Αγώνας δρόμου να κλείσουν τους κριτές

4

Πρεμιέρα ετοιμάζονται να κάνουν στον ΑΝΤ1 με τον καινούργιο κύκλο του Yfsf ,και ενώ οι διαγωνιζόμενοι ετοιμάζονται να ξεκινήσουν πρόβες ,τα στελέχη του σταθμού προσπαθούν να
αντιμετωπίσουν ένα βασικό πρόβλημα που έχουν για να βγει στον αέρα. Ο μεγάλος πονοκέφαλός τους έχει προκληθεί επειδή ,ενώ είναι προγραμματισμένο σε λίγες μέρες να είναι στον αέρα του σταθμού, στον αέρα παραμένουν κι οι συμφωνίες με υποψήφιους για την κριτική επιτροπή!

Σίγουρο έως τώρα θεωρείται μόνο ότι σε αυτή θα είναι ο Δημήτρης Σταρόβας, ενώ έχουν «παγώσει» οι επαφές και με τη Μιμή Ντενίση αλλά και με τον Τάκη Ζαχαράτο, που ήθελαν να έχουν, ενώ στελέχη από το κανάλι του Αμαρουσίου κάνουν ακόμη προσπάθειες να τους πείσουν. Η… διορία να βρεθεί και να κλείσει η επιτροπή είναι το αργότερο έως τις αρχές της επόμενης βδομάδας καθώς πρέπει να γυριστεί το σχετικό τρέιλερ με τα μέλη της επιτροπής που από την Κυριακή 27 Ιανουαρίου θα αναλάβουν να κρίνουν τους δέκα διαγωνιζόμενους. Και σίγουρα δεν χωρά αναβολή στην πρεμιέρα αφού από την επόμενη Κυριακή, στις 3 Φεβρουαρίου, στον ΣΚΑΪ είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα το «Survivor» και όπως είναι λογικό στον ΑΝΤ1 δεν θέλουν να συμπέσουν οι δύο πρεμιέρες!

Γρηγόρης Μελάς-newsit

*Στο σόου έχει κλείσει ,όπως σας έγραψε το tvnea, και ο Γιάννης Σαββιδάκης.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ο Σαββιδάκης ως τι έχει κλείσει; Ως παίκτης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mπεττυ Μαγγιρα,Σοφια Βοσσου,Χαρης Χριστοπουλος θα ηταν πολυ καλα ονοματα για αυτην την επιτροπη .Αλλα και η Ζετα Μακρυπουλια που ειχε παει ως guest μ ειχε αρεσει ειχε πολυ ευστοχες τοποθετησεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζέτα Δούκα,Τάνια Τρυπη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ως τι έχει κλείσει ο σαββιδακης ως κριτής? Έλεος. Πόση ξινιλα ρε παιδιά μια αυτος μια η Ντενίση.καλυτερα να προσπαθήσουν για Ζαχαράτο και γκαγκακη πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !