιώτη να μοιράζει κολλαγόνα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν κόβεται λόγω ποιότητας της εκπομπής ή της παρουσιάστριας. Κόβεται για τα νούμερα που έκανε. Αν υπήρχε θέμα με τη ποιότητα της παρουσιάστριας θα την έδιωχναν. Εξάλλου η Σάσα που φυσικά είναι τρας, ταιριάζει απόλυτα με τον Σκαι που είναι κι αυτός τρας κανάλι με μαραθώνιους τρας εκπομπών. Θα την αξιοποιήσουν σε νέο τρας μετερίζι στον Σκαι χαχαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας εκανε νουμερα και σιγα μην την καθαριζαν...και οντως η παρουσιαστρια αντιπαθητικοτατη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχουν δεν έχουν νούμερα οι εκπομπές δεν πρέπει να κόβονται και να μπαίνουν άλλες στην θέση της η ακόμη να αλλάζουν ώρες.
    Ρίσκο είναι και παίζουν με την φωτιά τα κανάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θέλω απλά να σας ενημερώσω ότι το ρεπορτάζ δόθηκε το πρωί στο Ρυθμό 9,49 και από την Έλενα Πολυκάρπου. Να τα λέμε κι αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !