Mediatown: Πτώση Τατουάζ- Αλλάζει το Open- Χρειαζόμαστε ξανά τον Λάκη;- Πάλι Μάστορας;- Επαγγελματίας ο Γρηγόρης- Έτσι χάνει ο ΑΝΤ1 την πρωτιά- Ιντριγκαδόρικο το ''Κάτι ψήνεται''

Κωνσταντίνος Κότσαρης
36
Το "Mediatown" είναι εδώ και αυτή την εβδομάδα με πολύ υλικό για σχόλια και κριτική. Αυτή τη φορά θα σας κάνουμε παρέα το Σάββατο, αφού χθες διαβάσετε την πολύ δυνατή συνέντευξη που έδωσε στο site μας ο Νίκος Μάνεσης. Για πάμε...



«Τατουάζ» σε ελεύθερη πτώση!

Το «Τατουάζ» εδώ και λίγο καιρό βρίσκεται σε μία συνεχή πτώση με αποτέλεσμα οι σειρές του ΑΝΤ1 να βρίσκονται μπροστά, όπως και το «Master chef». Αυτό που πρέπει να ανησυχεί περισσότερο τους ανθρώπους του ALPHA είναι πως πλέον η σειρά σημειώνει αυτά τα ποσοστά, χωρίς να έχει να αντιμετωπίσει τίποτα το αξιόλογο μετά τις 11 το βράδυ. Να φανταστούμε δηλαδή τι μπορεί να γίνει μόλις ξεκινήσει το «Survivor» ή μόλις φιλοτιμηθεί ο ΑΝΤ1 να παίξει έξυπνα στη ζώνη 11 με 12.

Το «Τατουάζ» έχει κουράσει και αυτό το μαθαίνω και από πολλούς γνωστούς μου που ήταν φανατικοί και τώρα το βλέπουν μόνο όταν ευκαιρήσουν. Ίσως να χρειάζεται κάποιο νέο guest να τονώσει τα πράγματα, διότι θα είναι πολύ δύσκολο να παρθεί απόφαση για τρίτο κύκλο.



Αλλαγή στροφής...

Λίγοι τηλεθεατές έβλεπαν τα κωμικά σήριαλ του Open που ακούνε στα ονόματα «Για πάντα παιδιά» και «Ελεύθερη σχέση», και το κανάλι αποφασίζει να τα μεταφέρει στην απογευματινή ζώνη. Μπορεί πρακτικά να ανεβάσουν τα νούμερά τους (σχεδόν πάντα συμβαίνει αυτό όταν ένα πρόγραμμα μετακινείται από την prime time σε άλλη ζώνη με λιγότερους ανοιχτούς δέκτες), ωστόσο, επικοινωνιακά μία τέτοια κίνηση κάνει μεγάλη ζημιά στο κανάλι.

Γίνεται ξεκάθαρο πως απαξιώνεται η ελληνική μυθοπλασία στο κανάλι και πως θα δοθεί προτεραιότητα σε άλλου τύπου προγράμματα στη βραδινή ζώνη, όπως το «Χ Factor»,  το νέο σόου του Νίκου Κοκλώνη ,και το «Αλ τσαντίρι νιουζ».  Έτσι, θα είναι πολύ δύσκολο ο σταθμός να πείσει τον κόσμο να παρακολουθήσει του χρόνου τις σειρές του.

Βέβαια, δεν αποκλείεται μετά τις φετινές αποδόσεις στη μυθοπλασία, να μη δοθεί το πράσινο φως σε καμία σειρά και να δούμε ένα μείγμα προγραμμάτων από πολλά σόου, ριάλιτι, και τηλεπαιχνίδια. Λέτε για αυτό τον λόγο ο Ιβάν Σαββίδης να θελήσει να δώσει τα χέρια με τον Τούρκο παραγωγό που εξειδικεύεται σε αυτά τα φορμάτ;




Χρειαζόμαστε τον Λαζόπουλο στην Tv;

Και πάμε να εστιάσουμε σε δύο επιλογές προσώπων που κάνει το Open για το προσεχές διάστημα. Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει με το «Αλ τσαντίρι νιουζ». Η ιστορία είναι αδιαμφισβήτητη και τα 60άρια που σημείωνε επί πολλά χρόνια είναι γεγονός. Ο κόσμος ,όμως, θέλει να δει ξανά τον Λάκη στην τηλεόραση;

Η περσινή πορεία του στον ΑΝΤ1 δεν είναι ενδεικτική για πολλούς λόγους. Αλλά πριν προλάβει το Open να κάνει μεταγραφές τα πρόσωπα που δεν θέλουν οι άλλοι, θα έπρεπε να έχει μελετήσει πιο σοβαρά κατά πόσο μία τέτοια κίνηση θα φέρει νούμερα. Αφενός, ο  Λάκης δεν είναι ο πλέον αγαπητός καλλιτέχνης στο κοινό που κάποτε ήταν, και αυτό γιατί ταύτισε το όνομά του με μία πολιτική που αποδείχθηκε πολύ διαφορετική και κατώτερη των προσδοκιών  των κηρυγμάτων του καλλιτέχνη. 

 Αφετέρου, αμφιβάλλω για το αν το χιούμορ του Λάκη Λαζόπουλου μπορεί να επικοινωνήσει με τη σημερινή νεολαία. Βλέπετε, ακόμη και τα παλιά βιντεάκια του στο youtube δεν έχουν σήμερα καμία απήχηση, σε αντίθεση με αυτά του Μάρκου Σεφερλή. 

Για να δούμε πώς θα τα πάει. Η ανατροπή πάντα μπορεί να συμβεί...




Έρχεται ξανά μετά το «Rising Star»!

H δεύτερη επιλογή του Open είναι ο Χρήστος Μάστορας που είναι ο μόνος που θεωρείται δεδομένος για την κριτική επιτροπή του «Χ Factor». Βλέπετε, ο Γιώργος Μαζωνάκης προτίμησε τελικά να πει το «ναι» στον ΑΝΤ1 και η Τάμτα τελικά δεν θα τα καταφέρει λόγω των υποχρεώσεων στη Eurovision.

Όλοι θυμόμαστε την παρουσία του Χρήστου Μάστορα στο «Rising Star» πριν από περίπου δύο χρόνια. Μπορεί ο συγκεκριμένος να είναι εξαιρετικός στη δουλειά του, ωστόσο, η τηλεόραση δεν ήταν το φόρτε του. Το χιούμορ του ήταν κρύο και εσωτερικό, ενώ πολλές φορές χαρακτηριζόταν από τηλεοπτική αμετροέπεια. Δεν πέρασαν και πολλά χρόνια για να μη θυμόμαστε τα ρεπορτάζ εκείνα που ήθελαν τα στελέχη του ΑΝΤ1 να έχουν απογοητευτεί από αυτή την επιλογή.

Παρ' όλα αυτά, ο Χρήστος Μάστορας επιλέγεται για το «Χ Factor» με το κριτήριο πως διαθέτει μεγάλο fan club. Αρκεί ,όμως, αυτό για την τηλεόραση; Για να δούμε και την υπόλοιπη σύνθεση...





 Όταν η τηλεόραση γίνεται από επαγγελματίες...

Το «2night show» έχει περάσει δύο συνεχόμενες εβδομάδες μπροστά από το «Μετά τα μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη. Βλέπετε, ο Γρηγόρης είναι επαγγελματίας της τηλεόρασης και ξέρει να κάνει εκείνες τις κινήσεις ώστε να «μανιπουλάρει» τα νούμερα τηλεθέασης. Αυτά να τα ακούνε κάποιοι που θέλησαν να μετατρέψουν έναν σταθμό που θα κατακλύζεται από μη επαγγελματίες, χομπίστες της τηλεόρασης που δεν έχουν μάθει και ούτε ενδιαφέρονται να μάθουν να διαβάζουν νούμερα τηλεθέασης. Δείτε απλά την πορεία του Γρηγόρη ανά εβδομάδα σε σχέση με αυτή του Γιώργου Μαυρίδη στο «Beat Buzzer». Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Γιώργος Λιάγκας ανήκουν σε αυτή την κατηγορία και η παρουσία του δεύτερου στον σταθμό θα μπορούσε να καλύψει πολλές τρύπες της βραδινής ζώνης με υψηλά νούμερα τηλεθέασης. 




Έτσι θα χαθεί η πρωτιά...

Ο ΑΝΤ1 διανύει μία πολύ καλή περίοδο μετά από καιρό. Η πρωινή ζώνη, η μεσημβρινή και η απογευματινή ζώνη σκίζουν, το δελτίο του Χατζηνικολάου έχει ανέβει αισθητά ,και οι 3 σειρές της prime time δείχνουν τα δόντια τους στον ανταγωνισμό, και, όπως αναφέραμε και παραπάνω, ο Γρηγόρης έχει ανέβει πια αισθητά και αυτός. Αυτό δείχνει πως το παιχνίδι δεν έχει χαθεί και το κακό κλίμα μπορεί να αντιστραφεί. Παρ' όλα αυτά, δεν είναι δυνατόν σε μία τόσο κρίσιμη εποχή που όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά, να ρισκάρει το κανάλι να χάσει την πρωτιά επειδή επέλεξε να χτίσει τη ζώνη 11 με 12 με ένα...τουρκικό σίριαλ που φέρνει μονοψήφια, και να αφήσει 5 από τις 7 μέρες χωρίς late night.

Αυτά τα κενά είναι που δεν θα φέρουν στον ΑΝΤ1 την πρωτιά τη φετινή σεζόν και για όλα αυτά φταίει η χασούρα που δημιούργησε το «Nomads» ,που δεν άφησε στον σταθμό το περιθώριο να κάνει μεγαλύτερες επενδύσεις για το Β'  μισό της σεζόν. Ακόμη και τώρα όμως κάτι μπορεί να γίνει και με έξυπνες και φθηνές επιλογές να σωθεί η κατάσταση...




Πιο ίντριγκα...

Η επιστροφή του reality μαγειρικής ,‘’Κάτι Ψήνεται’’ ,είναι μια κίνηση ασφαλείας για ένα κανάλι όπως ο ΑΝΤ1  που φοβάται να επενδύσει σε νέα project.  Αυτή την φόρα, το παιχνίδι προσεγγίζεται από μια άλλη οπτική που είναι πιο ιντργκαδόρικη με αποτέλεσμα να πατάει περισσότερο στην λογική του reality και χωρίς να αναδεικνύει καθόλου τις προσωπικότητες των παικτών .Οι παίκτες που έχουν επιλεγεί είναι ό,τι πρέπει για ένα τέτοιο reality αφού είναι ‘’γεμάτοι’’ από ειρωνικά σχόλια και έντονες δόσεις κακίας που απογειώνονται από το πικάντικο σχόλιο του Γιώργου Χατζηπαύλου ο οποίος κεντάει και πάλι στο σπικάζ . Η παράγωγη τελικά δεν αναδεικνύει καλύτερο οικοδεσπότη αλλά τον καλύτερο ‘’αγενή’’ παίκτη, αφού από τους παίκτες απουσιάζουν βασικοί τρόποι συμπεριφοράς .

Τα νούμερα είναι σε διαρκή άνοδο και έχουν εκπληρώσει τους αρχικούς στόχους του ΑΝΤ1.  Βέβαια, δεν θα έβλαπτε να δούμε κάποιο πρωτότυπο project από το κανάλι του Αμαρουσίου.


Αυτά για σήμερα! Εμείς θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την επόμενη εβδομάδα. 
Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά και να προσέχετε τους εαυτούς σας...

Δημοσίευση σχολίου

36Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Σχετικά με τον Λαζόπουλο κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αξία και το ταλέντο του. Φυσικά και έχει θέση στην τηλεόραση. Άλλωστε όταν μιλάγαμε για πτώση του τσαντιριου, αυτό έκανε 20% όχι 5%. Για το τατουάζ επίσης δεν νομίζω να ανησυχεί ο άλφα. Κάνει άνετα ένα 20%. Μπορεί να μην είναι πρώτο, μπορεί -για μενα- να μην είναι καλή σειρά αλλά είναι σίγουρα νούμερα για την prime time του άλφα. Ο Μάστορας συμφωνώ ούτε μένα μου άρεσε στο rising star όπως ούτε και ο Ρέμος. Τέλος, για τις σειρές του οπεν, οκ θέλουμε μυθοπλασία αλλά για να λέμε την αλήθεια αυτές οι 2 σειρές δεν είναι και ο,τι καλύτερο έχουμε δει. Ειδικά για την ελεύθερη σχέση, θεωρώ ότι έχει ένα χαοτικά μεγάλο καστ απλά για να το εχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίο το κείμενό σου Άγγελε, θα διαφωνήσω μόνο στο κομμάτι των ελληνικών σειρών του OPEN. Το μεγαλύτερο πλήγμα του σταθμού αυτή τη στιγμή είναι το prime time και δυστυχώς το 2 της Ελεύθερης Σχέσης και το 4-5 του Για πάντα παιδιά έριχναν κατακόρυφα τον μέσο όρο. Αντίθετα το απόγευμα το κανάλι με Μουτσινά-Ζαρίφη-Σειρά χτίζει ένα αμιγώς ψυχαγωγικό πρόγραμμα που μπορεί να μείνει ο τηλεθεατής. Επίσης οι ελληνικές και ξένες ταινίες στην prime time θεωρώ θα καλύψουν το ανάλογο κοινό που δεν έχει την ευκαιρία να δει αυτά τα προγράμματα σε άλλο κανάλι αφού ΣΚΑΙ και STAR που είχαν ανάλογο περιεχόμενο πλέον έχουν εγκαταλείψει το σπορ. Άλλωστε τα μεγάλα νούμερα του Criminal Minds είναι ένα τρανταχτό παράδειγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν νομίζω πως το ΤΑΤΟΥΑΖ εχει προβλημα,Αγγελε. Σκαμπανεβασματα υπαρχουν παντα και σε καθε προγραμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το τούρκικο "Μια ζωή" είναι εξαιρετικό σήριαλ. Είναι καλό για την εικόνα του σταθμού να έχει μια καλή δραματική σειρά και ας μην κάνει πολύ υψηλά νούμερα. Πολλοί γνωστοί μου το παρακολουθούν φανατικά ενώ έχει και φαν κλαμπ. Ας μην κάνει σπασμωδικές κινήσεις ο αντ1 και το κόψει δείχνοντας ασέβεια σε μια μερίδα τηλεθεατών του. Και το Anne πέρυσι ξεκίνησε με χαμηλά νούμερα και τα ανέβαζε μετά στέκοντας αξιοπρεπώς απέναντι στο survivor. Τουλάχιστον ας μεταφερθεί το μεσημέρι όπως το καλοκαίρι που εκεί έκανε καλά νούμερα. Μην το κόψει. Θα δυσαρεστήσει πολλούς τηλεθεατές. Το μόνο κακό σε αυτό το σήριαλ είναι οτι είναι...τούρκικο. Μακάρι ο αντ1 και τα άλλα κανάλια να γυρίζουν τέτοιου επιπέδου δραματικές κοινωνικές σειρές και να μη χρειάζεται να εισάγουν τούρκικες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. -Πιστεύω πως οι σειρές του όπεν θα ανέβουν στην απογευματινή ζωνη, το για πάντα παιδιά είναι αρκετά καλύτερο από την ελεύθερη σχέση που παίζουν 50 ηθοποιοί πρωταγωνιστούν και οι 50 και χάνεται όλο το νόημα.
    - Όσον αφορά το X-Factor αν κάνουν της σωστές επιλογές στην κριτική επιτροπή θα πάει καλά βλ.( 1ος χρόνος στον Σκάι) ο Μάστορας είναι πολύ κακος στην κριτική επιτροπή
    - Ο ΑΡΝΑΟΎΤΟΓΛΟΥ θα ήταν πιο ψηλά με ένα καλύτερο lead in αφού το 5 μόλις ξεκινήσει το κάνει 9 και ανεβαίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το Τατουάζ δεν το άγγιζε ο Αντ1 και τώρα τις περισσότερες μέρες το περνάει. επίσης, ξέρω πολύ κόσμο που πλέον δεν το βλέπει γιατί η πλοκή έχει ρυθμούς χελώνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλα αυτες οι κριτικες με υφος ειδημονων απο το tvnea ειναι η επιτομη του cringe..το κατι ψηνεται ειναι ευστοχο επειδη επελεξαν παικτες που ο λογος τους ειναι ειρωνικος..τρομερη τηλεοπτικη καταρτιση..δηλαδη αν γεμισουμε την τηλεοραση με παικτες που λενε κακιες θα γινουν νουμερα τρελα..αλλα ντ αλλα..ο μαστορας ηταν αυτος που τραβαγε ολη τη νεολαια στο rising star ..σκαρτος κ αυτος κ το εσωτερικο του χιουμορ..ο αρναουτογλου παιρνει τα χειροτερα σχολια απο youtube & twitter καια επειδη εκανε νουμερα 2 εβδομαδες ειναι επαγγλεματιας της τηλεορασης..τι πινετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμφωνώ σε πολλα που γράφεις μπράβο για τη στήλη σου. Το τατουάζ δε νομίζω να ναι θέμα γιατί αντιστέκεται . Και όσο πλαγιάζει η σειρά λογικό να χάνει λίγο σε ενδιαφέρον. Αλλα δύο ώρες στο 18 19 είναι κομπλέ .εγώ πιστεύω πως ο Αντ1 έκανε λάθος που δεν έβγαλε το big brother. Θα το έκανε και με πιο γνωστά πρόσωπα και θα έπαιζε στο κενό που έχει το τουρκικό και πιστεύω πως θα πήγαινε ικανοποιητικά. Και Σάββατο βράδυ που δεν έχει τίποτα θα το κάλυπτε με το live και με κανένα θέατρο και πιστεύω ένα 15 με 17 θα το έκανε . Καλύτερα απ' τα τωρινά νούμερα με το τουρκικό και θα έδινε και ικανοποιητική πάσα στο Γρηγόρη ο οποίο; Παίρνει πάσα πέντε κΑι πάει στο 13 με 16 . Τι λέτε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν κρίνω αν είναι ή όχι ο Αρναούτογλου καλός επαγγελματίας (καλό είναι να μάθει βέβαια και λίγο καλύτερα ελληνικά), πάντως σίγουρα δεν ξέρει να παίρνει συνεντεύξεις. Και δεν είναι ο μόνος. Και η Μελέτη είναι πολύ μετρια. Σκορδά και τσιμτσιλη επίσης δεν είναι καλές, ενώ σίγουρα χειρότεροι από όλους είναι οι καραβατου_κατσουλης. Νομίζω ότι μόνο ο Λιάγκας έπαιρνε κάπως καλές συνεντεύξεις , ενώ και ο Μουτσινάς είναι καλός στις "διαφορετικές" συνεντεύξεις που κάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. που ειναι μπροστα ο Αρναουτογλου απ την Μελετη στα νουμερα που το ειδες αυτο??????????????? κλαιω απ τα γελια η Μελετη ειναι εξαιρετικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το Όπεν επειδή ξεκίνησε λογαριάζοντας χωρίς τον Ξενοδόχο που είναι τα αντίπαλα κανάλια βιάστηκε και την πάτησε με τα σφάλματα που έκανε.
    Πρώτα ο κόσμος φέρνει όλα τα ονόματα και μετά φτιάχνει το πρόγραμμα με τέτοιον τρόπο που θα κάνει την διαφορά από όλα τα κανάλια.
    Οι σειρές που έγραψες έπρεπε από την αρχή και μετά τον Μουτσινά να τις έβαζαν και όχι να έχουμε όλο παιχνίδια ριάλιτι σε όλα τα κανάλια επί δύο τρεις ώρες συνεχόμενα δεν λέει...
    Για τον Λάκη τι να πω Σάτυρα κάνει ο άνθρωπος και όλοι έπεσαν να τον φάνε επειδή δήθεν υμνούσε την Κυβέρνηση μέσω σάτυρας και επειδή "έκραζε" την ΝΔ Τίποτα δεν έκανε απολύτως Σατύριζε κι εκείνοι νόμιζαν άλλα.
    Εγώ αλλιώς το είδα θέλετε δεν θέλετε.
    Καλώς η κακώς πρέπει να είναι στην TV ανεξαρτήτως πως το έχετε δει.
    Αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγγελε οι ρυθμοι του τατουαζ ειναι μια χαρα καλοι μαλλον δεν το βλεπεις εχεις εμμονη κατα του του τατουαζ και υπερ των σηριαλ του αντ1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το τατουάζ όταν παίζει μια ώρα είναι πάντα δεύτερο η και τρίτο. Ο μέσος όρος του ανεβαίνει όταν παίζει την δεύτερη ώρα με τον Αντ1 να έχει το τούρκικο.

    2.59. Στο Tvnea μπαίνεις να σχολιάσει. Πίστεψε Μ τα κανάλια αλλά και παρουσιαστές πολλές φορές ζητούν τη γνώμη από εμάς... Αφήνω αυτό που έγραψες στον αέρα μόνο και μόνο για να καταλάβουν ότι το σχόλιο σου είναι επιτηδευμένο. Περαστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. βρε Γιωργο αυτο που λες εχει συμβει τις τελευταιες δυο εβδομαδες με το τατουαζ να χει πεσει λιγο με κανεις και γελαω οτι ο αντ1 εχει αποκτησει τοση δυναμη που ριχνει τα νουμερα του αλφα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ενα μπραβο αξιζει στον αντ1 που προσπαθει επιτελους να παρει μερος του κοινου που ειχε την αισθητικη του μεγκα. Εχει βελτιωσει πολυ το προγραμα του, αξιζει τα νουμερα. Δεν καταλαβαινω ομως αγγελε την αγωνια προτασης για το 11-12. Αν υπηρχε μια εκπομπη πολιτισμου, η οποια προφανως θα εκανε παλι 5%, θα κερδιζε ο θεατης η οχι? Ο αντ1 δεν θα ηταν παλι χαμενος....? Μην ξεχνας πως ο αντ1 εχει υπερπανακριβο προγραμμα, δεν ειναι ευκολο να γεμισεις τα παντα. Υγ. Ο Γρηγορης γιατι πλασαρεται σαν να επεστρεψε στην επιτυχια? Οκ εχει κακη πασα κ εκανε 12% με απολυτα μηδεν ανταγωνισμο. Δεν εχω δει μεγαλα σιτες να αναφερονται ουτε μια φορα στη μεγαλη επιτυχια του ρουκ ζουκ κ ειδα μεσα σε μια εβδομαδα τρεις αναφορες πως "ο γρηγορης μαζεψε το κοινο του". Επαναλαμβανεται το περσινο σεναριο με το παιχνιδι που εκανε 8%, κοστιζε ενα καρο λεφτα και μεσα σε μια εβδομαδα ειχαν σκασει τρια πρωτοσελιδα πως ο " γρηγορης εσωσε τον αντ1!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "Έτσι θα χαθεί η πρωτιά...". Εσάς τι σας νοιάζει ποιό κανάλι θα είναι πρώτο και αν θα χάσει ή θα πάρει ο αντ1 την πρωτιά; Πολύ ανησυχείτε για τον αντ1. Γιατί δεν δίνεται συμβουλές στον άλφα ή σκάι (δεν ξέρω ποιό κανάλι είναι πρώτο) συμβουλές για να μη χάσει την πρωτιά; Ήμαρτον!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Από όλους όσους ασχολούνται με την late night τις καλύτερες συνεντεύξεις τις έκανε ο Λιάγκας. Ήταν ο μόνος που δεν έκανε δημόσιες σχέσεις, αλλά ρωτούσε αυτό που ήθελε να ακούσει ο τηλεθεατής. Όσο για το Λαζόπουλο στο χέρι του είναι. Όσες περισσότερες σατυρικές εκπομπές υπάρχουν τόσο καλύτερα. Αρκεί να αρκεστεί σε αυτό και να μην κάνει πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Επίσης επειδή ξέχασα να ρωτήσω. Υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβρεί ο Λιάγκας με τον ΑΝΤ1 ; Νομίζω είναι ήδη φευγατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Maria 13 εγώ διαφωνώ εν μέρει σε αυτό. Ο Λιάγκας είναι όντως καλός στις συνεντεύξεις αλλά τι πάει να πει ο κόσμος θέλει να μάθει . Ο κόσμος μπορεί να θέλει να μάθει και τι κανει στο κρεβάτι του ο εκάστοτε καλεσμένος. Εγώ δε θεωρώ πως είναι ωραίο να ρωτάμε τον άλλον τι κάνει στο κρεβάτι σε τι στάση τις προτιμήσεις του η πόσα λεφτά εχει. Νομίζω όλα θέλουν ένα μέτρο και ο Λιάγκας πολλές φορές το χάνει. Και νομίζω ότι έχει πεσει θυμα του "θράσους" του σε πολλά εισαγωγικά. Ωραίο να λες την άποψη σου αλλά τόσο άκομψα κάνει σιγά σιγά τον κόσμο να σε αποστρέφεται. Γιατί ωραίες συνεντευξεις κανει και η Μενεγάκη αλλά δεν είναι χυδαία . Εγώ πιστεύω πως ήταν λάθος του να πει όχι στο big brother . Είμαι σίγουρος ότι το σνομπαρει αλλά πιστεύω θα το απογείωνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οι σειρές του αντ1 τέλειες. Μπράβο που δε γέμισε το πρόγραμμα με φτήνιες τύπου pol. Κι εγώ έχω την απορία γιατί δε δίνετε συμβουλές και στα άλλα κανάλια και γιατί κάποτε βγάζατε live διαδικτυακό τα σόου του αντ1, αλλά για άλλα κανάλια το κάνατε από σπάνια έως ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η Μελέτη δεν κάνει ωραίες συνεντεύξεις. Μπράβο στο Γρηγόρη, μακάρι να συνεχίσει έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 6:51 μ.μ.
    Βασικά νομίζω μόνο ο Αντ1 έκανε σόου για την περίοδο που λες, και είχαν μεγάλη επιτυχία. Επίσης, νομίζω έκαναν και για το just the 2 of us το 1ο στο mega. Και φυσικά για τη eurovision. Λογικό δεν είναι αφού τα άλλα κανάλια δεν είχαν σόου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 707μμ Το voice, τα Live, στο ΣΚΑΙ που έσκιζε δεν το έβγαλαν ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κάποιοι θέλετε να κραξετε το tvnea οπωσδήποτε. Ότι εμάς μπορεί κάνεις φέτος να μας κατηγορήσει κανείς ότι ευνοουμε τον Αντ1? Δεν νομίζω να υπήρχε άλλη φορά που τα βάλαμε προσωπικά με σημαντικά στελέχη κάποιου σταθμού , ούτε να κρίνουμε ξανά με αυτόν τον τρόπο μια φιλοσοφία ενος προγράμματος. Ας ανατρέξετε στις πρώτες φετινές στήλες και θα καταλάβετε τι κράξιμο έφαγαν 8 στα 10 προγράμματα του ΑΝΤ1.

