Ειρήνη Καζαριάν: Κινείται νομικά!

1

Τη νομική οδό διάλεξε η Ειρήνη Καζαριάν μετά το σάλο που έχει ξεσπάσει από δημοσίευμα εφημερίδας που την ήθελε να πρωταγωνιστεί σε ερωτικό βίντεο.

Ο δικηγόρος της νικήτριας του "Next Top Model", Γιώργος Τζήκας, παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, "Έλα Χαμογέλα", και ξεκαθάρισε αρχικά πως ουδεμία σχέση δεν έχει η πρωταγωνίστρια του επίμαχου βίντεο με την Ειρήνη Καζαριάν, ενώ έκανε γνωστές και τις νομικές διαδικασίες που θα ακολουθήσουν.

«Θα κάνουμε ασφαλιστικά μέτρα, που είναι κατά της προσβολής της προσωπικότητας, αγωγή για ηθική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης και μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση» δήλωσε τονίζοντας παράλληλα πως η Ειρήνη Καζαριάν δεν έχει σκοπό να διεκδικήσει χρήματα από τη συγκεκριμένη υπόθεση και να βγάλει λεφτά από αρνητική δημοσιότητα. 

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Είναι δυνατόν να κυκλοφορούν τέτοια αισχρά πρωτοσέλιδα και να τα βλέπεις πρωί πρωί στα περίπτερα; Δε με νοιάζει τί είναι αλήθεια και τί όχι αυτό που έκανε η ''εφημερίδα'' ήταν απαράδεκτο. Δηλαδή κάπου έλεος. Ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !