Δε φαντάζεστε τι ζήτησε η Μέγκι Ντρίο για να πάρει μέρος στο Survivor 3!

Η Μέγκι, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το "Greece’s Next Top Model" αποκάλυψε πως της έγινε πρόταση για το ριάλιτι επιβίωσης και τα χρήματα είναι πολλά!

Χθες, μέσα από την εκπομπή "Καλύτερα Δε Γίνεται!", η Ναταλία Γερμανού έδωσε όλο το ρεπορτάζ για το συγκεκριμένο θέμα!

Συγκεκριμένα, η Ναταλία είπε: «Ξέρω από πηγή αρκετά έγκυρη, δεν είναι το χρηματικό ποσό που ζήτησε, αλλά ζήτησε να έχει δική της εκπομπή μετά την ολοκλήρωση του Survivor…!».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν πάμε καθόλου καλά σε αυτήν τη χώρα . Ο καθένας από το πουθενά αξιώνει να έχει εκπομπή στην τηλεόραση. Ποια είναι η εν λόγω κυρία που ζητάει κάτι τέτοιο αν αληθεύει φυσικά; Δε φτάνει που παίρνουν ένα σωρό χρήματα για τη συμμετοχή τους στα reαlity αξιώνουν και εκπομπές να έχουν για μετέπειτα...όπως έκανε η Σπυροπούλου για να μπει στο NOMADS και στο SURVIVOR. Και τώρα που της δώσανε εκπομπή όλο κριτικές είναι και φυσικά όχι τα αναμενόμενα ποσοστά τηλεθέασης έχει..κατά τα άλλα όλοι να γαντζωθούν από την τιβι αξίζουν δεν αξίζουν...καημένε κόσμε τι σε βάζουν να δεις.

Steve 13 είπε...

1 και 01 συμφωνώ απόλυτα . Φταίμε και εμείς και τα σάιτ/ εκπομπές που τους κανουμε θεούς για να έρχεται ο κάθε τίποτας να γατζωνεται.