    Ο Λιάγκας δεν θα κάνει κάτι στον ΑΝΤ1

    Κάναμε live μεταδόσεις για όλα τα σόου.

    Χρήστο, ο ΑΝΤ1 θα είχε χρήματα να καλύψει με φρέσκο πρόγραμμα όλες τις ζώνες αν δεν πετάγανε τόσα εκατομμύρια στο Nomads. Επίσης, ο Γρηγόρης το 2019 βρέθηκε 2 φορές απέναντι από τη Μελέτη και την κέρδισε και τις 2. Αυτό είναι άξιο σχολιασμου. Η Μακρυπούλια παίζει σε πιο safe περιβάλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κάποιοι έχετε επιλεκτική μνημη. Μια χαρα καναμε live αναμεταδόσεις, όταν το "The Voice" του ΣΚΑΙ την ρπώτη χρονιά είχε ζωντανό επεισόδιο και όχι μαγνητοσκοπημένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Στους τελικούς του voice στο σκάι γιατί δεν κάνετε live μεταδόσεις; Διάλογο κάνουμε, Άγγελε, δεν κράζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @7.21 Άγγελε, όχι φέτος δεν ευνοείτε τον αντεννα. Το κάνατε συστηματικά τα προηγούμενα χρόνια όμως και 'για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή'. Για τον Γρηγόρη μαζί σου. Αν κάνατε και σκληρότερη κριτική στην Μελέτη, που αφήνει τον καλεσμένο να κάνει μονολόγους χωρίς υποψία αντιλόγου, θα ήταν ακόμα καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Απάντησα για τον ΣΚΑΙ. Οι live αναμεταδόσεις έχουν καταργηθεί εδώ και 2 χρόνια. Ειδικά στη Μελέτη έχω κάνει πολύ σκληρή κριτική μέσα από τη στήλη. Διάλογο κάνουμε αλλά να μη λέμε πράγματα που δεν ισχύουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Το αυτό και δι' εσέ, Άγγελε. Όχι πράγματα που δεν ισχύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Και για να λέμε και τα καλά, λιτός και περιεκτικός ο λόγος σου και άψογη η διατυπώσή σου στο τι μας ενόχλησε στον Λαζόπουλο. Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Steve 13 έχεις δίκιο ότι ο Λιαγκας ξέφευγε πολλές φορές και αυτό ήταν το αδύνατο σημείο του. Ήταν αμετροεπης και στα πλαίσια της ειλικρίνειας γινόταν και αγενής. Ωστόσο σε σχέση με τον Γρηγόρη και την Ελεονόρα είναι κλασεις ανώτερος, γιατί τουλάχιστον κάνει διάλογο και θέτει και τα αντίθετα επιχειρήματα. Δεν κάνει αγιογραφίες. Συμφωνώ απόλυτα ότι η Μενεγακη είναι φανταστική στις συνεντεύξεις της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο Λαζόπουλος αν αποφασισει να κάνει σάτυρα χωρίς περιορισμούς θα πάει πολύ καλά.Αν επιμείνει στη στήριξη σε μια κυβέρνηση που η πλειοψηφία της κοινωνίας είναι εναντίον της θα τελειώσει η καριέρα του στην τηλεόραση.
    Όσον αφορά το τατουάζ πράγματι έχει μια πτώση τις τελευταίες 15 μέρες.Οντως χάνει από Φριτεζα κ Μην ψαρωνεις ή τουλάχιστον το κοντραρουν στα ίσα.Πιστευω ότι δεν αντέχει κι άλλη σεζόν.
    Παίζει 8 επεισόδια την εβδομάδα!Ξεκινά στις 10 παρά 10 κ τελειώνει στις 12 και 10!!!Πάνω από 2 ώρες τη μέρα x 4 μερες.Ειναι παρα πολύ!
    Στη late night ζώνη ο Αρνι μετά τα Χριστούγεννα όντως κοντραρει τη Μελέτη και την περνά κιόλας έστω και για 1 μονάδα.Το πρόβλημα δεν είναι όμως η Μελέτη,αλλά οι καλεσμένοι της.Κι ο Αρνι έχει θέμα σε αυτό το κομμάτι και εξηγώ:το κοινό αλλάζει κανάλι αν δεν του αρέσει κάτι.Δεν είναι όπως παλιά που έβαζαν όλοι ένα κανάλι και ξεχνιουνταν σε αυτό.Για παράδειγμα η Μελέτη την Τετάρτη είχε τον Μουτσινά και μπράβο της!Μετά είχε μια κοπέλα που έβγαλε φωτό στα χιόνια,ενώ ο Γρηγόρης απέναντι είχε την Κατερίνα Βρανά που είχε να πει συγκλονιστικα πράγματα!Όσο η Μελέτη θα επιμένει σε wanna be celebrities τόσο θα πέφτει.Και για τον φίλο που είπε παραπάνω ότι ο Γρηγόρης παίζει με 0 ανταγωνισμο θυμίζω ότι η Μελέτη είναι ομοειδείς προϊόν,άρα δύσκολα θα κάνει κπ 20% όταν υπάρχει κι άλλο talk show απέναντι.
    Τέλος δεν καταλαβαίνω τι έχετε πάθει με το tvnea.Αν ήθελαν να δώσουν συμβουλές στον ΑΝΤ1 θα μιλούσαν με τα στελέχη του απευθείας.Δε θα τα έγραφαν στη στήλη!!! Σκεφτείτε λίγο.Προσωπικα μου αρεσει στο πλαίσιο μιας κριτικής να διατυπώνονται και κπ προτάσεις.Αλλωστε και για τον Άλφα γράφουν συνέχεια ότι έχει θέμα το 3-6 και πρέπει κάτι να κάνει ο σταθμός.Αυτονοητα πραγματα λένε.Βλεπουν σταθμούς του 15% κατά μ.ο. να κάνουν σε κπ ώρες 5%.Τι ποιο λογικό από το να απορήσει κανείς γιατί δεν κινητοποιούνται τα στελέχη για να το κάνουν 10% αν όχι 15 και 20%.
    Θερμά συγχαρητήρια σε όποιον καταφέρει να το διαβάσει όλο το σχόλιό μου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Το όπεν έπρεπε να βάλει τις κωμικές σειρές ακριβώς μετά τον Μουτσινά και αμέσως μετά από αυτές την Ζαρίφη. Έτσι,οι σειρές εκείνη την ώρα θα έπαιρναν καλό lead-in,και θα έκαναν καλυτερη τηλεθέαση. Τώρα με πάσα το 5% του πρίγκιπα,λογικό να μη σημειώνουν υψηλή τηλεθέαση. Έχουν να αντιμετωπίσουν και πολλά επιτυχημένα προγράμματα. (Επιστροφή, μουρμούρα,σοι κλπ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Kαταρχην να πουμε οτι και οι 4 σειρές του Αντ1 φετος ειναι πολυ καλες-Φριτεζα, Επιστροφη, Γυναίκα, Μη ψαρωνεις- κατι που δείχνει οτι ο κοσμος θελει ωραιες ελληνικές σειρές. Σε ο, τι αφορα την ανοδο του prime time, νομιζω οτι πηρε κοινό απο το ΣΚΑΙ κατά βαση, καθώς το Power of love δεν ειναι για 3,5 ωρες σε πράιμ τάιμ. Η έλευση του Survivor θα ανακατέψει κ παλι τα δεδομένα, αλλα πιστευω οτι θα εχουμε μαχη για 4 με οριακές διαφορες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. «Το «Τατουάζ» έχει κουράσει και αυτό το μαθαίνω και από πολλούς γνωστούς μου που ήταν φανατικοί και τώρα το βλέπουν μόνο όταν ευκαιρήσουν» Συγνωμη αλλά έχεις γνωστούς όλη την χώρα ; Δηλαδή 10-20 άνθρωποι που τυγχάνει να γνωρίζεις διαμορφώνουν τις τηλεθεάσεις ;
    Από την άλλη ο αρναούτογλου για μένα περισσεύει . Απλά έτυχε να έχει πιο ενδιαφέροντα πρόσωπα που όμως τα χειρίζεται με την συνηθες επαρχιώτικη κουτοπονηριά του. Στην συνέντευξη πχ με τον πορτοκάλογλου ήταν απαράδετος. Και αυτή η υστερία του με τους -κακούς- αριστερούς και έντεχνους; Ας του θυμίσει κάποιος ότι έχουμε 2019

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. @12.48 ''συνηθες'' επαρχιώτικη κουτοπονηριά. Omg omg...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !