Πού και με ποια γνωστή ηθοποιό μας ταξιδεύει απόψε το "Celebrity Travel";

0

Το Celebrity Travel και ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχονται την αγαπημένη ηθοποιό Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και μαζί ταξιδεύουν στο Ρίο ντε Τζανέιρο το Σάββατο 26 Ιανουαρίου στις 20.00 στο OPEN.


Το Celebrity Travel αυτή την εβδομάδα βουτά στην καυτή ατμόσφαιρα του Ρίο ντε Τζανέιρο για να σας αποκαλύψει όλα τα μυστικά της «θαυμάσιας πόλης».

Ο Mr Travel Νίκος Κοκλώνης κάνει ένα ταξίδι μύησης στην πρωτεύουσα της σάμπα, του καρναβαλιού και του χαλαρού τρόπου ζωής με συνταξιδιώτη την λαμπερή Αλεξάνδρα Παλαιολόγου που αποδεικνύεται ιδιαίτερα τολμηρή και πρόθυμη να δοκιμάσει τις εμπειρίες που έχει να τους χαρίσει η πόλη.

Από την ψηλότερη κορυφή της πόλης και το άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή ως τα παιδιά που παίζουν ποδόσφαιρο στην άμμο ο Νίκος και η Αλεξάνδρα θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στις διάσημες παραλίες της Κόπα Καμπάνα και της Ιπανέμα και τα άγρια νερά του Ατλαντικού.

Θα λικνιστούν στους ρυθμούς της σάμπα και της καποέιρα, θα γευτούν τα περίφημα ψητά της Βραζιλίας για να καταλήξουν σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη εκ βαθέων και χωρίς απαγορευμένες ερωτήσεις  με φόντο και μουσικό χαλί τα κύματα της Κόπα Καμπάνα.

Απόψε στις 20:00 στο OPEN TV!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !