Δεν θα αφήσει το MEGA ο Βαρδινογιάννης


Σύμφωνα με πληροφορίες του The FaQ και παρά τα ρεπορτάζ που βλέπουν το φως της δημοσιότητας
( πχ Secret – Παραπολιτικά ) , ο όμιλος Βαρδινογιάννη είναι σε στενή επαφή με τις πιστώτριες τράπεζες του Mega και είναι έτοιμος μόλις ξεκινησει η διαδικασία, να πάρει πίσω τόσο τον τίτλο του καναλιού όσο και την ταινιοθήκη. Άλλωστε και για στα δύο αυτα αξιολογότερα περιουσιακά στοιχεία του καναλιού ο Όμιλος έχει συντελέσει τα μέγιστα αυτα τα 38 χρόνια της λειτουργίας του και είναι φυσικό να μην θέλει να τα αφησει να περάσουν στα χέρια των σημερινών ανταγωνιστών του, ανάμεσά στους οποιους περιλαμβάνονται και οι άλλι δύο μεγαλομετοχοι της Τηλέτυπος, Ιβαν Σαββίδης ( ιδιοκτητης του OPEN ) και Βαγγέλης Μαρινάκης (ιδιοκτήτης πληθωρας ΜΜΕ και διεκδικητης της 6ης άδειας …).

Μέχρι τα μέσα Μαΐου υπολογίζεται ότι θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία πλειστηριασμού των περιουσιακών στοιχείων της «Τηλέτυπος», ιδιοκτήτριας εταιρείας του Mega Channel. Οι τράπεζες δεν αποκλείουν το όλο θέμα να έχει ολοκληρωθεί ακόμα και μέσα στον Μάρτιο, καθώς το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην ταινιοθήκη και το σήμα του Mega.

Σημειώνεται πως ο Ομιλος Βαρδινογιάννη μετα την αποκτηση του Alpha από τη νέα σεζόν θα θελήσει οπωσδήποτε να εντάξει στο μηντιακό μπουκέτο τα στοιχεία του Mega, ενώ δεν αποκλείεται να εκδηλώσει ενδιαφέρον και για θεματική άδεια ψυχαγωγικού περιεχομένου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια