Ταινιοθήκη και σήμα MEGA ...στα χέρια του Πρωθυπουργού!

0

Με γρήγορους ρυθμούς προχωρά (όπως φαίνεται) η διαδικασία για τον πλειστηριασμό των
περιουσιακών στοιχείων του Mega, με το Μέγαρο Μαξίμου να δείχνει για άλλη μια φορά ζωηρό ενδιαφέρον για τη σχετική εξέλιξη. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του Secret των Παραπολιτικών, με το θέμα της ταινιοθήκης του πρώην μεγάλου καναλιού (όσο κι αν φαντάζει παράδοξο) ασχολείται προσωπικά ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ζητώντας να έχει διαρκή ενημέρωση για την πορεία της όλης διαδικασίας.  Στο πλαίσιο αυτό έχουν γίνει κάποιες (πρώτες) επαφές με επιχειρηματίες, που προκρίνονται από το Μαξίμου, προκειμένου να αποκτήσουν την ταινιοθήκη αλλά και το σήμα του Mega.

Εκείνο που σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε ο κ. Τσίπρας είναι το συγκεκριμένο asset να βρεθεί στην κατοχή είτε του Γιάννη Αλαφούζου του ΣΚΑΪ, είτε της Alter Ego του Ευάγγελου Μαρινάκη. Το ιδανικό για την κυβέρνηση θα ήταν να μπορέσει να αποκτηθεί είτε από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη (Alpha - Star), είτε από τον Ιβάν Σαββίδη του Open. Ωστόσο, και οι δύο επιχειρηματίες δεν δείχνουν ζωηρό ενδιαφέρον προκειμένου να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία όπου υπολογίζεται ότι το τίμημα που θα απαιτηθεί για την απόκτηση των περιουσιακών στοιχείων του Mega θα κυμανθεί περίπου στα 20 εκατ. ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση, το χειρότερο σενάριο (και αυτό δεν το κρύβουν) είναι η ταινιοθήκη του Mega να καταλήξει στον Ευάγγελο Μαρινάκη. Αλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι την Τετάρτη, σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Επικρατείας ,Αλέκος Φλαμπουράρης ,σε συνάντηση που είχε με γνωστό επιχειρηματία τού έθεσε ευθέως το θέμα της αποτροπής του ενδεχομένου να καταλήξει το Mega στα χέρια του γνωστού εφοπλιστή. Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας έχει ζητήσει να υπάρχει διαρκής ενημέρωση από τις τράπεζες, αγνοώντας προφανώς ότι τη σχετική διαδικασία την τρέχει το δικηγορικό γραφείο Αγγελίδη με την Grand Thornton. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !