Ο βιασμός - σοκ στο Τατουάζ και ο απόλυτος εφιάλτης !

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Η Άννα και η Λήδα συνεχίζουν να βρίσκονται στα χέρια των απαγωγέων, οι οποίοι δείχνουν το πιο σκληρό τους πρόσωπο. Η Μαργκώ παράλληλα, εκφράζει την απόφαση της να βοηθήσει την κατάσταση με τη συγκέντρωση των λύτρων, αλλά εξηγώντας στον Τόνυ τι ακριβώς θέλει να κερδίσει από τη συμμετοχή της στην υπόθεση τον αφήνει άφωνο.

Σύμφωνα με το Mytv, ένα ακόμα σακάκι φτάνει στα χέρια του Αλέξανδρου και αυτή τη φορά το θέαμα είναι πολύ δυσάρεστο για όλους. Η εικόνα της χτυπημένης Άννας και οι φωνές της Λήδας στο καινούργιο βίντεο των απαγωγέων προκαλούν σοκ σε όλους. Η Όλγα βρίσκεται πια εκτός εαυτού και προσπαθεί να βρει παρηγοριά στο ποτό, η Αμαλία αγωνίζεται να κρατήσει μια ισορροπία και ο Θεοχάρης τα βάζει συνέχεια με τον Αλέξανδρο, ο οποίος πρέπει να παραμείνει δυνατός και να κάνει τις δύσκολες διαπραγματεύσεις με τους απαγωγείς.

Οι μέρες περνούν και η Άννα βιώνει εφιαλτικές στιγμές προσπαθώντας, όμως, να κρατήσει την ψυχραιμία της για χάρη της μικρής. Οι απαγωγείς στέλνουν καινούργιο υλικό στον Αλέξανδρο, αυτή τη φορά, όμως, η εικόνα που αντικρίζει τον σοκάρει. Λίγο αργότερα, δέχεται ένα τηλεφώνημα από εκείνους και αυτό που ακούει τον κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του και να συνειδητοποιήσει ηώς δεν έχει άλλο χρόνο. Η Αστυνομία κάνει μια καινούργια ανακάλυψη που βοηθά πολύ στην υπόθεση της απαγωγής. Οι ώρες της αγωνίας συνεχίζονται και οι διαπραγματεύσεις είναι ιδιαίτερα σκληρές. Όσο ο Αλέξανδρος δίνει μάχη με τον χρόνο για τη συγκέντρωση των χρημάτων, η Αστυνομία βρίσκεται μια ανάσα από το κρησφύγετο των απαγωγέων, αλλά δεν τολμάει να κάνει καμία κίνηση αν δεν εξασφαλίσει την ασφάλεια της Άννας και της Λήδας.

Επειτα από πολλές και δύσκολες διαπραγματεύσεις, ο Αλέξανδρος καταφέρνει να πείσει τον αρχηγό των απαγωγέων να πάρει τα μισά λύτρα, να απελευθερώσει τη μικρή Λήδα και να κρατήσει την Άννα μέχρι να πάρει τα υπόλοιπα. Εκείνος δέχεται και μια μεγαλή διαδρομή ξεκινά για τον Αλέξανδρο ο οποίος κατευθύνεται να βρει τους απαγωγείς σε ολόκληρη την Αττική κι από σημείο σε σημείο, γεγόνος που παρατείνει την αγωνία. Στο μεταξύ, η 'Ολγα με τον Στέφανο και ο Θεοχάρης με την Αμαλία περιμένουν με αγωνία, φοβούμενοι μήπως κρύβεται κάποια παγίδα των απαγωγέων πίσω από τη συμφωνία. Ο Σέκερης και η Αθηνά παρακολουθούν τη δράση των απαγωγέων από ένα παρατηρητήριο που έχουν στήσει κρυφά απέναντι από το σπίτι στο Σούνιο.

'Οταν ο Αλέξανδρος φτάσει στο τελικό σημείο που  έχει υποδείξει ο αρχηγός των απαγωγέων, τον περιμένει μια εξαιρετικά δυσάρεστη έκπληξη και υποκύπτει σε έναν ακόμα εκβιασμός των απαγωγέων. Κι ενώ όλα δείχνουν πως η Λήδα φτάνει κοντά στο  τέλος του εφιάλτη, η 'Άννα έρχεται αντιμέτωπη με την πιθανότητα του  βιασμού. Η κοπέλα είναι τρομοκρατημένη γιατί οι αδίστακτοι άντρες απειλούν να τη βιάσουν. Μάλιστα, η ίδια ακούει τους απαγωγείς και πως μόλις πάρουν τα λεφτά θα την «ξεφορτωθούν» και πλέον ο τρόμος την κατακλύζει.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !